Arama sonuçlarınız

1. TanImsIz

Ege Turu Tavsiyeleri

Merhaba değerli forumdaş larım. Hazırlıklarına başladığım, Temmuz başı Ege turu için tavsiyelerinizi almaya geldim. Tur içeriğinin , deniz kum güneş den ziyade ( zaten Ören de yaşıyorum ) ' kültür ' gezisi olmasını istiyorum. Manevi duygularımı kontrol edemediğim Çanakkale için 1 günümü...
  2. TanImsIz

N'oldu bizim ' Ciğer ' operasyonu ?

Sezonu actık, bayramı da bitirdik, havalarda sürüşe uygun, Bi hafta sonu operasyonu yapmayalım mı ? Tommy başkanımızın önderliğinde etkinlik icin bi adım atalım. Hatta farklı önerileride değerlendirelim. Mesela ciğer olmaz köfte olur, iskender olur. Edirne olmaz Bursa olur vs.. Not : Ben...
  3. TanImsIz

Ayvalık - Cunda - Dikili Civarında Ufak Bir Gezi.

Hafta sonunu boş geçirmemek adına bende biraz teker çevirdim. Mesafelerin kısa , trafiğinde nispeten olmadığı buralarda , yarım günde çokça yer gezmek mümkün. Ayrıca gerçekten çok fotojenik yerler. Köfteye dikkat :) Sezon kalabalığı başlamadan gelin ,gezin ve görün. Emin olun buna değer :)...
  4. TanImsIz

Balıkesir'e Yerleştim. Geyikli-Assos-Adatepe'yi Geziyorum.

Merhaba değerli forumdaşlar. Balıkesir in şirin beldesi Burhaniye / Ören 'e yerleşme kararı aldıktan sonra ilk işim buralara uygun bir scooter almak oldu. 125 cc yeter mi yetmez mi hesabı yaparken , ' atımız yiğit olsun ' diyerek 250 / 300 sınıfı maxi scooter lara göz diktim. 1 aylık...
  5. TanImsIz

İstanbul - Bozüyük - Eskişehir - Bilecik Günübirlik Gezimden..

Hazır havalarda biraz serinlemişken günübirlik tur yaptım. Rota : İstanbul ( Pendik ) - Yalova - İnegöl - Bozüyük - Eskişehir - Bilecik - Adapazarı - İstanbul Kısa bir gezi raporu vermek gerekirse ; Pendik feribotu ile Yalova'ya geçtim. Bursa çevre yoluna bağlanarak İnegöl e doğru dümeni...
  6. TanImsIz

Yeni Motorum ; Suzuki Gsx S1000

Daha güzelinin sizlerin olması dileğiyle..
  7. TanImsIz

18 Saat , 5 Şehir , 890 Km Bayram Gezim.

Yutubırlar gibi havalı bi başlık atayım dedimde.. Merhaba değerli Forum üyeleri Bayramın 1.günü sabah 5:00 de çıkış yapıp , akşam 23:00 de döndüğüm batı karadeniz turumdan bikaç fotoğraf , gezi raporu ve düşünen olursa rota hakkında bilgi paylaşımı yapmak istedim. Rotam şu şekilde ...
  8. TanImsIz

Pazar Gezintisi ( Tost Operasyonu )

Sürüşe uygun güzel bir pazarı değerlendirip , tost yemek ve motorun rodajı için Susurluk'a sürdüm Pendik Feribot saati uymadığı için Osmangazi köprüsünü tercih ettim. Yol çok güzeldi, biraz uzasın istedim. Bursa otoyol' undan sonra Gölyazı' ya girdim. Turistik, sakin ve fotojenik bi göl...
  9. TanImsIz

Bayram Rotam ve Tavsiyeleriniz

Yaklaşık 1 aydır planıyla uğraştığım rotamı tüm karadeniz den kırparak( Yağmur ihtimalleri yüzünden ) son şeklini verdim. 5-7 gün arası yolda vereceğim kararlarla süreyi şekillendireceğim. Rota şu şekilde : İstanbul - Akçakoca - Zonguldak - Bartın - Amasra - Safranbolu - Karabük - Bolu -...
  10. TanImsIz

Hadi Köfte Operasyonu Yapalım ( İstanbul )

Grupta free takılan , fırsat buldukca gezebilen bikaç kişiden fazla değiliz. Belkide birlikte yol yapmaktan çok keyif alıcaz. Sezon açıldı. Anadolu yakası olur , Avrupa yakası olur yapalım bi köfte operasyonu :rendeer:
  11. TanImsIz

Günübirlik Bayram Gezmeleri İstanbul - Bolu

Hic aklımda yokken Bolu'ya gözleme yemek icin gidesim geldi. Havanin guzel ve yolunda sürüşe uygun olmasını fırsat bilip kahvaltı bile yapmadan yola cıktım. 240 gidiş 240 geliş olmak üzere ve ,Motorum da naked olmasina ragmen cok konforlu ve keyifli bi yolculuk oldu. ( Yalan.. Her mola...
  12. TanImsIz

Vızvız'ımla Çınarcık - Armutlu gezim.

* İstanbul Anadolu yakasında oturan ve Şile / Ağva'dan bıkanlar icin güzel bi alternatifdir. * Rota : Pendik feribotu ile Yalova - Çınarcık - Armutlu - Gemlik - Yalova * Bi tarafınız deniz, bi tarafınız orman , hızlı yollar dar virajlar , bol keyif. Sabah 10:00 feribotuna bilet aldım. Gemide...
  13. TanImsIz

O bir bal arısı. ( Yeni görev adamım )

2. motor olarak ufak bir scooter ihtiyacım vardı, hem görev hem işletim maliyetlerinde beni üzmeyecek , hem az yer kaplayacak hem ucuz olacak :) ( 60 bin e aldım '0' km ) :P Tanıştırayım : Yuki İmola 125 :wiinkk:
  14. TanImsIz

Yeni motorum. Aprilia Tuono V4 1100

Yıl sonu kampanyalarından faydalanıp yola yine Aprilia ile devam dedim. İtalyan sevdamız hic bitmiyor :) Detaylı resim çekemedim ama yinede paylaşim istedim. Sevgiler.
  15. TanImsIz

İstanbul - Edirne - Şarköy - Uçmakdere Gezim.

Merhaba arkadaşlar. Haftasonu yaptığım 750 km günübirlik kültür :) turumdan bikaç fotoğraf ve güzergah bilgisi paylaşmak istedim. Yolculuk planım pazar sabahı 6:00 da evden çıkmak üzerineydi. Fakat 2:00 de uyandım. Çoktandırda gece yolculuğu yapmıyordum. 3:00 de evden çıktım. Gece...
  16. TanImsIz

Şile / Darlık / Ağva gezimden..

Sözde tüm pazar yatıp , akşama doğruda motorun tozunu alacak günü bitirmiş olacaktım. Güneşin pırıl pırıl , delibekir rüzgarınında kesilmis olması iyiden iyiye uykumu kaçırdı. Aklımda hicbi rota yok ama evdede durmaya niyetim yok. Yolda karar veririm diyip marşa bastım. Pendik feribotuyla...
  17. TanImsIz

Şöyle bi Akçaova'ya gazlayayım dedim de..

Akçakoca çıkartması :) Toplam km : 493 Toplam süre : 13 saat Max hız : Gps e göre 175 , Ekrana göre 185 Hareketli süre : 9 saat 23 dk. Durulan süre : 3 saat 37 dk. Yakıt tüketimi : 670 lira Yakıt tüketimi : 100 km de 3.7 Litre. Görülen yerler : Gümüşova , Gölyaka , Düzce , Akçakoca , Kocaali...
  18. TanImsIz

İstanbul - Tekirdağ - Çanakkale - Ayvalık Gezim. ( Güncel ve Yol Hikayesiyle )

Yol Hikayeleri / Bayram Tatili. İstanbul - Tekirdağ - Çanakkale - Balıkesir - Ören - Ayvalık - Küçükköy - Sarımsaklı Herkese merhaba. Bayram tatilini ailemle geçirmek ve yeni aldığım Kymco Ak550 motorumun rodajınıda yapmak için rotamı çizdim. Sabah 7:00 itibariyle İstanbul / Kartaldan marşa...
  19. TanImsIz

Gezi Raporu * İstanbul / Tekirdağ / Çanakkale / Akçay / Ören

Tatil ve rodaj için çıktığım yolculuktan bazı kareler. Sabah 7 de çıkıp akşam 7 de ulaştım. Geze geze ve sakin kullanımla sürdüm. Motorum 0 km olduğu icin kesinlikle zorlamadım ve benzin hesabı yapmadım. Fakat yol bilgisayarı 3.9 gösteriyor ortalama. Pek güvenmiyorum , kendimide yanıltmak...
  20. TanImsIz

Heyecanla bekledim ve nihayet kavuştum. Yeni motorum Kymco Ak550 Premium * 2023

Liste fiyatından alınabilen nadir markalardan Kymco nun amiral gemi modeli Ak 550 Premium a sahibim artık. Daha iyileri sizlerin olsun :rendeer: Fiyat : 430.000 Bazı özellikleri : * Cruise kontrol * Elcik ısıtma * Elektrikli ön cam * Navigasyon uygulaması * Tamamen led * El freni * 15/15 jant...