06-07 mart 2021 ülke geneli radarla hız denetimi

04.03.2021 tarihli bir genelge ile "özel denetim" yapılacaktır.

haber bulursam eklerim.

hafta sonu, baharda çayıra salınmış deli dana gibi davranmayın.

Bayılıyorum bu ülkeye yaa :)
Ne zaman para azalsa hız denetimi, korona denetimi.. Ülke ekonomisi cezalarla geçiniyor son 1 yıldır.

Motosikleti
Yok
Aylardan sonra ilk kez cumartesi gunu sokaga cikma yasagi olmayacagini dusunursek, tarih cok normal degil mi ? Ortalik ipinden kurtulmus deli dana gibi gezen insanlarla dolacak.

Cumartesi cikacaklar da dikkat etsin kendine, hastanelere dusmeyin.

F54

PAZAR GÜNE kime ceza yazacaklar acaba?
sokağa çıkma kısıtlaması var

İstanbul özelinden hava şartları pek mümkün değil Cumartesi günü için. Bunu da göz önünde bulundurun gerekirse bir hafta daha bekleyin derim ben.

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Küçük motosiklet sahibi olmanın getirisi hız cezaları ile muhatap olmuyorum. Hafta sonu gezmesini de bugünden hallettim. Çandarlı-Dikili-Altınova-Ayvalık turu yaptım. Hava çok güzeldi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkes çıkıp bir şeyler söylüyor nerde ne serbest nerde ne yasak devreler yandı :)

Hocam sağlık bakanlığı sitesindeki risk haritasında illerin üzerine geldiğinizde risk dereceleri gösteriliyor. Düşük ve orta riskli illerde cumartesi ve pazar günleri sokağa çıkmak serbest. Yüksek ve çok yüksek risk olarak gözüken illerde cumartesi dışarı çıkılması yasak değil, pazar günü dışarı çıkılması yasak.

2621ac95214f27a.jpg

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Biz hız sınırlamalarına uymakla yükümlüyüz ama devlet de vatandaşına yolun abuk bir yerinde tuzak kurmamalı. Askerimizi, polisimizi severim ama alakasız bir yolda önü bana dönük bir radar aracı ve sağında solunda Jandarma Trafik ve Trafik Polisi görüyorsam tilt oluyorum.

Motosikleti
Ducati Multistrada 950
Geçen gün arkamdaki arabayla benim arabanın plakasını karıştırmışlar. Az kalsın ceza yiyordum. Neyseki o adam geldide ona yazdılar. Halbuki radarı görmüş tempomat'ı 110'dan 100'e çekmiştim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar