Depo üstü teyp montajı fikir lütfen

Vn 800 sahibiyim motorun önünde batwing vardı bir arkadaşım ona el koydu teyp ve hoparlör ile ortada kaldım.
Sadece uzun yolda müzik dinlemeK için depo üzerine bağlayacağım fikir lütfen

Fotograf koyarmisin..
Ben su sekil bir alet almistim gayet guzel senin baglamak istedigin urun nasil bir sey.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:25 ----------

Telefondan ayarliyamadim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:34 ----------

mp3 ve gidon yükseltmesini taktım yaklaşık 50 km kullandım gidon yükselticisi hoşuma gitti gayet güzel. mp3 ise zaten şehir içinde kullanmak için almadım o yüzden yolda açmadım amacım kırsal tatil ve av ortamında kullanmak kısaca hoşuma gitti.
120 tl mp3
60 tl gidon yükseltme aparatına gitti
total 180 tl.

https://www.youtube.com/watch?v=0R9O40Xoy-4&feature=youtu.be

Alinti yapim bari..:queen:

Son düzenleme:
Fotograf koyarmisin..
Ben su sekil bir alet almistim gayet guzel senin baglamak istedigin urun nasil bir sey.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:25 ----------

Telefondan ayarliyamadim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:34 ----------

Alinti yapim bari..:queen:" width=320 height=288 type=application/x-mplayer2 controller="true" loop="0" transparentstart="1" autostart="false">

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar