arkadaşlar lütfen yardım edin

250-300tl arası dört mevsimlik montlardan hangisini tavsiye edersiniz hangi marka daha kullanışlıdır ve kalitelidir motorum cbf 150 bilgisi olan veya kullanan arkadaşların fikirlerini bekliyorum teşekkürler.

ben kullanmadım ama kullananların soyledigine gore yerli ürünler bir süre sonra dikislerinden sorun yaratıyormus. pakistan malları piyasayı sarmıs götürmüs, elini attıgın her yerdeler. beş kuruş vermeyeceklerim de var, bu pakistan malı mı dediklerimde. oncelikle benim tavsiyem alternatifin cok oldugu bir yere gidip gerekirse teker teker sürüs pozisyonu alarak denedigin ve icinde rahat ettigin, görünülebilirliği ve koruması digerlerine göre en fazla olani montu tercih etmelisin.
edit: kısacası dene ve kendin bir karara var :wiinkk:

ben kullanmadım ama kullananların soyledigine gore yerli ürünler bir süre sonra dikislerinden sorun yaratıyormus. pakistan malları piyasayı sarmıs götürmüs, elini attıgın her yerdeler. beş kuruş vermeyeceklerim de var, bu pakistan malı mı dediklerimde. oncelikle benim tavsiyem alternatifin cok oldugu bir yere gidip gerekirse teker teker sürüs pozisyonu alarak denedigin ve icinde rahat ettigin, görünülebilirliği ve koruması digerlerine göre en fazla olani montu tercih etmelisin.
edit: kısacası dene ve kendin bir karara var :wiinkk:

Akıllıca. Ben de aynı fikirdeyim. Hatta gece sürüşleri için bir de sarı, fosforlu yelek alabilirsin. Her yerde satılıyor ve fiyatı da çok makul. Faydası da tartışılmaz.

250-300tl arası dört mevsimlik montlardan hangisini tavsiye edersiniz hangi marka daha kullanışlıdır ve kalitelidir motorum cbf 150 bilgisi olan veya kullanan arkadaşların fikirlerini bekliyorum teşekkürler.

öncelikle merhaba arkadaşım. mont tavsiyesi istemişsin, ben kendi montumdan çok memnunum. bende ybr125 kullanıcısıyım ve held marka 4 mevsiklik mont kullanıyorum. 10 numara bir mont. soğuk havalarda inan abartısız insanı sıcacık tutuyor. içindeki mevsinliğini de çıkarttığında gayet serin tutuyor ama sonuç itibariyle yaz sıcağında ne kadarda serin tutabilir. ama sürüş esnasında terleme yapmıyor.(tavsiyem motordan iner inmez üzerinden çıkarman, yoksa sırılsıklam olabilirsin.) şimdi sağlamlığına gelelim. " CE " onaylı çıkarılabilir dirsek,omuz ve sırt korumaları mevcut. bizzat koruları denedim. 60km/h hızla mont üzerimdeyken kaza yaptım ve yerde 10m felan sürüklendim. inan hiç bir darbe almadı vücudum. benim tavsiyem belirttiğin fiyatlara uygun ve kullanışlı ve güzel bir mont.

bu da resmi

[URL=http://img193.imageshack.us/i/45106al.jpg/][/URL]

feyizoğlunda mevcut, fiyatıda 225tl. bendeki de siyah ve gayet şık.:cat:

Son düzenleme:
Feyizoğlunun sitesini inceledim çok fazla çeşit var nasıl alışveriş yaptınızmı ? ürünler nasıl ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben o paraya pakistan'dan deri mont getirttim yav.
posta dahil 90 euro
Yaz ve kış deriden şaşmam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar