cbf 150 parçaları arıyorum

mrb arkadaşlar cbf 150 motorumla kaza yaptım çıkma,kazalı yada ikinci el motor parçaları arıyorum yardımcı olursanız sevinirim ihtiyacım olan parçalar grenaj,depo,ön jant,gösterge,çamurluk bu arada motorun rengi mavi teşekkürler

2.el çıkma fiyatına sıfır yan sanayi parç atakmalısın...

Kendi araştırmalarımdan bir kesit...

...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:31 ----------

Arkadaşlar hemen sadede geleyim....

Mekanımız Sirkecide Sürat Motor...

Dediklerine göre Honda fabrikaya uzun zaman grenaj vermişler...ki parçaları inceledim...

çakma çukma sahte farklı üretim değil birebir aynı parçalar...bundan 3-4 ay önce aynı arkadaşlardan sehpa almıştım kaynağına kadar aynıydı...

bazı fiyatlarda yanlışlıklar yapabilirim...3 aşağı beş yukarı böyle...not aldığım kağıtda karman çorman...

Ön Çamurluk Sürat Motor Sirkecide 35 lira...küsürat yok...:cherry:

Honda Serviste 96.13 gayme (siyah) belki mavi 1 lira daha azdır...(çüşş yavaş gell):p

SANY0781-1.jpg

.......................

Ön sağ sol grenajlar...hani far yanında olan düştüğünüzde ilk elimize aldığımız

SÜrat Motor Sirkecide...2 tanesi sağ sol 140 gayme...2 tanesi dikkat edin...tek sol tek sağ değil...

Honda serviste sol 121...sağ 122...toplam 245...(oha):p

SANY0783-1.jpg

SANY0782-1.jpg

........................

Debriyaj Balatası...Sirkeci Sürat Motorda...15 lira( Titan balatayla aynı)

Honda serviste 90 lira...(wahoo...geçirrr honda acıma):p

SANY0779-1.jpg

ön balata 7.5...serviste galiba 30 civarı(tam hatırlayamadım..)
...................................

Sağ sol arka uyruk yan grenajları...fotoğraf çkemeyi unuttum...

Sürat Motor Sirkecide...sağlı sollu 2 tanesi 80 lira...

Honda Serviste...sağ 73 lira...sol 78 lira...toplam 150 gayme...(asıl bize bunlar lazım )

.........................

Arka dişli standart 42 lik Sürat Motor Sirkecide 20 gayme...

Honda Serviste 50 gayme...(vışş baboo):p

SANY0777-1.jpg

SANY0778-1.jpg

küçük dişli 5 lira galiba servise sormadım...:)
......................

Arka balata Sürat Motor Sirkecide...10 gayme...

Honda serviste...40 lira...(vışşş aneyyy...):p

SANY0780-1.jpg

......................

Far Sürat Motor Sirkecide...45...

Honda servise sormayı unuttum...:p

SANY0794-1.jpg

....................

Marş Motoru Sürat Motorda...60...

Honda serviste 80 küsur lira...Allah razı olsun Honda burada az düdüklemiş bizi...:p

SANY0798-1.jpg

......................

Arka dişli göbek...SÜrat Motorda 65 gayme...servise sormayı unuttum...:)

SANY0795.jpg

........................

SÜrat Motorda ön kaliper 120 gayme servise sormayı unuttum artık siz sorun...

Horumu ve ön levle takımı 90 lira...

SANY0796-1.jpg

..............

Arka teker için takoz takımı Sürat Motor Sirkecide 10 gayme...

Honda serviste 25 civarı...(belkide 20 sormadım)

SANY0797-1.jpg

Şimdilik aklıma gelenler çektiklerim bunlar...Hesaplarınıza parayı yolladıktan sonra Aras Kargoyla 1 liralık teli bile yolluyorlarmış...

Sürat Motor Sirkeci...Coşkun Bey...0212 522 96 78...

IMG-1.jpg

SANY0787-1.jpg

Halit Bey...

SANY0788-1.jpg

Mete Han Bey...:p

SANY0789-1.jpg

Dükkan Sirkecide Bisiklet motocular sokağı karşısında Aveanın yanından girin...orada...

Bu motorun arkasında motorcular sokağı var...sırtını dön yolun karşısına geç orada...Anadolu Bisikletin yanında...

Burası motorcular yan sanayi sokağı...karşı sokağında...

SANY0802-1.jpg

SANY0799-1.jpg

ne ararsanız var ybr cbf tvs modelin önemi yok...
SANY0785-1.jpg

.....................

bunlarda benim aldığım setim...20 büyük dişli+5 küçük dişli +15 debriyaj balata+10takoz+ 10 arka balata ..toplam 60...45 de Aydoğandan zincir gelecek kore malı 105 liraya motor sıfırlanacak...

SANY0805-1.jpg

haydi size kolay gelsin...

Coşkun Beye Mete Hanın arkadaşıyım deyin size azcık indirim yapsın veya küsürat varsa yuvarlasın...:bounce:

Motosiklet.netden de deyin belki siteye reklam alırız vs...

Murocan bi küfte ısmarla hacı bak babayın hayrına yapmıyom bunu...:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:17 ----------

çokk parçalar vardı ama vakit yoktu beyler...kuryeler akın ediyor ...bi çay zor içtim tükkanda küçük zaten...bende iriyim...ybrciler kadar şanslıyız bence...yan sanayide bukadar bolluk ucuzluk görmedim...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:24 ----------

arayın fiyat sorun...servisle kıyaslayın...Allah kaza bela vermesin...ben ilk gördüklerimi çektim alelacele...şimdi bana mete han şunun fiyatı neymiş demeyin vururum...:p

açın sorun işte yav...ben kaynağı gösterdim...siz saldırın ...Anadoludaki arkadaşlarımda servisi olmayan arkadaşlarımda bir hayır duası etsin...:p burdan bilgi alan arkadaşlarda nezaketen gaynak olarak adımızı yazsın sonra kırmayım kalbinizi...:mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kanka döktürmüşsün yine paylaşımına sağlık.:pYakında milyoncularda satacaklar bu Ybr Cbf 150 parçalarını.

ahaa hiç araştırma yapma hatta yazmana bile gerek yoktu metehan abime ulaşman yeterliydi zaten hemencecik hızır gibi yetişmiş abim

2.el çıkma parça istekleri motosiklet hırsızlığını arttırıyor.

mete sen hondacıları bilgilendirmeye devam etmelisin... yoksa orjinal parça namına k.kartı borçları artıyor...

ilginizden dolayı teşekkür ederim daha detaylı bir bilgiye nasıl ulaşa bilirim ben bursada ikamet ediyorum

slm

lastikk fiyatları ne kadar mete abiii onuda solermısın ......:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:16 ----------

lastik fiyati ne kadar mete abi

lastikk fiyatları ne kadar mete abiii onuda solermısın ......:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:16 ----------

lastik fiyati ne kadar mete abi

mete abi çalışıyodur şimdi:)onun yerine cevap vereyim...

ırc michellin çifti 90-100 tl arası değişiyor,mişlen 200 tl çifti ama madii durum çok ii değilse bunu tavsiye etmem gerek yok:wiinkk:birde bi marka vardı 60 tl olması lazım çifti ama genellikle ric michellin kullanılıyor:cat:

Mete abi.Bu parçaların orjinale oranla sağlamlık açısından kalitesi nedir?değiyormu yani almaya?ben yedek kalması bakımından alıp saklıcam,onun için soruyorum.

Mete abi.Bu parçaların orjinale oranla sağlamlık açısından kalitesi nedir?değiyormu yani almaya?ben yedek kalması bakımından alıp saklıcam,onun için soruyorum.

mete abi çalışıyodur dedik ya:pbu parçalar zaten servisteki parçalar aynı sadece bize giren servis kazığı ama parça alıp saklama bence gittikçe ucuzlar sende pahallı almış olursun:wiinkk:

Selamlar,
buradan temin edilen parçaların montajını serviste yaptırmak mümkün mü?

bu durumda servisten nasıl bir fatura çıkar bize, veya onlardan almadığımız bir parçayı montaja yanaşırlar mı?

serviste yaptırma herhangi bir motorcuya yaptır daha ucuza patlar :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:37 ----------

metehan abi bu topici deilde fiyatlkar parçalar ve resimleri ile bir sabit bir başlık yaptırsak mod lardan rica edim daha iyi olmaz mı?

Valla sen olmasan metehan abi,bu cbf'çilerin hali duman 112 acil gibisin hee.:cherry::cherry:

Parçalar ikincielden bile ucuz valla.:cyclopsan

Motosikleti
Hornet
Metehan abi benim motorun sol ön grenajı yani sinyal olan yerde hank'lı bişey yazıyo..Cbf 150 yazmıyo acep odamı yan sanayi değişmiş:silent:

Çünkü aldığım adam motor bi kaç kez düştü dedi..Doru dürüst çizik yok:p

Valla sen olmasan metehan abi,bu cbf'çilerin hali duman 112 acil gibisin hee.:cherry::cherry:

Parçalar ikincielden bile ucuz valla.:cyclopsan

Metehan abi bi tanedir:p
Cbf'çilerin dostu nelerin düşmanıydın abi:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar