arkadaşlar yardım lütfen

arkadaşlar kedilerle başım belada motorun üzerinde benden daha fazla vakit geçiriyolar arabamın ve motorumun üzerinde cirit atıyorlar bunlardan nasıl kurtulabilirim?zehirlesem diyorum günah diye yapamıyorum.bana bir akıl verin

çok basit spreyi var nette araştır bulursun fiyatını falan hatırlamıyorum sıkıyosun selenin alt kısmına kediler uğramıyo motorunun yanına:cat:

yada imkanın varsa motorun yanına köpek bağlıcan:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cuk oturdu valla şimdi kafamı çevirip dışarı baktığımda (bahçe katı olması dolayısıyla gözümün önünde motor) üstünde bi tane kedi görmekteyim. sürüc koltuğunda hem de şelepsiz :) ya üstünü brandaliycaksın (şişik olarak yoksa yine oturuyolar :) ) ya da biri demişti böcek ilacı sıkıcaksın diye. denemedim ama bi deneyen olursa sevinirim :cat:

çeşitli speryler varmış. Kullanmadım ama forumlarda çok dikkatimi çekti aynı dertten bende muzdaribim :D ama yakalarsam kediyi otoparkın 6 katından kuyrugundan tututup aşagı sallayacagıma niyetliyim...

Moderatör
çeşitli speryler varmış. Kullanmadım ama forumlarda çok dikkatimi çekti aynı dertten bende muzdaribim :D ama yakalarsam kediyi otoparkın 6 katından kuyrugundan tututup aşagı sallayacagıma niyetliyim...

Kedilerle ilgili açılan tüm konularda düşmanlığını çok güzel ifade ettin. Bir gün bir kedi öldürdüğünde, başka bir gün bir insan öldürebileceğini biliyor musun? Potansiyel bir katilsin.. Kedi de öldürsen insanda öldürsen..!

cuk oturdu valla şimdi kafamı çevirip dışarı baktığımda (bahçe katı olması dolayısıyla gözümün önünde motor) üstünde bi tane kedi görmekteyim. sürüc koltuğunda hem de şelepsiz :) ya üstünü brandaliycaksın (şişik olarak yoksa yine oturuyolar :) ) ya da biri demişti böcek ilacı sıkıcaksın diye. denemedim ama bi deneyen olursa sevinirim :cat:

aral bi kedidenmi kıskanıyosun motorunu bırak pinsin :queen::queen:

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Seleye zarar vermiyorlarki kıvrılıp yatıyolar ne zararı var , hatta evcil kedi ise sevin oksayın sabah sabah iyi geliyor :)

çok basit spreyi var nette araştır bulursun fiyatını falan hatırlamıyorum sıkıyosun selenin alt kısmına kediler uğramıyo motorunun yanına:cat:

yada imkanın varsa motorun yanına köpek bağlıcan:cherry:

onu denedim ama bu devirde artık kediyle köpek dost oldu herhalde üç tane köpek var oralı bile olmuyolar.şimdi o spreyden alıcam bakalım ne olacak
çamurlu ayaklarıyla motoru kirletmeseler sorun değil belki katlanırdım binmeden önce her seferinde seleyi yıkamak zorunda kalıyorum.
birde kedilerde fiv virisü diye bişey çıkmış allahtan insana bulaşmıyo yani
bilmeyenler için söylüyorum kedilerdeki fiv virisü insanlardaki kansere yolaçan hiv virisünün akrabası

Aynı dert bizdede var hemde anne ve iki yavrusu ancak havalarda soğuduğu için müsade ediyoruz çantaların üzerine kıvrılıp yatıyorlar üzerlerinide branda örtüyor evet motoru biraz kirletiyorlar ama olsun temizlemesi çok vaktimizi almamakta tek problem akşamları motoru park ederken beni beklemeleri ve sabah motoru açınca aşağıya inmekte nazlanmaları :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Köpek kakası veya idrarı işini görür dostum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar