İhtiyaç sahibine MT Thunder Kask

Merhaba arkadaşlar,

İhtiyaç sahibine sadece kargo ücretini karşılamak üzere yeni aldığım MT Thunder kask'ı mı hediye vereceğim. Çarpışma testin'den 4 yıldızlı olmakla beraber piyasa değeri 200 TL üzerindedir. İstek de bulunan arkadaşların isimlerini alarak kendi çapım da çekiliş yapacağım. İsmi belirlenen arkadaşın adres ve diğer bilgilerini aldıktan sonra kask'ı haftaiçi müsait bir zamanım da tarafına yollyacağım.

Lütfen gerçekten ihtiyaç sahibi arkadaşlar yazsın, haksızlık ve aç gözlülük yapılmasın!

Kask bedeni small'dur. Rengi yeşildir.

Kask hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Saygılar.

Arkadaşlar rica ediyorum özel mesaj ile belirtmeyin. Burada yazılanları herkes görsün ki haksızlık olmasın.

Kask'ı isteyen arkadaşların isimleri; Diğer arkadaşlar eklendikçe liste güncellenecektir.

1)_ cihangir151
2)_ semihg
3)_ Proud

Çekilişi şu şekilde yapacağım; İsmini yazdıran arkadaşların isimlerini teker teker kağıta yazıp, isimleri karıştırarak rastgele çekeceğim. Klasik ilk okul tombala çekilişi yani :p. Lütfen yanlış anlaşılmayalım. Ben bu şekilde yapmak zorundayım. Çünkü ihtiyacı olan bir çok arkadaşımızın olduğunu biliyorum. Sizlerden ricam, gerçekten ihtiyacı olanlar yazsın. Teşekkürler...

benide listeye alırsan sevinirim bu aralar kask arayışına girdim ztn ceza da yedim :pr:

Soner kanka kaskım yok artçıyken dandik kasklar takıyorum :'( ciddiyim yaz lan hahahhaha :D

keske sadece özelden yazdırsaydın. böyle isim açıklayarak olmamış bence.. sebebi, yazmak isteyip de yazamayan arkadaşlar olabilir diye düşünüyorum..

Bende talibim. 2-3 bin arasi motosiklet bakiyorum aksuara param kalmayacak sanirim ogrenciyim

Bende isterim diyecektim ama bi an motorumun olmadigi aklima geldi. Eve koliyle bir kask gelmesi benim ne kadar ciddi oldugumu anlatacak evdekilere ama kask evde bir sure yatacak. Evde yatacagina birisinin kafasini korusun o yuzden ben yokum. Tesekkurler soner abi (bu arada calibrenin ustune bindim inceledim dedigin gibi guzel, rahat motor hemde benim bildigim kadariyla hondanin yamahanin satis ofisleri yok kayseride ama bumoto 4 ay once acmis demekki turkiyede tutulmak istiyo)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Benim de ismimi yaz... Ama benim için değil..:).
3 tane kullanım tarzına göre kaskım var allaha şükür...
Yeni motor almış çenesiz kask kullanan bir arkadaş için... :cat:

Örnek bir davranış, ancak gerçekten hiç kaskı olmayan yada çin malı kask kullananlar çekilişe katılmak istese çok yerinde olacaktır. Benim merak ettiğim MT marka kaskı hangi firmadan satın aldınız ? MT revenge modelide varmıydı acaba firmada ?

Tebrikler dostum çok güzel düşünmüşsün.Umarım gerçekten ihtiyacı olan birine gider. Çekilişe katılacak arkadaşların sorumluluğu büyük .

soner abi beni de yazarsansan sevinirim venom vf kaskım 2 haftaki önce kazada darbe aldıgı için kullanmak istemiyorum malum öğrenciyimde şuan yeni bi kask almak için bakıyodum ls2 alacakdım denk geldi bu konu inşallah hayırlısı diyelim teşekkürler böyle bi iyilik yaptıgın için . :bestmt: :rendeer:

Benide listeye eklersen sevinirim :) Şimdiden bayağı bi heycanlandım. Böyle çekilişler felan. Hatta çekiliş anını videoya çekip siteye felan yüklersen izlemek ve çekilişin kime çıktığını öğrenmek daha heyecanlı olur :) Bakarsın çıkarızda sayende kullandığımız 20-30 TL'lik kask yerine kaliteli bir kask kullanmış oluruz. Malum öğrenci bütçesi :)

Benide yazarmısın listeye Soner abi benimde ihtiyacım var. Kask için para biriktiriyordum biz çıkarsak artık mont için biriktirecez :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar