Arama sonuçlarınız

1. M

ARABA USTASI VAR MI ACABA

suzuki Carry var 4 silindir 1000 cc bu arabayı koca Eskişehirde lpgde yürütemediler ısındığı zaman stop et çok zor çalışıyor akü ve ateşleme grubu, sıfır sübapları. 0.30 olduğu halde Sorum şu manifolt boğazı 35 mm geliyor, 35 mm boğazı olan 250 300 cc motosiklet karbüratörü bu arabayı...
  2. M

ARABA USTASI VAR MI

suzuki Carry var 4 silindir 1000 cc bu arabayı koca Eskişehirde lpgde yürütemediler ısındığı zaman stop et çok zor çalışıyor akü ve ateşleme grubu, sıfır sübapları. 0.30 olduğu halde Sorum şu manifolt boğazı 35 mm geliyor, 35 mm boğazı olan 250 300 cc motosiklet karbüratörü bu arabayı...
  3. M

GEBZELİLER BAKABİLİR Mİ

Gebze belediyenin arkasındaki küçük sanayide servet usta varmış sarı servet tanıyan bilen varsa bana cep telefonu numarasını ulaştırır mı.
  4. M

Suzuki carry 1000

Arkadaşlar amacıma en uygun araba bu motorunun durumu hiç sorun değil motorunu kendim yapabilirim. LÜTFEN yorum belirtin almama ramak kaldı
  5. M

4 silindir karbüratör ayarı

Arkadaşlar lütfen bilenler yazsın, 1. Ve 3. Silindirde vakum var biri benzine biri katalizöre bağlı o yüzden eledik. Senkron cihazı kullanamıyoruz . Hava ayar vidası altta her zaman ki honda klasiği motor cbf 600 hava ayarı yapan oldu mu ---------- Mesajlar birleştirildi - 12:28 ----------...
  6. M

Elektrikli motor

Elektrikli motorumla seyir halindeyken mükemmel montaj sonucunda faz kabloları gevşedi ve ısıdan eriyip birbirine geçti. Doğal olarak sargı şarja geçti ve yolda kaldım arkadaşlar çekmeye geldi koca kafaya 30 û geçme dememe rağmen bastı ve arka tekerden bir tangırtı geldi. Servis mıknatısları...
  7. M

Manyeto

Statör kısmını ile ilgili bir sorum var Elektrikli ve manyetolu şarjın farkı nedir ve nasıl anlaşılır
  8. M

Motosiklet hoparlörü

Chapter motora bağlamak için yüksek kaliteli ses çıkışı iyi bir takım arıyorum 800 CC nin bastırmayacağı bir kalite
  9. M

Jawa 250 yedek parça

Toplamak amacıyla aldım, vakit bulamıyorum o yüzden satılık satış rakamı nerdeyse yarı fiyatınadır. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-jawa-her-turlu-yedek-parca-var-300985097/detay ---------- Mesajlar birleştirildi - 10:00 ---------- bir...
  10. M

Statör okucu beyin

Çift silindir uydurma motor yapacağım da okuyucu beyin ateşleme üçgenini bana kim izah eder Mesela mct 250 diyelim 1. Silindir üst ölüde 2. Silindir için nasıl davranacağım
  11. M

Üstten çift eksantrik sente

Üstten çift eksantrik motor senteye alıp gergiyi takıyorum sente kayıyor ne yapmalı buna
  12. M

Piston neden ses yapar

Kanuni gt 170 pistonû bulamadıK bizde cg 150 piston taktık piston etekli olmadığı için ses yapıyor bunu neden yapar.
  13. M

Ördek Java

Jawa classic 250 arıyorum elinde evraklı olan
  14. M

Xingfu ve jawa

Bu motorun parçaları birbirine uyar mı ve birbirinden nasıl ayırt edilir. 250 cc
  15. M

Xingfu ve jawa

Eski motorcular bu 250 ligin parçaları uyar mı
  16. M

İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMIYORUM

motor yaptım piston sekman değişti. İlk basışta çalıştı sonra bir daha çalışmadı Buji deliğini parmakla tıkıyorum kompresör canavar ateşleme çok güzel sübaplar iyi yakıt geliyor ama bir türlü çalışmadı. Başka beyin dış bobin buji denedik gene yok
  17. M

Depo üstü teyp montajı fikir lütfen

Vn 800 sahibiyim motorun önünde batwing vardı bir arkadaşım ona el koydu teyp ve hoparlör ile ortada kaldım. Sadece uzun yolda müzik dinlemeK için depo üzerine bağlayacağım fikir lütfen
  18. M

Wifi sorunsalı :( lütfen buyrun

Öncelikle forum da yeni olduğumdan konu açtığım için özür dilerim ama sorunuma yakın bir konu bulamadım . Sorunum lenovo b 590 kullanıcısıyım laptop bazen açıldığında sağ alt wifi yi görüyor bazen aygıt yok ibaresi yani kocaman çarpı işareti çıkıyor . Aygıt yöneticisinden sağ tıklatıp...
  19. M

Activacılar buraya

Motorunu satmayı düşünen varmı ???
  20. M

Activa veya beat sahibi olanlar bakabilir mi ve GENELE YENİDEN MERHABA

Sevgili arkadaşlar activa veya beat alacağım elinde temiz düzgün motor olan lütfen irtibata geçsin Eray Düzceli - 0 507 209 77 47 Bulamadığınız cg serisi , cub , performans parçaları , racing yedek parça temini ile yine yanınızdayım : megelli ve bumoto gibi motor parçaları dışında her türlü...

Yeni mesajlar