...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:31 ----------
Arkadaşlar hemen sadede geleyim....
Mekanımız Sirkecide Sürat Motor...
Dediklerine göre Honda fabrikaya uzun zaman grenaj vermişler...ki parçaları inceledim...
çakma çukma sahte farklı üretim değil birebir aynı parçalar...bundan 3-4 ay önce aynı arkadaşlardan sehpa almıştım kaynağına kadar aynıydı...
bazı fiyatlarda yanlışlıklar yapabilirim...3 aşağı beş yukarı böyle...not aldığım kağıtda karman çorman...
Ön Çamurluk Sürat Motor Sirkecide 35 lira...küsürat yok...:cherry:
Honda Serviste 96.13 gayme (siyah) belki mavi 1 lira daha azdır...(çüşş yavaş gell)
![]()
.......................
Ön sağ sol grenajlar...hani far yanında olan düştüğünüzde ilk elimize aldığımız
SÜrat Motor Sirkecide...2 tanesi sağ sol 140 gayme...2 tanesi dikkat edin...tek sol tek sağ değil...
Honda serviste sol 121...sağ 122...toplam 245...(oha)![]()
![]()
![]()
........................
Debriyaj Balatası...Sirkeci Sürat Motorda...15 lira( Titan balatayla aynı)
Honda serviste 90 lira...(wahoo...geçirrr honda acıma)
![]()
ön balata 7.5...serviste galiba 30 civarı(tam hatırlayamadım..)
...................................
Sağ sol arka uyruk yan grenajları...fotoğraf çkemeyi unuttum...
Sürat Motor Sirkecide...sağlı sollu 2 tanesi 80 lira...
Honda Serviste...sağ 73 lira...sol 78 lira...toplam 150 gayme...(asıl bize bunlar lazım )
.........................
Arka dişli standart 42 lik Sürat Motor Sirkecide 20 gayme...
Honda Serviste 50 gayme...(vışş baboo)
![]()
![]()
küçük dişli 5 lira galiba servise sormadım...
......................
Arka balata Sürat Motor Sirkecide...10 gayme...
Honda serviste...40 lira...(vışşş aneyyy...)
![]()
......................
Far Sürat Motor Sirkecide...45...
Honda servise sormayı unuttum...
![]()
....................
Marş Motoru Sürat Motorda...60...
Honda serviste 80 küsur lira...Allah razı olsun Honda burada az düdüklemiş bizi...
![]()
......................
Arka dişli göbek...SÜrat Motorda 65 gayme...servise sormayı unuttum...
![]()
........................
SÜrat Motorda ön kaliper 120 gayme servise sormayı unuttum artık siz sorun...
Horumu ve ön levle takımı 90 lira...
![]()
..............
Arka teker için takoz takımı Sürat Motor Sirkecide 10 gayme...
Honda serviste 25 civarı...(belkide 20 sormadım)
![]()
Şimdilik aklıma gelenler çektiklerim bunlar...Hesaplarınıza parayı yolladıktan sonra Aras Kargoyla 1 liralık teli bile yolluyorlarmış...
Sürat Motor Sirkeci...Coşkun Bey...0212 522 96 78...
![]()
![]()
Halit Bey...
![]()
Mete Han Bey...
![]()
Dükkan Sirkecide Bisiklet motocular sokağı karşısında Aveanın yanından girin...orada...
Bu motorun arkasında motorcular sokağı var...sırtını dön yolun karşısına geç orada...Anadolu Bisikletin yanında...
Burası motorcular yan sanayi sokağı...karşı sokağında...
![]()
![]()
ne ararsanız var ybr cbf tvs modelin önemi yok...
![]()
.....................
bunlarda benim aldığım setim...20 büyük dişli+5 küçük dişli +15 debriyaj balata+10takoz+ 10 arka balata ..toplam 60...45 de Aydoğandan zincir gelecek kore malı 105 liraya motor sıfırlanacak...
![]()
haydi size kolay gelsin...
Coşkun Beye Mete Hanın arkadaşıyım deyin size azcık indirim yapsın veya küsürat varsa yuvarlasın...:bounce:
Motosiklet.netden de deyin belki siteye reklam alırız vs...
Murocan bi küfte ısmarla hacı bak babayın hayrına yapmıyom bunu...:queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:17 ----------
çokk parçalar vardı ama vakit yoktu beyler...kuryeler akın ediyor ...bi çay zor içtim tükkanda küçük zaten...bende iriyim...ybrciler kadar şanslıyız bence...yan sanayide bukadar bolluk ucuzluk görmedim...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:24 ----------
arayın fiyat sorun...servisle kıyaslayın...Allah kaza bela vermesin...ben ilk gördüklerimi çektim alelacele...şimdi bana mete han şunun fiyatı neymiş demeyin vururum...
açın sorun işte yav...ben kaynağı gösterdim...siz saldırın ...Anadoludaki arkadaşlarımda servisi olmayan arkadaşlarımda bir hayır duası etsin...burdan bilgi alan arkadaşlarda nezaketen gaynak olarak adımızı yazsın sonra kırmayım kalbinizi...:mrgreen:
Kanka döktürmüşsün yine paylaşımına sağlık.Yakında milyoncularda satacaklar bu Ybr Cbf 150 parçalarını.
ahaa hiç araştırma yapma hatta yazmana bile gerek yoktu metehan abime ulaşman yeterliydi zaten hemencecik hızır gibi yetişmiş abim
lastikk fiyatları ne kadar mete abiii onuda solermısın ......
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:16 ----------
lastik fiyati ne kadar mete abi
Mete abi.Bu parçaların orjinale oranla sağlamlık açısından kalitesi nedir?değiyormu yani almaya?ben yedek kalması bakımından alıp saklıcam,onun için soruyorum.
vay be fiyatlara bak sürat motora tebrikler o koskoca hondayada yuh![]()
Valla sen olmasan metehan abi,bu cbf'çilerin hali duman 112 acil gibisin hee.:cherry::cherry:
Parçalar ikincielden bile ucuz valla.:cyclopsan