Arama sonuçlarınız

1. 0

150 ZAT Kış Sonrası Akü Sorununu Nasıl Halledebiliriz ?

Mondial 150 ZAT Kış Sonrası Akü Sorununu Nasıl Halledebiliriz ? Malum Kara Kış Ayları Geçti Gibi Bizim 150 ZaT da bir dinlendi ki dinlenmez olaydı şimdi çalıştıramıyoruz.Akü sorunu...Şarz ettirdik 1 gün çalıştı sonrası yok bir kez daha yaptırdık gene ertesi gün çalışmadı,son kez deneyelin dedik...
  2. 0

Hayat Size Neler Öğretti [Oyun Tarzı Bir Aktivite]

Hayat Size Neler Öğretti Konu Basit İstenilen Örnek Verilebilir Dozunu Aşmamak Kaydıyla... Kurallar Çiğnenmek İçindir Sözü Bazen Kötü Sonuçlara Yol Açabiliyor... Edit : Dost Sanıp Sır Verdiğin Kişiler Durum Menfaatlerine Uymadığı Zaman Çok Güzel Bir Şekilde Sırrınızı Tüm Ortama Malzeme...
  3. 0

Ya Bu Ehliyet İşini Nasıl Halledeceğim Ben

sorunlarım şöyle 1-) a2 ehliyeti ne kadara patlar şu anki piyasada babam bi kaç sene once 280 e aldı ama burda adam 685 gibi bir rakam söyledi 2-)Üstte gelişim sürücü kursunun reklamı var 150 ytl falan diye doğrumu ? 3 tane msn adresi geçti elime hiçbiri açık değil soramadım o yuzden...
  4. 0

Motorcunun Yaptığına Bakın...

Bizim burda çektiğim bir foto kaçtır görüyorum fotoğrafını çekeyim belki lazım olur dedim kısmet bugüneymiş...
  5. 0

Merhaba Ben Oğuzhan

merhaba abilerim ve yiğenlerim ben Oğuzhan 17 yaşındayım 2009 itibariyle farklı bir takma ad arayışına girmedim son zamanlarda aldığım bir karar bu herneyse lise 3 de yabancı dil bölümünde okuyorum.dersleri sormayın :) . konya ereğlide oturuyorum.ancak buraya gelene kadar baya bi yol kat ettim...

Yeni mesajlar