Arama sonuçlarınız

1. F

Hyosung Kuyruk altı egzos

Arkadaşlar hyosung gt250r ın egzosunu kuyruk altına almak mümkün müdür?? Yaklaşık ne kadara mal olur??
  2. F

İstanbul Avrupa Yakasında Hyosung

İstanbul Avrupa yakasında Hyosung satan motorcu bildiginiz yer warmı?? gt250R alcam fakat ne renk alacagıma krar weremedim gidip görmek istiyorum.
  3. F

Özel Motor Dersi Veren ???

Arkadaşlar istanbulda levent beşiktaş tarafında ders verebilecek bir motosiklet hocası arıyorum. En yakın zamanda ilk dersi alabilirim Tanıdıgınız bir hoca varsa Lütfen bana özel msj ile size ulaşabilecegim bir numara yazın.
  4. F

Aprılla Rs 125

Sonunda ailemi kandırdım ve motor alıyorum aprilla rs 125 i çok begendim hatta bir tane buldum sadece 40 km de tertemiz yani. Motorada hasta oldum fakat çevremde birçok kötü şey duydum bu motor hakkında. 2 zamanlı oldugu için sesi kötü , çok fazla yakar , azcık bir yokuşu bile çıkamaz, parçaları...
  5. F

Kawasaki Ninja 250

Piyasada 2. el Kawasaki 250 ninjalardan bulamadım eğer forumda birinde warsa ve satmak isterse benle irtibata geçsin lütfen. [email protected]
  6. F

Ah Şu aile ....

Arkadaşlar 2 senedir motor istiyorum ve ailem motora çok karşı kesinlikle izin vermiyorlar. Ne yaptıysam kandıramadım. Gözlerinde motor ölüm makinası gibi birşey. Şu motoru deli gibi kullanıp sag sola çarpan kask takmayan arabaların aralarına giren saçma sapan yerlerde sollayan motorcular...
  7. F

mondial 150 zat Yardım..

İlk motor olarak mondial 150 zat almayı düşünüyorum 2006 model 6.500km de 1.600 e buldum motor temiz ve kazasız. Size sormak istedigim ilk motorum olacagı için pek motor bilgim yok. Bu fiyat bu motora iyi midir? İlk motor kullanıcısı için uygun mudur? Birde bu mondial zat 150 ler iyi midir yani...
  8. F

Motosiklet Fikri ve Ailem....

17 yaşındayım ve yaklaşık 5 aydır motor istiyorum. Aileme bu konuyu defalarca açtım ama herseferinde konuyu kapatmaya çalışıyorlar. Bir türlü kandıramadım. Fuara götürdügümde motoru çok beğendiler fakat trafikte kullandırtmam diyerek gene kesip attılar. Motor gerçekten tehlikeli bir araç bunu...
  9. F

Korumalıklarla ilgili yardım??

Yeni bir motor alma süreci içindeyim motordan önce korumaları almak istiyorum. Korumalık olarak olabildigince güvenli olsun istiyorum fakat kat kat da giyinmek istemiyorum. Kask, mont, omurgalık bu 3 ünü takmam yeterli midir?
  10. F

Motor Seçimi İçin Yardım???

Bu tarz konuların çok açıldığını biliyorum fakat hala kesin ve net bir cevap alamadım. Ben bu hafta ehliyet kursuna yazılıyorum ve motor ehliyetimi alıyorum alana kadar evin etrafında kullanarak pratik yapmak istiyorum.(Boş yollarda). ben 1.82 boyunda 100 kiloyum ve 17 yaşındayım yani cüssem...
  11. F

Yamaha XT 125x ??????

Arkadaşlar sizce Yamaha XT 125x iyi motor mudur. İlk motorum olarak bunu almayı düşünüyorum. bir tane buldum 2. el çok temiz size bir danışayım dedim. Motor 5.000 km de 2006 model. Motor cillop gibi tertemiz gözlerimle gördüm ayrıca tanıdık biri satıyor ve motor manyagı bir arkadas bir...
  12. F

Motor Seçimi Yardım Lütfen..// Acemi Motorcu Yardımı

Merhaba arkadaşlar sonunda bende bu motorlara özendim ve bir motor almaya karar verdim. Ehliyet için kursa yazıldım. Ehliyetimi almadan önce yazlıkta boş arazilerde biraz çalışmak istiyorum çünkü daha önce 2 tekerlikli sadece bisiklet kullanmışlığım var:) Birkaç motorcu arkadaşım motor...