- Konu Yazar
17 yaşındayım ve yaklaşık 5 aydır motor istiyorum. Aileme bu konuyu defalarca açtım ama herseferinde konuyu kapatmaya çalışıyorlar. Bir türlü kandıramadım. Fuara götürdügümde motoru çok beğendiler fakat trafikte kullandırtmam diyerek gene kesip attılar. Motor gerçekten tehlikeli bir araç bunu biliyoruz fakat araba da tehlikeli neden kimse araba alırken izin istemiyo anne babadan. İnsanların motora karşı olan önyargıları beni delirtiyor ya. Örneğin sokakta yanınzda babanız gidiyorsunuz bir araba takla atmış sürücüsü yerde kıvranıyor babamın tepkisi muhtemelen inş adama birşey olmaz filan tarzı olur fakat bir kurye motru 20 ile giderken yere düşse kalksa ve motoruna binip birşey olmadan dewam etse babamın tepki ne sakat birşey ya bu motor ammada tehlikeli şey oluyor.
Annemler aslında bir çok aileden daha iyiler bu konuda. Nufusu daha az, trafik sorunu bu kadar çok olmayan bir yerde otursak alırız diyorlar. Yazlığa motor almayıda teklife ettiler fakat 1 senede 10 gün ordayım 10 gün için para wermek istemiyorum.
Ayrıca yaşımın 17 olmasından dolayı gençlik hevesiyle hız yapcağımı düşünüyorlar oysaki son sürati 30km olan bir motor alsınlar ona bile razıyım
Bir tavsiyeniz var mı arkadaşlar annemleri kandırmanın bir yolu var mıdır??
Annemler aslında bir çok aileden daha iyiler bu konuda. Nufusu daha az, trafik sorunu bu kadar çok olmayan bir yerde otursak alırız diyorlar. Yazlığa motor almayıda teklife ettiler fakat 1 senede 10 gün ordayım 10 gün için para wermek istemiyorum.
Ayrıca yaşımın 17 olmasından dolayı gençlik hevesiyle hız yapcağımı düşünüyorlar oysaki son sürati 30km olan bir motor alsınlar ona bile razıyım
Bir tavsiyeniz var mı arkadaşlar annemleri kandırmanın bir yolu var mıdır??
Son düzenleme: