6 Ekim İzmir Foça Gezimiz (Resim ve Vidyo)

Merhaba arkadaşlar,

Dün 10:00 suların da başlayan ve yaklaşık 22:00 suların da sona eren Foça gezimize dair paylaşım yapmak üzere bu başlığı açmış bulunuyorum. Dolu dolu vakit geçirdiğimiz ve çok eğlendiğimiz bu etkinlikte, katılan tüm arkadaşlarıma öncelikle teşekkür ediyorum.

Buluşma yerimiz, Karşıyaka ayrımına gelmeden ki BP istasyonu. Her zaman ki gibi ilk giden ve bekleyen ben oluyorum. :p

jf855d.jpg

260x378.jpg

Ben benzin istasyonun az dışında beklerken, meğerse murat gelmiş ve yanlız başına diğer arkadaşları bekliyormuş :cherry:. Sen burdamıydın derken, diğer arkadaşlar da aramıza katılıyorlar. :)

mums.jpg

Diğer arkadaşlar da geldikten sonra, beş motor olmak üzere Foça'ya doğru yola koyuluyoruz.

foirub.jpg

Sakin süren bir yolculuktan sonra nihayet Foça'ya varıyoruz. :cat:

k0neio.jpg

jze644.jpg

2557rr4.jpg

Evden aç çıkmamak adına bir şey atıştırmıştık. İlk durak noktamız da bir kaç poz fotoğraf çekildikten sonra kahvaltı için mekana geçiyoruz. Güzel bir serpme kahvaltıdan sonra, tekrar gezmek üzere yola koyulacağız. :)

2n21lif.jpg

2exncdt.jpg

Kahvaltılar yapıldı, enerjiler yerine geldi, sıra geliyor tekrar gaz açmaya. :thumleft:

2uhpmki.jpg

ndo1ad.jpg

Bir sonra ki durağımız Foça limanı oluyor. Öncelikli işimiz, park yeri bulmak oluyor.

10zckr7.jpg

1zzkwvs.jpg

Bir mekana oturmadan evvel, biraz dolanmak istiyoruz. :)

i20i9e.jpg

jrqowl.jpg

214ty0o.jpg

1hqcjs.jpg

2ivfupc.jpg

291hksx.jpg

Biraz turladıktan sonra liman da bulunan bir kafe'ye yerleşiyoruz.

Güzel gezi devamı var diye umuyorum .Tekeriniz düz bassın motor güzel.

ARKADAŞLAR İLK KONUYU YANLIŞLIKLA ERKEN AÇTIĞIM İÇİN EKLEME YAPAMADIM. BURADAN DEVAM EDİYORUM...

Biraz turladıktan sonra liman da bulunan bir kafe'ye yerleşiyoruz.

28qydc8.jpg

Nargile ve tavla keyfi Foça'da bir başka oluyormuş. :p

2r3ci1i.jpg

2saxnoh.jpg

bvrc0.jpg

29lih6g.jpg

Biraz kafe'de takıldıktan sonra başka yerlere gaz açmak üzere tekrar yola koyuluyoruz ve biraz daha iç taraflara giriyoruz. Daha sonra başka bir sahil tarafına inerek molalar veriyoruz.

2cqi555.jpg

2qn1lzk.jpg

2ebddl3.jpg

4r8e12.jpg

2niv12w.jpg

Akşam oluyor ve karnımız acıkıyor. Tekrar liman tarafına geri dönerek balık ekmek yemeye karar veriyoruz. Tabii öncesin de midye. Balık ekmekleri o an hepimiz tıkındığımız için çekemedik maalesef. :p
:)

2r7mwip.jpg

İzmir'e geri dönüş yapmak üzere yola çıkmaya hazırlanıyoruz. Motorlarımız bizleri bekler.

2v1lu1d.jpg

50nlg4.jpg

2dw5jck.jpg

[yt]wkSzmd6vif8[/yt]

*Bir çok fotoğraf çekilmemize rağmen, anlamadığımız bir sebepten dolayı fotoğraflarımız silinmiş maalesef. Bir de benim kameramın da şarjı bittiği için, video gezimizin ancak %40'nı kayıt altına alabildim. Video 80 dakikayı bulmuş olsa da, çok sıkmaması için 38 dakikaya düşürdüm.

Bir sonra ki etkinlikte görüşmek üzere. :cat:

Saygılarımla.

Güzel havada güzel bir gezi olmuş. Haberim olsaydı karşılardım. Bu arada şehir içinde gazı fazla açmanıza gerek kalmamış hepsi yakın yerler :p.

Güzel bir geziydi teşekkürler :) İnşallah bir dahakine daha uzun bir yol seçicez ve daha keyifli bir gezi olucak :)

Güzel bir gezi olmuş.Calibre Haysunglara toz yutturuyormu acaba :queen:

Silinen resimler için veri kurtarma programlarını kullana bilirsiniz.Bu şekilde resimleri kurtara bilirsiniz.

canım midye çekti..

Ramço, eğer Foça'ya gelir ve beraber gaz açarsak, sana bir araba midye önüne dizeceğim. İzmir'de olur... :)

f277k1.jpg

Güzel bir gezi olmuş.Calibre Haysunglara toz yutturuyormu acaba :queen:

Silinen resimler için veri kurtarma programlarını kullana bilirsiniz.Bu şekilde resimleri kurtara bilirsiniz.

GT 250R alt devirler de daha torklu bir motosiklet olduğundan ötürü daha iyi. Fakat calibre de doğru devir aralıkların da gidilirse sizi üzmeyecek bir motosiklet. Performansları yakın diyebilirim.

gü<el gezi olmuş bi dahakine bu tarafa gelin buz gibi bozdağ da sucuk ekmek ya da bol tavuklu bir mangal keyfi yapalım bol virajlı 18 KM lik bir yol da bonus u olsun :D ben ödemiş teyim bu tarafa gelmek istersen haber etmen yeterli pazarları müsaitm

Uzun süren beklemeler hariç güzel bir geziydi :) Benim çektiğim utv resminide istiyorum :)

gü<el gezi olmuş bi dahakine bu tarafa gelin buz gibi bozdağ da sucuk ekmek ya da bol tavuklu bir mangal keyfi yapalım bol virajlı 18 KM lik bir yol da bonus u olsun :D ben ödemiş teyim bu tarafa gelmek istersen haber etmen yeterli pazarları müsaitm

Teşekkür ederim. Çok güzel olur. İnş. bir daha ki sefere tanışır, beraber gaz açarız.

Saygılar.

Uzun süren beklemeler hariç güzel bir geziydi :) Benim çektiğim utv resminide istiyorum :)

UTV ne yavrucum? :).

Aynen Ahmet kaşınma. :cherry::cherry::cherry:

Al UTV'ni uslu uslu otur... :p:mrgreen::p

Gerçekten çok güzel fotoğraflar birde profesyonel makineyle çekilince dahada anlamlı oluyor :)

Valla gezilecek yerler olarak bizi de bilgilendirir misiniz :) Yakından uzağa doğru ama lütfen. Sonra ki durak Şirince olucak sanırım. Başka ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar