Arama sonuçlarınız

1. The Dude

istanbul üsküdar'da öldürülen motosikletli kurye - Serdar Gökhan Bedir

esasında yeni bir haber değil. geçtiğimiz Cumartesi (05.04.2021) günü Üsküdar Ferah Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerindeki bir iş yerine evrak getiren 35 yaşındaki Serdar Gökhan Bedir, evrakı bıraktıktan sonra motosikletinin yanına geldiği sırada hafif...
  2. The Dude

trafik cezası 30.03.2021

kahvemi içerken e devlet tarafıma trafik cezası yazıldığına dair bir mail gönderdi, girip baktım. ayrıntılar il bursa, adres küçük sanayi 56 blok yanı tarih 30.03.2021 10.11 ceza kodu 47/1-c "trafik işaret levhalarına uymama" ufak bir sorun var. ben farklı ildeyim ve bu tarihte orada...
  3. The Dude

19-20-21 mart komboları

kombo: rakibe üst üste savunma imkanı vermeden yapılan saldırılar silsiledir. türkçe sözlükte böyle bir kelime yok. hdp'ye kapatma davası, merkez bankası başkanının görevden alınması, istanbul sözleşmesinin feshi, yap işlet devret projeleri ve dolayısı ile kanal istanbula devlet garantisi...
  4. The Dude

06-07 mart 2021 ülke geneli radarla hız denetimi

04.03.2021 tarihli bir genelge ile "özel denetim" yapılacaktır. haber bulursam eklerim. hafta sonu, baharda çayıra salınmış deli dana gibi davranmayın.
  5. The Dude

Son bir yılda 189 motokurye hayatını kaybetti

Tüm Anadolu Motosikletli Kuryeler Federasyonu (TAMKF), Mart 2020’den bugüne 189 motokuryenin hayatını kaybettiğini açıkladı. TAMKF Genel Sekreteri Yener Çalışkan, ’30 dakika puanlama’ nedeniyle 19 yaşındaki bir kuryenin yaşamını yitirdiğini aktardı. Çalışkan, “Biraz vicdanlı yorum ve puanlama...
  6. The Dude

17.11.2020 koronavirüs yasakları

kaynak 20.11.2020 Cuma günü saat 20:00 den itibaren geçerli olacak şekilde; 1. Alışveriş merkezi, market, berber, kuaför ve güzellik merkezleri sadece saat 10:00 ila 20:00 arasında vatandaşlarımıza hizmet sunabileceklerdir. 2. Restoran, lokanta, pastane, kafe, kafeterya gibi...
  7. The Dude

kargoyu geç getirdiği için yaşam mücadelesi veren Mehmet Ali İbin

"Çekmeköy'de iddiaya göre bir kişi kargosunun geciktiği gerekçesiyle kurye Mehmet Ali İbin'i sokak ortasında darp etti. Yaşanan olay sonucunda beyin kanaması geçiren İbin, hastanede yaşam savaşı verirken gözaltına alınan şüpheli çıkarıldığı mahkemenin ardından serbest bırakıldı" Mehmet Ali...
  8. The Dude

boğaz köprüsü'nün çift yönde ücretlendirilmesi

"28.08.2020 tarihinde 15 Temmuz Köprüsü'nden Asya- Avrupa yönüne satın aldığım yeni aracım ile geçtim, sonrasında HGS bakiyeme baktığımda ücret olarak 10.50 kuruş kesildiğini gördüm. Karayollarının sitesinde ücret tek yönlü olarak alınılır denilmekte ve yıllardır uygulama bu yönde diye...
  9. The Dude

Trafik polisi, motorlu sürücüyü silah çekerek durdurdu!

Eskişehir’de yol kontrolü yapan bir polis, hız sınırını aşan bir motosiklet sürücüsünü silah çekip tekerleğine tekme atarak durdurdu. Eskişehir’de yaşayan Serkan Türk, geçen 27 Eylül’de 06 RR 960 plakalı motosikletiyle Çifteler’e doğru giderken hız sınırını aştı. Türk, görevli polis memuru E.A...
  10. The Dude

çanakkale köprüsü geçiş garantisi

haberi burada lafı uzatmayalım; günlük geçiş garanti araç sayısı 45.000 otomobil üzerinden 15 EURO +KDV olarak fiyatlanmıştır. birkaç arkadaş motosiklet üzerindeki vergilerin kalıcı olup olmayacağını merak ediyordu. köprüler, otoyollar, havalimanları, limanlar, şehir hastaneleri ve benzeri...
  11. The Dude

06.08.2020 dolar kuru ve motosiklet fiyatlarının geleceği ...

internet üzerinde: 1 usd = 7,28 tl 1 euro = 8,6666 tl (çok manidar) doların türk lirası karşısındaki şu anlık tarihi seviyesi. her geçen gün motosiklet fiyatları, giyim malzemeleri, yedek parça, bakım, onarım ve işletim maliyetleri için isyan ediyor olsak da, anlaşılan ilerleyen zamanlarda...
  12. The Dude

29.06.2020 gümrük vergileri... tekstil, deri, ayakkabı ...

aşağı yukarı her gün ek gümrük vergileri getiriliyor. yerli ve milli üreticilerimizi koruyan bu uygulamayı köküne kadar desteklediğimi belirteyim, cumbabayı en çok ben seviyorum. başkanlık sistemi ile uçuşa geçen ülkemizin inecek alan bulamamasından dolayı uçuşun daha uzun süreceğini de...
  13. The Dude

istanbul modern sanal tur

https://www.istanbulmodern.org/sanaltur/ son gittiğimde mekan kapalı idi. sanal tur gayet başarılı olmuş, tek eksik eserlerin detaylı dijital görünümlerine ulaşamamak. girişte sağdan devam edip, sırtı girişe bakan kısımdaki burhan eruygur'un kapı'sına dikkat vermenizi rica ederim...
  14. The Dude

Yavuz Sultan Selim ve Osmangazi köprülerinin geçiş ücretine zam!

Osmangazi Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü geçiş ücretlerine yüzde 14 zam yapıldı. Son yapılan zamla birlikte İstanbul'dan Bursa'ya gitmek 20 TL daha pahalandı. Binek otomobiller için Osmangazi Köprüsü’nün geçiş ücreti 103 TL’den 117 TL’ye çıkarken, Yavuz Sultan Selim Köprüsü için binek...
  15. The Dude

2020 yılı...

umutlarınızın ve düşlerinizin gerçekleştiği yıl olsun. her şey olabilir, iyisi ile kötüsü ile, "başınıza gelenleri sadelikle karşılayın".
  16. The Dude

tutunamayanların alisi ali kabasakal

ali kabasakal, eşi pazara gitmek istediğinde, "sen biraz oyalan ben bir duş alayım" diyerek banyoya girdi ve av tüfeği ile intihar etti. Yalan dünya sana çıkışamadım Eşimle dostumla buluşamadım nasıl gregor samsa bir sabah uyandığında kendisini bir böcek olarak buldu ise, ali de kendisini bu...
  17. The Dude

3 boyutlu yazıcı ile uzayda et üretildi

"For the first time ever, meat was created in space — but no animals were harmed in the making of this 3D bioprinted "space beef." Aleph Farms, an Israeli food company, announced today (Oct. 7) that its experiment aboard the International Space Station resulted in the first-ever lab-grown meat...
  18. The Dude

deniz üstü köpürür (Guirec Soudee ve tavuğu Monique)

talat kırışın şu yazısı ile haberim olan gurice ve tavuğunun oldukça ilginç bir hikayesi var. https://www.guirecsoudee.com/ elemanın web sitesi. basit ve amatör bir proje değil. hikayesine baktığımızda bu kadar profesyonel başlamadığını anlayabiliyoruz. tavuğu ile kutuplar arasında tur...
  19. The Dude

susamam

huyum değildir gündelik popüler işlere atıfta bulunmak, ve fakat elemanlar gayet güzel iş çıkarmışlar. arkasından bir tane de rock stone iyi gider.
  20. The Dude

kazdağları madenleri ve yok edilen doğa ...

Çanakkale'nin Kirazlı köyünde Kanadalı Alamos Gold şirketi tarafından yürütülen altın madeni projesinde, ÇED raporunda 45 bin denmesine rağmen 195 bin ağaç kesildiği ortaya çıkmıştı. Konuyla ilgili başta TEMA Vakfı olmak üzere birçok STK harekete geçerken, CHP'li 26 milletvekilinin imzasını...