İnsanlık ölmüş ....

bu akşam itünün maslak ayazağa kampüsünün üst kapısından çıktım . istinye parkın önündeki durağı geçtikten sonra sol tarafta birkaç araba trafikte bekliyordu bnde en sağ şeritte önüm boş bir şekil de gidiyordum . soldan bir araç sinyal vermeden benim olduğum şeride atla bir anda aynasına bakmadığı gibi bnm korna sesimede uymadı ve bnde frenleri blok yaparakta arabaya vurmamak için bastım ve arka teker yalpa yaptı kaydı . bir süre yerden sürüklendik nese ki korumaları tamdı . ama bana vuran ve kaçan arkadaşı şiddetle kınıyorum . arkamdaki insanıda motordan korkuttu . Allah bir daha göstermez inşallah ... ( Yağmurda bir daha motosiklete asla binmem.):cat:

teşşekür ederim arkadaşlar bu adam yüzde yüz alkollü veya ehliyetsiz olduğunu düşünüyorum . Aman biz yaptık hata siz dikkat edin artık

geçmiş olsun... ama kayarak mı düştün yoksa arkadan mı çarptılar anlaşılmıyor...

Allah beterinden saklasın

insanlık öldüyse bu insanlarıda öldürmek lazım aslında. bugün sana yarın bana bi şekilde birisini öldürür yaralarlar. en iyisi bunları öldürmek.

S40

Ya zaten motorun tehlikeli olması bu insanlar yüzünden .
Ben motora binerken kendimden değil önce trafikteki canavarlardan korkuyorum.
Bu insanlara insan demek bile lüxte kul hakkına girmeyelim

Geçmiş olsun

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Donup uzerinden cuzdanini,ayakkabilarini,varsa takilarini almamislar.
Daha ne istiyorsun ki?
:pr:

Geçen gazetede okudum.
Ailenin tum fertleri yaptiklari kazada olmusler.
Yardima gelenler, arabanin teybini bile ustunde birakmamis.

Bu nedenle haline sukret...

Geçmis olsun....

S40

Geçen gazetede okudum.
Ailenin tum fertleri yaptiklari kazada olmusler.
Yardima gelenler, arabanin teybini bile ustunde birakmamis.

Bu nedenle haline sukret...

Geçmis olsun....

Abi bu kadar olmaz ya. Bazen iyiki öbür dünya var diyoruz.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun. arkandaki insanı motosikletten korkuttu, sende beni yağmurlu havadan korkuttun. evden işe mesafem 5 km. ve hafif yağmurlarda bile gitmeyi düşünüyordum motosikletle. senin mevzuya benzer birşeyde benim başıma geldi. taksici U dönüşü yapıyodu, durdu bana yol verdi. sonra vazgeçti dönüşünü tamamlamaya devam etmek istedi. bende taksiye çarpmamak için frenleri kökledim ve motorla beraber 2-3 metre sürüklendik. taksici yarım kalan U dönüşünü tamamlamadan yoluna devam etti ve kaçtı. eğer ehliyetim olsaydı onu her türlü yakalar, kırılmaz garantili kaskımı kafasında kırardım. dua etsin ehliyetim yoktu. gitmesine göz yumdum resmen. tekrar geçmiş olsun.

büyük geçmiş olsun, istanbul dan nefret etmeye başlıycam yakında bu tipler yüzünden ..

iyide bu kişi bir heyvan...insanlığı niye işin içine karıştırdın:p

bu arada ben hiç bir at..horoz..öküz veya dananın motorumun önne kırdığını görmedim bu da ayrı mevzu..

şaka..geçmiş olsun...

Allah korumuş büyük geçmiş olsun motora hiç canını sıkma olacağı varmış sana bişey olmaması sevindirici :)

Geçmiş olsun :rendeer:

Çok geçmiş olsun.Biz ne kadar dikkatli olsakta bazıları çıkıyor böyle.:pr:

Büyük geçmiş olsun.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
iyide bu kişi bir heyvan...insanlığı niye işin içine karıştırdın:p

bu arada ben hiç bir at..horoz..öküz veya dananın motorumun önne kırdığını görmedim bu da ayrı mevzu..

şaka..geçmiş olsun...

Horoz derken????
::lac::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar