Arama sonuçlarınız

1. wert_35

[Mt]İzmir -> Ödemiş Töngül Pidesi Gezisi...

Napalım ne edelim nere gidelim derken Ödemişli bi arkadaşında tavsiyesiyle oraya gitmeye karar verdik 29 Ekim'den önce ve çokda iyi etmişiz pidenin tadı hala damağımda Ödemiş köfteside meşhurmuş ama pideden yer kalmadı bizde Ödemişte Birgi'yi ve Gölcük'ü ziyaret ettik Bozdağ'a doğruda çıkıyoduk...
  2. wert_35

[MT] İZMİR 29 Ekim Bu Cumhuriyet Bizim Korteji

29 EKİM 2009 Yer: Gündoğdu meydanı Saat: 12:00 Arkadaşlar hiçbir izin girişiminde bulunmadık henüz ama eğer gerekirse onuda yaparız geçen sene topicini Aykut abi açmıştı bu sene bu şeref bana düştü ve geçen seneki kortejimizi bilen biliyo biz Erman ve Tuncer ile orda olucaz gelmek...
  3. wert_35

Sürekli buji ateşlemesi???

Selam arkadaşlar... Motorumda son günlerde bi sorun ortaya çıktı rölantideyken sol bujiden sürekli çıt çıt diye ateşleme sesi geliyo ve bi süre sonra bu sesle birlikte gaz kesiliyo motor tekliyo ve stop ediyo genellikle sıcakken yapıyo bunu soğukken bi sorun yok acaba bunun sebebi ne...
  4. wert_35

Yamaha XV 1600 Wild Star Hakkında...

Arkadaşlar geçen gün Kıbrıs Şehitlerinde gördüm bu motoru ve çok hoşuma gitti sesi bi muhteşemdi görüntüsüde cabası:cat: Eve gelip biraz araştırdım ama sahibindendeki 6 adet ilan ve bi forum sitesinde bulduğum bi cümle yazıdan başka hiç bişeye ulaşamadım:farao: Sanırım en son 2000'de üretilmiş...
  5. wert_35

Karbüratör Temizleyici Katkı Maddesi???

Arkadaşlar motorumun karbüratöründe biriken pislik nedeniyle arasıra düşük viteslerde tekleme yada zor çalışma sorunları yaşıyorum karbüratörden gelen benzin borusunu açınca toz toprak gibi parçalar dökülüyo ustayada gösterdim katkı maddesi kullan geçer dedi ama marka veremedi:pr: Sizden ricam...
  6. wert_35

Sezon Finalini Ürkmez'de Hollanda'lılarla Yaptık...

27/08/2009 perşembe günü erman ben ve ermanın kız arkadaşı elif bi sezon finali yapalım dedik maksat hem az biraz yol yapmak hemde denize girip iyi vakit geçirmek... Olaya Seferihisar sahillerinde bi sabah kahvaltısıyla başladık börekler çörekler domates biber denize nazır harika bi kahvaltı...
  7. wert_35

Kesik egzost muayenede sorun olur mu!?!?

Arkadaşlar regalimin egzostlarını kestirmek istiyorum orjinal ince egzost var sondaki susturucuları çıkarttırıp birazda kestiricem ama muayenede sorun olur mu bilmiyorum? Daha önce bu şekilde yaptıran varsa muayeneye giripte sorun çıkan var mı hiç? Bide bu egzost konusunda bilgisi olan varsa...
  8. wert_35

Benzin boyaya zarar verir mi?

Umarım doğru yere yazıyorumdur? Bugün motora 10TLlik benzin alıyım dedim bi benzinliğe gittim sanırım pompacı yeniydi çünkü yanındaki adam gösteriyodu şöyle yapıcaksın böyle yapıcaksın diye neyse pompacı pompayı daha deliğe yanaştırmadan tetiğe dokununca benzinin yarısını depomun üstüne boca...
  9. wert_35

Sürücü Kursunun Sınav REZALETİ!!!

Arkadaşlar bugün başıma gelen bu insanlık dışı olaydan bahsetmek istiyorum size... Sabah kalktım ve sınava gireceğim merkeze gittim sırama oturdum herşey normal cevap kağıdım önümde üzerinde bütün bölümlerin cevaplama kısımları bulunuyo önce bi düşündüm içimden ya ben sadece motordan girmicek...
  10. wert_35

Ls2 Kask Kullanıcıları Yardım Lütfen?

Arkadaşlar sorum kısa ve net bunun vizörü nasıl sökülür? Bugün biraz kirlendi ıslak mendille sildim hafif bulanıklaştı temizlemem lazım(nasıl onuda bilmiyorum ya...) Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler...
  11. wert_35

Bu parçayla ilgili bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar bi konuda yardımınızı istiyorum benim sol elcik tarafındaki bu sinyal far ne bilim jiglenin olduğu kısımın altı kırılmış(ismini bilmiyorum ondan böle tarif ettim)jigle kablosu oturmuyo ve jigleyi açınca motor stop ediyo nese ustaya gösterdim değişmesi lazım dedi isminide sölemişti...
  12. wert_35

Plaka Çerçevesi

Arkadaşlar trafikte işlemlerimi hallettim ve plakamı aldım takıcam ama deldirip monte etmek istemiyorum bu yüzde plastik plakalıklardan arıyorum İzmir'de bu tarz plastik malzemeleri nerede bulurum yardımcı olabilicek varsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler...
  13. wert_35

Regal Raptor DD 250E,DD 250E-9,DD 250E-9B arasındaki fark nedir?

arkadaşlar karar verdim alıcam bi regal 250 buldumda ama DD 250E şimdi aklıma sorular takıldı gerçeğini görme şansımda yok bu modeller arasındaki farklar nelerdir bana yardımcı olur mususnuz fiziksel ve teknik ne gibi farklar var?
  14. wert_35

Motor Almak İstiyorum Yardım Lütfen!

Arkadaşlar öncelikle meraba aranızda yeniyim ve başlıktada belirttiğim gibi henüz bi motorum yok ve en kısa zamanda edinmek istiyorum bunun içinde yardımlarınızı bekliyorum... Ben size en baştan şartlarımı belirtiyim 3000 ytl limitli bir cruiser- chooper tarzı motor düşünüyorum boyum 1.75kilom...

Yeni mesajlar