Arama sonuçlarınız

1. SonpoL

Dolandırıcılara dikkat edelim!

Selamlar arkadaşlar. Forumda önceden bir hayli aktif biriydim fakat son zamanlar da iş yoğunluğu sebebi ile giriş yapmadan elimden geldiğince siz değerli üyelerin paylaşımlarını takip etmekteyim. Maalesef önlenmesi mümkün ama önleyemediğimiz önemli bir olayın üstünde durmak istedim bugün...
  2. SonpoL

Motoran MT-150 Aksesuarlı ve Hediyeli

Detaylara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-motoran-motoran-mt-150-aksesuarli-ve-hediyeli-174964698/detay/ Motoran MT-150’mi satıyorum. Motosiklet yaklaşık 9.000 km’de olup, tüm bakımları yapılmıştır. Fren ve debriyaj tellerine kadar...
  3. SonpoL

Bit Pazarı-2 :) (Bence Bakmadan Geçme)

Merhaba arkadaşlar. Daha açtığım konuyu arkadaşlar bilirler. Bir birinden kaliteli ve temiz ürünleri iyi fiyatlara buradan verdim. Bugün Bit Pazar-2 isimli konumuz ile devam ediyoruz :). Cbr 600F'i sattığım için, onunla beraber almış olduğum aksesuarlarımı da satıyorum. SHOEI X-SPIRIT 2...
  4. SonpoL

Yeni yıl tebriği

::152::::152::::152::::152:: Sevgi bestesinin tınılarını tüm insanların yüreğinde hissedeceği, hüzünlerinizin dostluklarla silineceği, ümitlerinizin hıç bitmeyeceği, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yılı sevdiklerinizle birlikte geçirmeniz dileğiyle. 2014 yılı size sağlık, mutluluk, başarı...
  5. SonpoL

Yaklaşık 700 Kilometrelik İzmir-Marmaris/Marmaris-İzmir Gezim

Merhaba dostlar, Bu defa grupça değil, sözlüm ile ufak bir tatil yapalım dedik. Ve kendimiz için Marmarisin uygun olacağını düşündük. İstikamet ise İzmir Narlıdere'den, Marmaris İçmelerde bulunan Martı La Perla oteli. 31 mayıs akşamı akşam yemeğimizden sonra eşyalarımızı hazırlerken bulduk...
  6. SonpoL

19 mayıs Çeşme gezimiz :)

Baktık havalar sıcak, kendimizi bu hafta Çeşme'ye atıyoruz. Çok hoş vakit geçirdiğimiz bu etkinlikte bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür eder, hep beraber nice güzel geziler dilerim. NOT: ARKADAŞLAR ÇEKİLDİĞİMİZ FOTOĞRAFLARIN %60'I MAALESEF MAKİNEDEN DOLAYI SİLİNMİŞ VE PROGRAMLA...
  7. SonpoL

İzmir-Kuşadası Gezimiz :)

Merhaba arkadaşlar, Arkadaşlarla kısa bir etkinlik yaptık. Sizlere de gezimizi paylaşmak istedim. Biraz kısa oldu ama ilerleyen zamanlarda bunu telafi edeceğiz. Konuya linkten ulaşabilirsiniz :). http://izmiriders.blogspot.com/2013/05/5-mays-2013-kusadas-etkinligimiz.html Saygılarımla.
  8. SonpoL

Motosiklet Navigasyon Önerileri? (Cbr 600F)

Arkadaşlar merhaba, Yeni aldığım motosikletim için navigasyon cihazı almak istiyorum. Fakat gidon benim sıkıntılı birazcık. Daha önce VFR-1200 de görmüştüm. Tam merkeze konumlandırılmış bir navigasyon. O tip navigasyon taşıyıcı çanta önerileri yapabilecek olanlar varsa sevinirim. Hangi çantayı...
  9. SonpoL

Shoei X-SPIRIT II İncelemesi

Merhaba arkadaşlar, Yeni alacağım motosiklet için aldığım X-Spirit II Bautista kaskımın incelemesini sizlere aktarmak isterim. GENEL Eski bir XR-1100 kullanıcısı olarak, X-Spirit II modeli her zaman merak ettiğim bir model olmuştur. Kısmet bu güneymiş :). Aldık, test ettik. Genel olarak...
  10. SonpoL

İhtiyaç sahibine MT Thunder Kask

Merhaba arkadaşlar, İhtiyaç sahibine sadece kargo ücretini karşılamak üzere yeni aldığım MT Thunder kask'ı mı hediye vereceğim. Çarpışma testin'den 4 yıldızlı olmakla beraber piyasa değeri 200 TL üzerindedir. İstek de bulunan arkadaşların isimlerini alarak kendi çapım da çekiliş yapacağım. İsmi...
  11. SonpoL

Caberg V2RR Kask İncelemesi

GENEL Shoei, Arai gibi yüksek fiyatlı kask markaları arasından sıyrıdılıp, belirtilen özelliklerine ve fiyatına bakıldığın da dikkatleri üzerine çeken V2RR'ı kendim için almış bulunuyorum. Calibre motosikletim için aldığım V2RR kask'ı bugün elime ulaşınca, sizler için hemen test edip burada...
  12. SonpoL

Shoei XR-1100 İncelemesi

Merhaba arkadaşlar, Öncelikle bu kaskımı yakın bir zaman zarfında sattığım için güncel resimlerini paylaşamıyorum. Fakat elimden geldiğince, sizlere kullanıcı yorumlarımı aktarmak isterim. GENEL Shoei XR-1100, 1000 serinin aksine, sharp testinden 5 yıldız alarak karşımıza çıktı. Zaten marka...
  13. SonpoL

MT Thunder Joker Kask İncelemesi

Merhaba arkadaşlar, 28 şubat da yaptığımız motosiklet fuarı gezimiz de, renkleri ile ilgimi çeken ve ön incelemem de beğeni mi kazanan MT Thunder Joker kask'ı kendime almıştım. Bu kask daha sonra isteklerimi karşılayabilcek miydi? GENEL Kask daha önce kullanmış olduğum Shoei XR-1100 ve...
  14. SonpoL

Kedimizin yeni kask'ı.. :)))

Bu hafta İstanbul'a,motosiklet fuarına gitmiştim. Oradayken kedilerimizi bile düşünerek ellerim boş dönmedim. Kedimizin yeni kask'ı ile fotoğraflarını paylaşmak istedim... Abisiyle gazlayacak artık... :P
  15. SonpoL

BİT PAZARI :)

Merhaba arkadaşlar, Elimde uygun fiyatla satacağım bir çok ürün var. Fiyatları gayet uygun tuttum. İzmir dışından isteyen arkadaşlar olursa; Kargo alıcıya aittir. Ve ürünlerin fiyatlarında daha başka bir indirim yapılmayacaktır. Koyulan tüm ürünlerin gerekli açıklamalarını okuyarak, isteyip...
  16. SonpoL

Motorcu selamı :))

Daha önce paylaşılmışsa affola. Fakat daha önce gözüme çarpmadı forum da. Sizleri biraz eğlendirmek adına paylaşmak istedim. İyi seyirler. :) zriE23Wb4N0
  17. SonpoL

Kediyi izlemek için GoPro takılırsa :D

İzleyelim ve görelim :P QvlRhC9DWWo
  18. SonpoL

2-4 Kasım Haftasonu Akbük Kaçamağımız

Herkese merhaba, Boş vaktimizi fırsat bilip, arkadaşlar ile bizim yazlığa, Akbük (Milas tarafına) doğru ufak bir yolculuk yaptık :). Her zaman olduğu gibi, yine eğlenceli bir etkinlik oldu bizler için. Rotamız İzmir, Üçkuyular’dan başlayarak, Milas’a bağlı Kazıklı koyuna kadar devam etti...
  19. SonpoL

6 Ekim İzmir Foça Gezimiz (Resim ve Vidyo)

Merhaba arkadaşlar, Dün 10:00 suların da başlayan ve yaklaşık 22:00 suların da sona eren Foça gezimize dair paylaşım yapmak üzere bu başlığı açmış bulunuyorum. Dolu dolu vakit geçirdiğimiz ve çok eğlendiğimiz bu etkinlikte, katılan tüm arkadaşlarıma öncelikle teşekkür ediyorum. Buluşma...

Yeni mesajlar