Arama sonuçlarınız

1. sinka251

Bulgaristan Kırcaali Gezimiz🇧🇬

2024 yazında 3 motosiklet Honda cb125f Pcx125 ve Kanun cup 100 le yaptığımız gezi videolarını Youtube kanalımdan izleyebilirsiniz linki paylaşıyorum iyi seyirler.
  2. sinka251

Bulgaristan Gezim Honda Cb 125 F Dereköy,Kiten,Burgaz,Varna,Dobrich,Silistra,Shumen

Busene temmuz ayında yaptığım Bulgaristan gezisinde videolar çekip YouTube kanalıma yükledi paylaştığım linklerden videoları izleyebilirsiniz.Öerak etiklerimizi yoru bölümüne yazıp sorabilirsiniz iyi seyirler. https://youtu.be/X8HVyXxso_g https://youtu.be/ZZj-5XLzUlI...
  3. sinka251

Çorlu da kaza

Arkadaslar biraz önce ağır bakım ışıklarından sonra Kawasaki marka yeşil renkli bir motor kaza yaptı erkek birde kız, kız arkadaş baya kötüydü ama kendine geldi bir süre sonra erkekte bir problem yoktu, taniyaniniz varmi durumlari nedir.
  4. sinka251

27 Haziran Bulgaristan Turu

Merhaba arkadadlar 27 Haziran sabahı Çorludan yola cıkarak,Dereköy sınır kapısından Burgaz,Varna,Dobriç Güzergahından Silistreye geçeceğim Eşlik edecek varsa gelebilir.Duruma göre konaklamada yapabiliriz Motosikletim cbf150.
  5. sinka251

B rh - acil kana ihtiyaç var

Edirnede ikamet eden arkadaslar Edire tipfakultesinde yatmakta olan 8 yaşında bir evladimiza acil kana ihtiyacı var. ---------- Mesajlar birleştirildi - 22:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:44 ---------- Edirnede ikamet eden arkadaslar acil kana ihtiyaç olduğunda ulaşabileceğiniz...
  6. sinka251

CBF150 Mars motoru sorunu

Mars motorunu temizlemek icin soktum icini acip guzelce temizledim tekrar toplayip yerine taktim.Marsa bastigimda bosa donmeye basladi,mars motorunda sorun yok test ettim calisiyor,sokmeden once sorun yoktu mars motoru dislisi ve karsiligida saglam nerede yanlis yaptim acaba. ----------...
  7. sinka251

Ön amartisöre nekadar yağ konur cbf150

Kitapçıgında olçu vermis 165mm demiş pek anlayamadım,tam olarak nekadar yağ koymalıyız. ---------- Mesajlar birleştirildi - 15:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:15 ---------- Cevabi buldum amartisor kecesinin hizasindan alta 165mm kadar yag doldurulacakmis.
  8. sinka251

Bulgaristan Kardeniz sahil kasabaları ve Silistra CBF150 ile

Herkeze merhaba bu yaz haziran ayında babamla ve bayramda eşimle gerçekleştirdiğim Bulgaristan gezisi.Haziran ayındaki gezim biraz zor oldu çok yağmur vardı ve giderken baya bi yağmura yakalandım ama yinede çok eğlendim.Fotoraflardan anlayacağınız gibi sahiller boştu turist akınına uğramamış...
  9. sinka251

Honda cbf150 2011 oncesi uyumlu kilometre saati

Calisir durumda ikinci el komple kilometre saati 60tl
  10. sinka251

cbf150 2012 model cdi ateşlem beyni

Motoruma cdi ateşleme beyin arıyorum ama hep 2011 öncesi modeli var piyasada 2011 oncesi beyinlerde devir saatine cıkan kablo yok honda servise sordum 210 tl dediler bildiğiniz bir yer varmı cıkmada olur internetten motor parcaları satan yerlerde baya bi araştırdım ellerinde yok.
  11. sinka251

Jant Düzelteme ve Boyanması

Herkeze iyi günler yaptığım bağzı işlemleri sizinle paylaşmak istedim.Jantımda iki adet çarpmadan dolayı yamukluk vardı ve jant kenarlarından hava kaçırıyordu.Lastikleri cıkardığımda lastiğin oturduğu yanaklar baya bi oksitliydi boyamam gerektiğine karar verdim ve işe koyuldum. Bu jantın ilk...
  12. sinka251

cbf150 teknik bir soru

Herkeze merhabalar yağ çubuğunu çalışırken açtığımda,şiddetli bir hava geliyor yağıda dışarıya püsküertüyor sizdede böylemi acaba.Segamanlarda pistonda aşınmamı var acaba kendi motosikletinize bakıp bilgi verirseniz sevinirim
  13. sinka251

Bulgaristan Silistra gezimiz 26.07.2013 CBF150 CB125E

İlk önce herkeze merhabalar hazırlıklarımızı yapıp pasaportlarımızı alıp sabahın dördünde dayımla beraber Çorlu dan yola koyuluyoruz ilk molamızı Babaeskide veriyoruz daha hava karanlık epeyde serin. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us...
  14. sinka251

Çorlu Kapıkule Svilengrad günlük gezi yaklaşık 340km

Hafta sonu ne yapsak diye düşündük abimle, dedik bi sınır dışı yapalım yakın bir yere aldık pasaportlarımızı koyulduk yola. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with...
  15. sinka251

Haftasonu Çorlu kıyıköy gezisi

Güzel havayı görmüşken çıkalım şöle bir turlayalım dedik eşimle bayada güzel kareler ykladık umarım beğenirsiniz. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us...
  16. sinka251

CBF150 YBN marka arka dişli sorunu

Herkeze iyi akşamlar zincir bir tur dönene kadar gevşeyip aşırı derecede geriliyo.Yaptığım incelemede dişliyi kumpasla ölçtüğümde orta merkeze olan uzaklıkların farklı olduğunu gördüm.Eski dişliyi tekrar taktım ve sorun çözüldü zincir sabit geriliminde kaldı,başınıza böyle birşey geldiyse...
  17. sinka251

cbf 150 karburatöre benzin gelmiyor

Herkeze iyi akşalar bi sorum olacak,yolda giderken birde motor teklemeye başlıyo bunu herzaman yapmıyo,benzin hortumunu kontol etiğimde benzin gelmiyor depo kapağını açtığımda benzinin geldiğini görüyorum,kapakta hava alma deliği tıkanmıştır dedim kapağı söktüm temizledim delikte göremedim gerçi...
  18. sinka251

cbf 150 şanzıman rulmanını dağıttı

debriyajın arkasındaki şanzımanın içindeki rulman dağıldı ve onun değişmesi için motor ikiye ayrılması gerekiyor,masrafı ne olur acaba bilgili arkadaşlardan yorum bekliyorum.
  19. sinka251

cbf 150 debriyajdan gelen ses

yarım debriyaj kalkış yaparken gırt diye ses geliyo kaçırıyo debriyaj,5 ten 4 alırrkende aynı sesi yapmaya başladı balatalar yeni değişti balata saçlarındamı sorun var acaba bilgisi olan yardım ederse sevinirim.
  20. sinka251

5 Aralık 2011 Çorlu dan Karamandere ye yolculuk

Gezimize Çorlu dan başlayıp Karamandere de bitiriyoruz.Karamandere İstanbul Çatalcaya bağlı bir köy şiflı suyuyla. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us...

Yeni mesajlar