Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cbf 150 motorumla kaza geçirdim komple ön grenaj ön jant ön çamurluk amortisör milleri gibi parçalar satan arkadaşlar yada uygun fiyata alabileceğim bir yer bilen arkadaşların yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler
mrb arkadaşlar cbf 150 motorumla kaza yaptım çıkma,kazalı yada ikinci el motor parçaları arıyorum yardımcı olursanız sevinirim ihtiyacım olan parçalar grenaj,depo,ön jant,gösterge,çamurluk bu arada motorun rengi mavi teşekkürler
slm arkadaşlar kurban bayramının arife günü kaza yaptım ve bayramım zehir oldu ençok üzüldüğüm konuda bana çarpan bir motosikletti.Ben olayı tam hatırlamıyorum ama birde bana çarpıp kaçmış neyse lafı fazla uzatmayayım motorum honda cbf 150 yaklaşık 2000 tl masraf var çarpannın kim olduğu belli...
250-300tl arası dört mevsimlik montlardan hangisini tavsiye edersiniz hangi marka daha kullanışlıdır ve kalitelidir motorum cbf 150 bilgisi olan veya kullanan arkadaşların fikirlerini bekliyorum teşekkürler.
arkadaşlar benim çeneden açılır gdr kaskım var
bu kaskın iç astarının çıkartılıp yıkanabildiğini söylediler
ama ben nasıl çıkartılacağını anlayamadım kaska bakıyorum
çıkmaz gibi geliyor.
Bu kasktan kullanan yada herhangi bir fikri olan arkadaşların yardımını bekliyorum
şimdiden teşekkürler
arkadaşlar kedilerle başım belada motorun üzerinde benden daha fazla vakit geçiriyolar arabamın ve motorumun üzerinde cirit atıyorlar bunlardan nasıl kurtulabilirim?zehirlesem diyorum günah diye yapamıyorum.bana bir akıl verin