Arama sonuçlarınız

1. vandamme

Powerbank Tavsiyesi

5000mAh – 30000mAh Arası önerebileceğiniz bir model var mı? İphone 8 kullanıyorum, utanmasa şarjda iken şarjı bitecek. Pil Sağlığı %88 oysa..
  2. vandamme

Rusya Ukrayna'yı işgal ederse?

ABD kaynaklarına göre, Rusya önümüzdeki hafta Ukrayna'yı işgal etmeye başlayacağı yönünde haberler var. ABD Başkanı Biden: "Amerikalılar ve Ruslar birbirine ateş açarsa bu dünya savaşı olur." dedi. ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Sullivan: "Ukrayna'da bulunan ABD vatandaşlarının en kısa sürede...
  3. vandamme

Arka amortisör sertleşmesi

Eskiden pamuk gibi olan arka amortisöler, şimdi sanki en sert ayarda kullanıyormuşum gibi.. Oysa hep en yumuşak ayarda kullanıyorum. 4500km'de almıştım motoru, yaylana yaylana kullanıyordum ne güzel :) 24500km oldu.. Amortisör hala en yumuşak ayarda olmasına rağmen, konfor kalmadı.. 10.000km...
  4. vandamme

Yeni Aküyü Şarj Etmek

Bir arkadaşım sıfır akü hediye etti, kullanmadan önce şarj edersin dedi. Ölçtüğümde değerler bu şekilde; Ofiste Regülatör vardı, 14.7V'a ayarladım, yalnız amperi ayarlayamıyorum kendisi ne kadar akım çekerse ona ayarlıyor. Şuan 0.22A(220Mah) akım çekiyor. Sağlıklı tam dolu...
  5. vandamme

Kullandığınız İnternet Servis Sağlayıcısı - Memnun musunuz?

Evde kullandığınız iss nedir ve memnun musunuz? Mart ayında Türk Telekom ile olan taahhüdüm bitiyor, 35Mbps hıza 130TL ödüyorum..
  6. vandamme

Ülkemize gelmeyen Honda modelleri 250cc ve altı

CG 160 Kargo - Mesela bu model ülkemizde olsa, Cbf kullanıcılarının yeni ekmek teknesi olabilirdi.. Tip: OHC, Tek silindirli, 4 zamanlı, hava soğutmalı Deplasman: 162.7 cc Maksimum Güç: 8.000 rpm'de (Benzin) 14,9 hp / 8000 rpm'de 15.1 hp (Etanol) Maksimum Tork: 7000 rpm'de (Benzin) 1,40 kgfm /...
  7. vandamme

Uygun fiyatlı akü şarj aleti tavsiyesi

Akü dolduğunda akımı kesen model olursa daha sağlıklı olur. Vereceğiniz tavsiyeler için şimdiden teşekkür ederim.
  8. vandamme

Survivor All Star 2022 - Motorlu Açılışı

Grup sürüşü keyifli olmuş :)
  9. vandamme

Hindistan'dan parça sipariş edebileceğim site var mı?

Bayilerde fiyatlar nispeten pahalı.
  10. vandamme

Çamurluk Sıyırıcı Uydurma.

Yağışlı havalarda topcase, plaka, arka stop, hatta sırtıma kadar çamur oluyorum. Universal çamurluk sıyırıcıları var ama Pulsarınki daha büyük ve kullanışlı duruyor Şu videoda arkadaş Drift'e Pulsar çamurluk sıyırıcısını uydurmuş. Pulsar sıyırıcısını Hero Hunk'a uydurabilir miyim acaba...
  11. vandamme

24 aralık 2021 - Akaryakıt İndirimi

Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine 1,92 TL, motorine 1,94 TL indirim geldi. İndirimler pompa fiyatlarına yansımayacak, ÖTV’ye aktarılacak. :) Yorum sizin.. Kaynak; https://twitter.com/Haber/status/1473906403291111426
  12. vandamme

Benzin ve motorin 12 TL’yi geçecek.(21 Aralık Salı )

Gece yarısında zam gelen motorin ve benzin fiyatı 21 Aralık Salı gününden geçerli olmak üzere yine artırılacak. Firmalar tarife değişikliğine hazırlanıyor. Dolar 16 TL’yi, euro 18 TL’yi aşarken, akaryakıt mamûllerinin fiyatı da haftada iki-üç defa artmaya başladı. Kronos’un edindiği bilgiye...
  13. vandamme

Günlük Kullanıma Uygun Pantolon Tavsiyesi

Lbc'nin yandan fermuarlı pantolonunu kullanıyorum; https://www.feyizoglu.com/Fermuarli-Motosiklet-Pantolonu_44404.html Ama giy-çıkar bıktırıyor. Bir de yağışlı havalarda yağmurluk giyince hareket kabiliyetimi kısıtlıyor. Hatta yağmurluğu üzerine diktirdim bu yüzden :) Ofise geldiğimde diz...
  14. vandamme

Kurye kuralsızlığı-Fatih Altaylı

04.12.2021 - 10:48 Giderek artan online ticaret, her türlü eve teslim sistemi başka illeri bilmem ama İstanbul’u yaşanmaz hale getireceğe benziyor. Bu sistemlerin, süre ile ilgili vaatlerinden ötürü, mopedlerle servis hizmeti yapan kuryeler insanlık dışı bir acele içindeler. Bu yüzden de...
  15. vandamme

Helmet Windjammer (kask rüzgarlığı)

Merhabalar, Konu başlığına İngilizce'sini de yazmamın sebebi; Google'a "kask rüzgarlığı" yazınca aradığım ürünle alakasız sonuçlar çıkıyor. "Helmet Windjammer" yazınca tam olarak aradığım ürünü buluyorum. Amazonda mevcut...
  16. vandamme

Lastik Tecrübeni Paylaş

Değişik ve faydalı bir konu olur umarım :) Şu anki ve daha önceki motorlarınızda kullandığınız lastiklerinizi de yoruma eklerseniz çok daha faydalı olacaktır. Motosikletizin ve lastiğinizin marka modeli? (Her lastik her cc de memnun etmediği için, motosiklet modeli belirtmeniz faydalı...
  17. vandamme

Bu Özgüvenin Kaynağı Nedir?

Ekipmansız motosiklet-scooter kullanımı. Özelliklede sıcakların artmasıyla doğru orantılı şekilde artan bir durum. Kuryeler ve paket motorcularını kastetmiyorum sadece, zaten onların büyük çoğunluğu kaskı ceza yememek için takıyor. Özellikle dikkatimi çeken 50cc motosiklet kullanıcıları...
  18. vandamme

METZELER Me Street Lastik Hk. 90/90-18 ve 2.75-18

Merhabalar, Bu lastik hakkında bilgisi olan var mı? Islak ve kuru zeminde performansı nasıldır? yumuşak hamurlu mu? İstanbul'da hava sıcaklığı 5 derecenin altına pek inmiyor, o nedenle bu lastiği alıp yaz, kış kullanmak istiyorum. Vakit ayırıp cevap veren arkadaşlara, şimdiden teşekkür ederim.
  19. vandamme

ads Cinayet gibi kaza! Motosikletli kuryenin feci sonu! (Doblocu İçerir)

İstanbul Üsküdar'da meydana gelen cinayet gibi kaza güvenlik kamerasına yansıdı. Cadde üzerine park eden motosikletli kurye, paketini teslim edip, motorunun yanına gelirken hafif ticari araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce uzağa savrulan motosiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti...