Bit Pazarı-2 :) (Bence Bakmadan Geçme)

Merhaba arkadaşlar. Daha açtığım konuyu arkadaşlar bilirler. Bir birinden kaliteli ve temiz ürünleri iyi fiyatlara buradan verdim. Bugün Bit Pazar-2 isimli konumuz ile devam ediyoruz :). Cbr 600F'i sattığım için, onunla beraber almış olduğum aksesuarlarımı da satıyorum.

SHOEI X-SPIRIT 2 BAUTISTA TC-1 Kaskımız ile başlayalım. Kaskın kozmetik açıdan hiç bir problemi yoktur. Ayriyeten çiziği ve darbeside yoktur. Gözüm gibi baktım, kullandım. En fazla 10 defa kullanılmıştır. Orijinal vizörü hiç kullanılmamışır çünkü kaskımı kullandığım sıra hep gold vizör takılıydı üstünde. Yine aynı şekilde her şeyi ile alıcısına yollayacağım. Gold Vizörü 300 TL'nin üzerindedir. Fakat Vizör'de bir miktar yollardan kaynaklanan sebeplerden ötürü hafif çizikler vardır. Dediğim gibi, Orijinal vizörü sıfırdır. Kask'da sıfır gibidir. Vizörle beraber kaskın ortalama değeri 2.600 TL'dir.

BEDEN ÖLÇÜSÜ: SMALL

jto1z6.jpg

29za2as.jpg

iwrwqs.jpg

1zczixi.jpg

6pakw2.jpg

ogi04o.jpg

İSTEDİĞİM FİYAT: 1.500 TL.

DAINESE CEKET G.RACING C2 PELLE DERİ CEKET

3 Defa giydim. Tertemizdir. Kullanım kılavuzlarına kadar göndereceğim. Çok kaliteli bir cekettir.

BEDEN ÖLÇÜSÜ: MEDİUM

6ohkxl.jpg

1zoghmr.jpg

mv0rrq.jpg

İSTEDİĞİM FİYAT: 1.100 TL

Dainese Eldiven - Guanto Sickle Deri Motosiklet Eldiveni

BEDEN ÖLÇÜSÜ: MEDİUM

Tertemizzzz

29kyhsn.jpg

6enofa.jpg

İSTEDİĞİM FİYAT: 150 TL

X-RİDER SU GEÇİRMEZ CEKET VE PANTOLON

Takım olarak yağmurlu havada 2 kez kullandım. Kullanımları oldukça rahat ve pantolonda diz korumalarına kadar mevcuttur. 3-4 saate kadar yağmura dayanıklıdır.

CEKET BEDEN ÖLÇÜSÜ: MEDİUM
PANTOLON ÖLÇÜSÜ: MEDİUM-LARGE

eims20.jpg

2uzb805.jpg

23th30m.jpg

2u4oqbr.jpg

CEKET İÇİN İSTEDİĞİM FİYAT: 150 TL
PANTOLON İÇİN İSTEDİĞİM FİYAT: 100 TL
TAKIM FİYATI: 200 TL

NOT: KARGO ÜCRETLERİ ALICILARA AİTTİR. İSTEDİĞİNİZ FİRMA İLE GÖNDERİM YAPABİLİRİM. AYRİYETEN İZMİR İÇİ ELDEN TESLİMDE EDEBİLİRİM.

Saygılarımla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar