böle xl 200 var mı be=)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
müzelerden teklif geldimi :D

bu daha çoçuklarıma kalıcak inşllah 80.000 km de

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:07 ----------

Uploaded with ImageShack.us

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:14 ----------

Uploaded with ImageShack.us

Forumdan Uzaklaştırıldı
şaka bi yana hakkaten güzel motor .ben avcılarda bi motorcuda denedim(daha doğrusu denemeye çalıştım) motoru devirdim :D pel bişey olmadı bacağımın üstüne düştüğü için çizilmedi motor :D .80 bin km helal dünyayı 2 kere gezmişsin .kask ve eldivenler çok hoşuma gitti .ama küçük bi öneri istersen ön çamrluğa bi el at xt 125 çamurluğu oluyo diye duymuştum ama benden bu kadar :D

ne şanslısı birader,aslanlar gibi kazandığın parayla almışsın.

güzel motosiklet, kazasız belasız kullanasın.

deo

Forumdan Uzaklaştırıldı
köse misin ?

şaka bi yana hakkaten güzel motor .ben avcılarda bi motorcuda denedim(daha doğrusu denemeye çalıştım) motoru devirdim :D pel bişey olmadı bacağımın üstüne düştüğü için çizilmedi motor :D .80 bin km helal dünyayı 2 kere gezmişsin .kask ve eldivenler çok hoşuma gitti .ama küçük bi öneri istersen ön çamrluğa bi el at xt 125 çamurluğu oluyo diye duymuştum ama benden bu kadar :D
xt 125 süpermotolar pek hoşuma gitmiyor aslında süpermotoyu sevmiyorum ama değişiklik olçaksa acerbis diamond far 220 lira gaga 60 renthal gidon acerbis elcik koruma vb birçok değişiklik olur ama bence bu motor doğal haliyle güzel=)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:33 ----------

ben daha 18 yaşındayım .ayrıca denizci olduğumdan saç sakala özen gösteriyorum

arkadaşım daha büyük boyutlu resimler çekemedin mi bilen birine sorupda ekleyin şu fotorafları siteye bukadar büyük fotorafları yasaklasın yöneticiler yüklemiyo takılıyo göremiyoruz.:farao:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar