CROSS motorlar kışın kullanışlımıdır?

CROSS motorlar kışın kullanışlımıdır acaba bazı arkadaşlar arka lastikler asfaltta kayar diyorlar ama ben fiyatlar düşmüşken bir kumar oyniyip alayım diyorum . düşündüklerim yamaha xl 200 hyosung xt 125 xr125 kawasaki klr 125 yorumlarınızı bekliyorum . bu motorları caddede kullançam .

Kışın ben karda kullanıyorum çok zekli fakat asfalt değil, arazide. Supermoto gibi lastikleri değiştirip caddeye uygun hale getirebilirsin sanırım. Arazi için üretilen büyük dişli lastiklerin asfalt yolda tutunumu çok düşük..

ilanın sahibi arkadaş bmw görünümlüden ziyade 'amblemli' demek istemiş sanırım:mrgreen:

tabikide amblemden bahsetmiş:) ama güzel motor arka tekerin kalınlığı olayı bitirmiş

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:30 PM ----------

peki alırsam bir süprizle karşılaşırmıyım ....

vallaha ara araştır konuş orasını bilmem dedim ya tanımıyorum adamı ama güzel bir motor iyi bir motor sana kardeşimize yakışır yani:)

KLR'yi bilmem ama diğer yazdıkların krostan ziyade enduro. Yani hem asfaltta hem arazide sahibini çok üzmeyecek şekilde tasarlanmış motorlar. Safkan kros olsaydı farı, aynası, sinyali, kornası vesaire olmadığı için ve tamamen araziye yönelik lastikleri yüzünden asfaltta kullanmak hem zahmetli hem kanuna aykırı olurdu ama bunlar öyle değil. Arkadaşların dediği gibi, lastiklerini değiştirerek asfalta ya da araziye daha uygun hale getirmenin mümkün olacağı motorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar