Arama sonuçlarınız

1. BLACK_ICE

Koruyucu ekipmanlarımızın vergisinin düşürülmesi ve bu konunun meclis gündemine taşı

Değerli üyeler illaki mecliste sesimizi duyurabileceğimiz millet vekillerimiz vardır bu konu ile ilgili bir ortak metin oluşturup mail adreslerine toplu olarak göndersek bir şeyler değişirmi acaba bence değişebilir lütfen aşağıdaki metine uygun gördüğünüz maddeleri ekleyip paylaşabilirmisinz...
  2. BLACK_ICE

change.org Kask kameralarının delil sayılabilmesi için imza kampanyası

Merhaba iyi günler değerli üyeler change.org sitesinde kask kameralarının delil sayılabilmesi ve emniyette muhattap olunabilecek bir birim kurulması için imza kampanyası başlattık . Uygun gelir ise aşağıdaki linke tıklayıp imzalayıp destek olabilirseniz belki bir umut bir şeyleri bir adım öteye...
  3. BLACK_ICE

kaplumbağalar sezonu açtı

Merhaba değerli MT Ailesi bir haftadır mahalle araları ve şehir dışı bölünmüş yollarda yolun bir tarafında ki yeşillik alanlardan diğer tarafındaki yeşillik alanlara geçmeye çalışan kaplumbağalara denk gelmeye başladım . Sizlere de hatırlatmak istedim dokunduğunuz anda istenmeyen durumdan kaçmak...
  4. BLACK_ICE

Dün akşam yaşadığımız üzücü olay

Merhaba değerli MT ailesi dün akşam gece 00:00 sularında celil arkadaşım ile geziyorduk pamukkale denizli istikametinde yol alırken üçgen mevki döner kavşağı ışıklarına yaklaştığımız sırada trafik ışıkları yeşil yanıyordu , hızımız saat de 70 mk civarı iken iki tane şahıs birden önümüze atladı...
  5. BLACK_ICE

Denizli' de dün akşam yaşanan motosiklet kazazı Gökhan Özel Vefat Etmiştir

Dün akşam saatlerinde arkdaşlarımızdan Gökhan özel kendi gruplarının toplantısına giderken karşı taraf araba sürücüsünün ışık ihlali yapması yüzünden motosikleti ile araba ile çarpışmış ve vefat etmiştir .Mekanı cennet olsun arkadaşımızın bir çok kere uzun yola gittik .Bir çok kaza yapan...
  6. BLACK_ICE

Polycarbonate ve Thermoplastic karşılaştırması hakkında bilgi talebi lazım

Arkadaşlar merhaba Polycarbonate ve Thermoplastic arasındaki farklar nedir şuanda shark s600 moonlight (Polycarbonate) kullanıyorum kask 4-5 yıl oldu alalı agv nin K-3 SV E2205 TOP 2011 - MISANO (Thermoplastic) olanını almayı düşünüyorum ikisi de farklı malzemeden üretilme aşağıda detayları var...
  7. BLACK_ICE

Denizli MT Gezisi (Denizli-Aydın-Nazilli-Kuşadası-Şirince)

Merhaba arkadaşlar bu pazar Denizli MT den 7 kişi ile toplamda 500 km uzunluğa sahip bir rotaya çıkmayı planladık çıkış rotamız denizli olup denizli kuşadası şirince yapıp geri dönücez .Rotamız aşağıdadır . [/url][/IMG]
  8. BLACK_ICE

Denizli MT Kask hikayeleri 1.bölüm

Merhaba değerli Motosiklet.net üyelerimiz aşağıda paylaştığımız video bizlerin toplu sürüşlerde denk geldiğimiz olaylardır. Bu ilk video filmimiz artıları ile eksileriyle yorumlarınızı bekliyoruz farklı bir kanal olma aşamasındayız . Kanalımıza abone olmanız bizleri mutlu ve çıktığımız yolda...
  9. BLACK_ICE

İstanbul plaka Muğladan çalınma scooter

Merhaba arkadaşlar denizli forum çamlıkta arkadaşımızın kaskı motosikleti üzerinden çalınmıştı arkadaşımızın haberi üzerine gözümüz siyah vizörlü ls2 avında idi ertesi günü akşamı sigara almaya giderken gözüme park edili bir motosikletin üzerinde duran kask çarptı çektim fotoyu attık whatsaap...
  10. BLACK_ICE

Denizli MT Zeytinli Rock Festivale Gidiyor

Merhaba arkadaşlar denizli mt den bir kaç arkadaş ile zeytinli feste gidip geri döneceğiz plan aşağıdadır ; 19.08.2015 saat: 05.00 denizli belediyesi önünden yola çıkış yol toplam gidiş dönüş tahmini : 900 km yol toplam yakıt maliyeti : 140 tl civarı hava hadiseleri ...
  11. BLACK_ICE

Bu sabah ki arkadan başlayan sıkıştırılma serüvenim

Bu sabah denizli istikametinden aydın istikametine giderken duacılı'nın ordaki petrolün önünde radar vardı hızım T.C. Hız sınırı olan 75 km/h civarıydı ilk araç benim şeridim den arkamdan sinyalsiz yaklaşıp sol yanımdan temassız baskı uygulayarak makas atarak sinyalsiz önüme kırıyor 4 sn sonra...
  12. BLACK_ICE

ion kamerları

Merhaba arkadaşlar uzun bir süre kask kamerası araştırmalarında bulundum amazon , ebay , aliexpress hepsini taradım gopro mu olsun sjler mi olsun araştırdım . Sonra ion markası ile tanıştım ion air pro lite wifi aldım kullanımı olsun türkiye ayağı olsun çok güzel . Ürün elime ulaştı gece çekimi...
  13. BLACK_ICE

yamaha yzf r 125 2014 alçaltma kiti

Merhaba iyi günler yamaha yzf r 125 2014 kullanıcısıyım motor ile ışıklarda durduğumda bir ayağım yarıma yakın basıyor alçaltma kiti alsam mı diye düşünüyorum araştırdım pek net bilgilere ulaşamadım aşağıda bir kaç sorum olucak ; 1-sürüş şartlarım değşirmi 2-motorun fiziksel tepkimeleri...
  14. BLACK_ICE

Üyelerimizden ahmet çine trafik kazası yapmıştır

Üyelerimizden ahmet çine denizli kıbrıs şehitleri caddesi ile inönün caddesi kesişiminde kukuroğlu market önünde kaza yapmıştır durumu iyidir .Kaza sağ şeritte giderken sol şeritte bulunan denizlide büyük bir basketbol takımının oyuncusunun kullandığı jipin kavşakta sol şeritten sağ şeride bir...
  15. BLACK_ICE

H.G.S de son durum bilgisi geldi

Bimer başvurunuz Bimer başvurunuz incelenmiş olup, başvurunuzda belirtmiş olduğunuz motosikletler için üretilmiş olan 6. Sınıf HGS kartları mevcut durumda PTT iş yerlerinde satışa sunulmuştur. Kart tipi ürün olan bu ürün etikete göre motosikletler için daha uygun bir üründür. Mevcut HGS...
  16. BLACK_ICE

Garantisi devam eden yamahaya başka marka yağ katamama sorunu

Merhaba iyi günler yamaha 2014 yzf kullanıcısıyım yamalube marka yağı kullanmak istemiyorum en yakın arkadaşım x markasının yağlarını satmaya başladı dedim alıyım servise kattırıyım ama aldığım cevap garanti dışı kalacağı , o yağı kattıktan sonra hiç bir mesuliyet kabul etmiyeceği ve...
  17. BLACK_ICE

Denizli-Adın Mursallı Köyü -Didim Denizli MT Gezisidir

Tarih çıkış :28.02.2015 Tarih Dönüs :01.03.2015 Rota :Denizli-Adın Mursallı Köyü -Didim -Denizli Km gidiş - dönüş :538 km Katılımcı Sayısı :3 Hava - yol durumu: komple sağnak yağış altında gidilip dönülmüşütür Yaşanan aksaklık durumu : Mevcut değil
  18. BLACK_ICE

Denizli MT Şehir merkezi - Pamukkale Gezmesi

İlk Başta geziye gelen katılan tüm arkadaşlarımıza üyelerimize teşekkür ederiz ... Tarih :25.02.2015 Rota :Denizli Çamlık - Pamukkale Km gidiş - dönüş :46 km Katılımcı Sayısı :7 Hava - yol durumu: bölgesel yağışlı zemin ıslak Yaşanan aksaklık durumu : Mevcut değil
  19. BLACK_ICE

Michelin Pilot Street 2.el Ön Arka Lastik Uygun fiyat

Merhaba iyi günler Michelin Pilot Street lastiklerimi jant ve lastik büyütmem sebebi ile satıyorum ön ve arka lastiklerimi 475 TL den satışa çıkardım 6000 km temiz kullanıldılar yanaklarda ince kılları dahi durmaktadır . Siteden alcak olursa küçük bir indirim söz konusudur . Değiştirme sebebim...
  20. BLACK_ICE

yzf r 125 2014 modeli icin bir sorun

Simdi farkettim de kisalar sag uzunlar sol yaniyor yani kisalarda sadce sag uzunu yakincada sadece sol yaniyor dogrumu olay

Yeni mesajlar