İnsanlık ölmüş ....

arkadaşım çok geçmiş olsun.fakat kazayı yağmurlu havaya bağlama bu rastladığın öküzden her mevsimde rastlanabiliyor:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun, kaza olayında ciddi sakatlık olmasada moral olarak kötü hissediyo insan ufak bi süre:rendeer: , bi de abicim bu kazayı yapıp KAÇMAK nedir ya !! benim aklım almıyo bunu ,bu yüzden başlık mantıklı geliyo banada .

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Ben arkadasimiza dua et, cuzdanini saatini çalmamislar diye yazmistim.
Biraz abartili bulanlar olmustur.
Buyrun memleketimizin ne hale geldiginin kuçuk bir gostergesi olan su haberi okuyun....:pr:

[NOT]İstanbul'da ''yağma'' rezilliği

Araçlarıyla sel bölgesine gelip, fabrikaları yağmaladılar..

İstanbul’da Halkalı çevresinde çok sayıda fabrika ve imalathane var. Bir çoğu su baskını yaşayan fabrikaların yakınına bazı vatandaşlar geldi.

Otomobil, kamyon ve kamyonetlerle bölgeye gelen bazı vatandaşlar, su basan bu fabrikalardan dışarıya çıkan mal ve eşyaları alıp götürdükleri görüldü.. Yağma için bekleyen insanlara güvenlik güçleri engel olmaya çalışıyor.

Durumu gören çevre halk da yağmacılara müdahale etmeye çalışıyor. Diğer yandan bazı semtlerde su altında kalan işyerlerinde de yağmalar yaşandı. Bazı kişilerin özellikle züccaciye ve beyaz eşya dükkanlarıyla, bu tür eşyaların bulunduğu depolara girerek, çeşitli ürünleri çaldıkları görüldü.

295925.jpg

295926.jpg

295927.jpg

[/NOT]

Bu zombiler, 17 agustosta depremden hemen sonra da piyasadaydilar.
Olulerin kollarini kesip, bileziklerini çaliyorlardi.
Askere vur emri verilmisti.

evet coq, ben adapazarında yaşıyorum ve 17 ağustos depreminin göbeğindeydim.bu bahsettiklerin bir bir gelişmişti..

evet coq, ben adapazarında yaşıyorum ve 17 ağustos depreminin göbeğindeydim.bu bahsettiklerin bir bir gelişmişti..

Depremden sağ kurtulan birçok kişinin de bir anda kayıplara karışıp, organ mafyası tarafından kaçırılarak katledilmesi de, çok çok acı bir gerçek maalesef..
İnsanlıktan nasibini almamış çakallara fırsat doğuyor böyle günlerde, yatacak yerleri yok; Allah ıslah etsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar