Özel Motor Dersi Veren ???

Arkadaşlar istanbulda levent beşiktaş tarafında ders verebilecek bir motosiklet hocası arıyorum. En yakın zamanda ilk dersi alabilirim Tanıdıgınız bir hoca varsa Lütfen bana özel msj ile size ulaşabilecegim bir numara yazın.

Güncel.

Peki motosiklet hocası olması şart mı ? Motosiklet kullanmayı bilip'de hocalık yapmayan boş vakti olan biri sana öğrete bilir mi ?

Belki Motosiklet hocasını bulmak zor olur, zaman alır diye sordum.

Moderatör
Arkadaşlar istanbulda levent beşiktaş tarafında ders verebilecek bir motosiklet hocası arıyorum. En yakın zamanda ilk dersi alabilirim Tanıdıgınız bir hoca varsa Lütfen bana özel msj ile size ulaşabilecegim bir numara yazın.

Motosiklet hocasi degilim, su an motorum da yok.. Motorunu alir Yalova'ya gelirsen konaklama, yeme icme, 24 saat sicak su (klima yok zaten gerek de yok) uydu, tam pansiyon beles'e egitim verebilirim..

Arkadaşlar motorumda yok gerçekten bu işi bilen hocalık yapan birinden ders almak istiyorum. Bir hoca buldum fakat tatildeymiş istanbulda degilmiş ve 1 ay sonra gelcekmiş.
Kendi motorumda olmadıgı için bir hocayla daha rahat olur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
olm gel öğretiyim ne diye millete para kaptırcaksın.aç bi telefon gel de geliyim

http://www.sahibinden.com adresine girin,
arama kutusuna "direksiyon dersi" yazın,
enter yapın,
karşınıza çıkan sonuçlara bir göz atın. :wiinkk:
Kolay gelsin.

selam. Daha once ders almıs ve tavsiye edebilecek kimse var mı? Bu kadar ders veren arasında kaybolmasak:)

svd

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

üsküdarda semaş sürücü kursu var buranın özel motosiklet dersleri verdiğini biliyorum (çok da iii) bi görüş senin tarafa gelip ders verebilirler belki.

bence bu iş profesyonel kişiler tarafından öğrenilirse çok daha fazla bilgi alınır..

nede olsa temelin saglam olması her konuda oldugu gibi bu konudada cok onemlı..

ben egitimi aldıgımda, 1-2 senelik motosikleti olupda caddelerde dolanan coğu tipten çok daha fazla bilinçli olduğumu görmüştüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar