Arama sonuçlarınız

1. tansel11

slmlar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba.....

arkadaşlar yeni bir işe girdim siz tekteker kardeşleriminde bana destek olması dileğiyle aşağıdaki linkteki grubu eklerseniz çok sevinirm ....... :cat: http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100001988146606
  2. tansel11

honda xl200 lere diamond far takırlır takım dahil ücret 120 liradadır

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-motosiklet-sadece-honda-xl200-lere-diamond-elmas-far-takilir-32743553/detay
  3. tansel11

böle xl 200 var mı be=)

kendimi çok şanslı hissediyorum....:salut: Uploaded with ImageShack.us
  4. tansel11

18 yaşlarındaki genç enduroçular bakın

Herkese merhaba ben kendi enduro arkadaşlık cevresi kurmak istiyorum artık tek tabanca takılmatan sıkıldım . Malum ormanlar ıssız yerler motor iflas etse yandık . Hem bu yönden hemde daha çok kisi dahada eğlenceğimizi düsündüğümden crosscuları bekliyorum .... :rendeer:
  5. tansel11

[MT istanbul ] Honda XL 200 kullanıcıları bilgi paylaşım yeri

Arkadaşlar xl 200 lerimizle yaşadığımız maceralarımızı , yaşadığımız sorunları , gezdiğimiz yerleri anlatalım . Dağ Keçisinin sütünden paylaşılım [/COLOR]http://http://i951.photobucket.com/albums/ad360/tansel_photo/xl%20200/Photo-0005.jpg
  6. tansel11

Honda XL 200 kullanıcıları bilgi paylaşım yeri

Arkadaşlar xl 200 lerimizle yaşadığımız maceralarımızı , yaşadığımız sorunları , gezdiğimiz yerleri anlatalım . Dağ Keçisinin sütünden paylaşılım :)
  7. tansel11

sky team ST200 almayı düşünüyorum arkadaşlar bana yardım

sky team ST200 almayı düşünüyorum arkadaşlar bana yardım edebilrimsiniz bu motorla rahat edebilirmiyim öğrenci olduğum için xl200lere filan bütçemde yetmiyor bu çin malını önerirmisiniz
  8. tansel11

Speed fight 2 için yardım .........

Arkadaşlar speed fight 2 de tam anlayamadığım bir sorun var . Motorla yolda giderken 40 tan sonra tık diye durdum . ben ateşleme yapmadığını anladım bujiye elektrik gelmiyor . bujiyi değiştirdim olmadı . bana ortaköye gelip yardım edecek arkadaş varsa sevinirim . Motor şuanda evimin önünde...
  9. tansel11

Yeni Cross gözlük birde eldiven

:bounce:Arkadaşlar cross kaskıma gözlük aldım fmx markalı bir tanede kışlık su geçirmez eldiven bunları fiyatı 120 tuttu sizce uygun bir fiyatmıdır ...
  10. tansel11

İnsanlık ölmüş ....

bu akşam itünün maslak ayazağa kampüsünün üst kapısından çıktım . istinye parkın önündeki durağı geçtikten sonra sol tarafta birkaç araba trafikte bekliyordu bnde en sağ şeritte önüm boş bir şekil de gidiyordum . soldan bir araç sinyal vermeden benim olduğum şeride atla bir anda aynasına...
  11. tansel11

CROSS motorlar kışın kullanışlımıdır?

CROSS motorlar kışın kullanışlımıdır acaba bazı arkadaşlar arka lastikler asfaltta kayar diyorlar ama ben fiyatlar düşmüşken bir kumar oyniyip alayım diyorum . düşündüklerim yamaha xl 200 hyosung xt 125 xr125 kawasaki klr 125 yorumlarınızı bekliyorum . bu motorları caddede kullançam .
  12. tansel11

Pazar günüm heba oldu ...

Güne başlarken amaçım motorsiklet pazarından bir motor almakken pazar günümü heba ederek yollara çıktık topkapıya gittim.Motosiklet pazarının yerinii bulduk fakat etrafta ne motor var ne de motorla alakalı insan nese dedik bari galeriaya gidelim dedik gittik otoparktaki motor pazarını buldum...
  13. tansel11

speedfight sorunum

Arkdaşlar ben genç bir motosikletçi arkdaşınızım speedfightımı parçaladım bujiye elektirik bir türlü gelmiyor .bu sonuçla bujim ateşlemiyor . kablolarımızda sorun yok yardımcı olabilecek arkadaşlarımızı bu konuda destek olmaları için mesajlarını bekliyorum .(bujidede sorun yok ):pr:
  14. tansel11

isteklerim burda

Sevgili motorsiklet dostlarım öncelikle hepinize merhaba =) Ben tansel genç bir motosikletçi arkadaşınızım ama benim asıl tutkum motosikletleri kullanmaktan ziyade(gerçi kullanmakta ayrı bir haz ) kırık dökük hallerinden kurtarıp onlara yeniden hayat vermek,yürüyen bir efsane haline getirmek...
  15. tansel11

merhaba

Sevgili motorsiklet dostlarım öncelikle hepinize merhaba =) Ben tansel genç bir motosikletçi arkadaşınızım ama benim asıl tutkum motosikletleri kullanmaktan ziyade (gerçi kullanmakta ayrı bir haz ) kırık dökük hallerinden kurtarıp onlara yeniden hayat vermek,yürüyen bir efsane haline getirmek...

Yeni mesajlar