Arama sonuçlarınız

1. sey_47

Rauf GERZ Motosiklet Kazasında Hayatını Kaybetti

Motosiklet tutkunu gazeteci 56 yaşındaki Rauf Gerz trafik kazasında vefat etti. Kaza, saat 15.30 sıralarında TEM Otoyolu Sultangazi mevkiinde yaşandı. DHA'nın aktardığına göre; Yüksel Ç. otomobili ile otoyoldan çıkacağı sırada, sağ tarafında bulunan Rauf Kemal Gerz idaresindeki motosiklete...
  2. sey_47

Islak zeminde gaz nasıl açılmaz (Video'lu, konusuz)

Merhaba, Olayı çok önce yaşadım. Geçen yıllarda. Ne zaman olduğu hakkında fikrim yok. Aklıma geldi atayım dedim kontra konusunu görünce. Bir gezinti yapayım diye, Denizli merkezden çıkıp, Cankurtaran rampalarında ki petrolcü arkadaşın yanına gidip gelecektim. Yolun devamı Antalya ve Muğla'ya...
  3. sey_47

Biz böyle olmamalıyız (Arabayı yumruklayan motorcu)

Merhaba forumdaşlar. Hepimiz trafikteyiz. Hepimiz motosikleti bir yerlere park ediyoruz. Durduğu yerde motosiklete zarar geldiğinde, küfürün biri bin para. Yapanı bulsak hareketsiz kalana kadar döveriz. Zararımızı karşılatmaya çalışırız. Bunların hepsi malımıza, sevdiğimiz bir cihaza zarar...
  4. sey_47

Otobanda Kasksız Goldwing'ci

Kuzenim kaydetti bugün. Kimdir nedir tanımam. Sadece eklemek istedim. Yapmayalım böyle şeyler. Daha yeni video gördük Ukrayna'dan:pr: Fotoğraf videodan alındı. Yer kısmını paylaşmayayım. Çekilen araç hız sabitleyici ile gidiyor. 121 km/s ile. Motorcunun hızı siz düşünün. Esen kalın.
  5. sey_47

Etme bulma dünyası (Agresif motorcu kaza) (Video)

Merhaba, İnternette gördüğüm videoyu paylaşayım. (başlığa takılmayın, bulamadım başka.) Video'da yeni eklenmiş galiba. 24 Ağustos yazıyor. Umarım mağara olmam. :) Ülke galiba yine Brezilya. Arabacı suçlu mu bilmiyorum. Orta parmağı hakketti mi bilmiyorum. Sadece motorcu çok atarlı ve çok...
  6. sey_47

200 km/s ' da motor kitlenirse. Ucuz kurtuluş.

Merhabalar, Genelde mete abinin video attığı sitede takılıyordum. Böyle bir video'ya rast geldim. Sanırım Motor kitleniyor arka tekeride kitliyor. Delikanlı Kadir gecesi doğmuş heralde :mrgreen: Olay tam 40. sn de geçekleşiyor. SES fazla dikkat edin. http://www.liveleak.com/view?i=58b_1432425951
  7. sey_47

Sen Dünyanın En Hızlı Elektrikli Motosikletini Yap. Ve Kask Takma

Merhabalar dostlar, internette denk geldim. Burada paylaşayım dedim. Arkadaşlar anladığım kadarıyla bayağı sağlam elektrikli motosiklet yapmışlar. 0-100'ü 1 saniye. :bounce: Arkadaş ta lastik yakmaya mı çalıştı ne yaptı tam anlayamadık ama, kask takmaması çok acı oldu. Buyrun; 2.dakikaya...
  8. sey_47

Moto-Klip (murat başaran)

Merhaba abilerim, akşam okuldan gelince, dedim bi müzik dinleyeyim; dilimede takılan bi müzik te vardı. neyse açtım klibinide ilk defa görüyorum; dedim izleyeyim. başında motosiklet falan gördüm aha dedim helal olsun ne güzel bak adam motosiklet biniyor kaskta takmış, mont giymiş falan diye...
  9. sey_47

Buji ateşleme kablosuna ışık

merhabalar iyi günler forumdaşlarım. Dün akşam oturup film izleyem dedim. Harley Davidson & Marlboro Man ı seçtim, daha önce izlememiştim. İlk 15 dk sını izledim, saat geç olmuştu. filmin en başında eleman harley davidsonu çalıştırırken gözüme birşey takıldı. Buji kablosunda ışık var ateşleme...
  10. sey_47

Sitemimdir sisteme...

Selamlar abilerim, ablalarım, kardeşlerim... Okuyana okumayana yorum yazana teşekkürler. Bu sevdaya verilen 3-4 yıllık verilecek olan aranın yazısıdır bu... Kendimi tanıtayım önce; Ben memleketime yakın bi şehirde endüstri mühendisliği 2. sınıf okuyan öğrenci...
  11. sey_47

Garip Vaka (Devir Göstergesi)

s.a. ustalarım c. tesi akşamı motosikleti yan ayaklıkta bıraktım evin bahçesine bugün(p.tesi) öğlen aldım çalıştırdım baktım devir göstergesi çalışmıyor... boşver dedm çıktım yola baktım artmaya başladı yaklaşık 20 saniyede 1x1000 rpm hareket ediyor yani 20 saniyede sadece 1 birim yukarı...
  12. sey_47

Isındıktan sonra Stop etmesi....

slm abilerim ablalarım kanuni seyhan 150C 'm var. dün akşam 10 kmlik bi yere gidicektim çalıştırdım bayabi gittim denizlide askeriyol"servergazi-çamlık" orası yokuş aşağı zaten arabaların 150 yababileceği güzel bir yol neyse ben taktım 5 e indim yoldan motor devri normalde 7 000 i geçmezdim...
  13. sey_47

Selam Olsun Sizlere (Uzun bir pasiflikten sonra)

S.a.; merhabalar, Abilerim, Ablalarım, Kardeşlerim Uzun bir pasif üyelikten sonra(04-03-07'den beri); bugün itibariyle kendimi artık sizlerin içinde görebiliyorum çünkü, iki hafta önce ehliyetimi alıp, bugünde Motosikletimi Almış bulunmaktayım; (SEYHAN 150) soyadım SEYLAN bu arada:cherry:; Allah...
  14. sey_47

IRAN motorcyclists

IRAN Motorcuları, Sürüş Eğitim vid. İran lıların yaptığı şovlar var ama bu ülkelerde en fazla 250cc gibi bir kanu yokmuydu?? Korumalılar kot ve tişört ile.... <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ZeLHBXpUqVg&hl=en&fs=1"></param><param...
  15. sey_47

çarpıp kaçmak ile bir sorum

s.a. abilerim ablalarım size bir sorum olacaktı... 17 yaşındayım tabi ehliyetimi yeni alıyorum mayısta alıcam ama ama ama geçen gün motosikletle bir arabaya sürttürdüm hafif içinde vardı sürücüsü tabi, ehliyetim olmadığı için tüydüm. plakayı alıp şikayet etmiş ne gibi sorunlar olabilir. keşke...
  16. sey_47

Akü ve Boştaki hortum Sorunu???(151RS)

SELAM lar Abilerim, ablalarım, kardeşlerim... -------------- Sizlere birkaç sorum olacaktı.... Bu motosikletin(151RS) en az 1 sene yattı hiç kullanılmadan, tabi aküde zarar görmüş, motor akü ile çalışmıyor ayak marşından çalıştırdım. şarj olsun diye şarj oldu ama daha sonra ki...
  17. sey_47

Bu görüntüye sadece Türkiye'de rastlanır

http://www.haberturk.com/2008/12/07/kuturesim/MOOTJJJDDD.jpg Konya'nın Beyşehir ilçesinde Kurban Bayramı'na sayılı saatler kalırken, arefe günü ilginç kurbanlık taşıma manzaraları yaşanıyor. Beyşehir'in Soğla bölgesindeki hayvan pazarında arefe günü hareketlilik artarken, kurbanlıkları...
  18. sey_47

Cruiser Duvarkağıtları 17"-19" (Wallpapers)

Sizin için yaptığım custom tarzı motosiklet arşivi.... 2008 harley davidson night rod 2008 Harley Davidson VRSCDX NIGHT ROD Regal Raptor DD250-E (kendi çalışmam) BOSS HOSS BHC3 Harley Davidson Sportster 2007 Harley DAvidson DYNA FXDB 2007 Harley DAvidson FLHR road...
  19. sey_47

Korumasız tekteker'in sonucu(tavsiye etmem)

Mosiklet kazası ve sonrası videosu(tavsiye etmem)+18 silme şansım olsa silerim.... KALDIRDIM

Yeni mesajlar