Arama sonuçlarınız

1. S

alarmlı disk kilidi sorunu

Gecenin 3:30 unda alarmlı disk kilidim tüm sokağı ayağa kaldırdı komşular tarafından aranmam sonucu aşağı inip kilidi çıkarttım ama büyük mahcubiyet yaşadım alarmlı olup yağmurda rüzgarda ötmeyen disk kilidi var mıdır
  2. S

Ns200 arka amortisör keçesi mi patladı?

Bugün yaklaşık 50-60 km yol yaptım ve motorumu opette köpük suyla yıkadım yıkamanın sonunda arka amortisörün böyle olduğunu farkettim 1-2 saat önce balata spreyini beze sıkıp orayı temizlemeye çalıştım ama çıkmadı şimdi ben yeni bir amortisör mü almak zorundayım (fiyatları çok yüksek) ya da...
  3. S

Klipsli masterlink sorunu

Motoruma bundan 2-3 ay önce jt marka x-ring 520 ebat 108 bakla zincir taktırdım takan ustaya ilk defa gitmiştim ve klipsli bağlantı yapmıştı şimdi bir çok kaynakta bu bağlantının çok sakat olduğu güvenli olmadığı yazıyor. Ben de yüksek hızlarda asla istemeyeceğim şeyler olmasından korkuyorum...
  4. S

Ns200 ilk marş problemi

Ns200 de videodaki sorunu yaşıyorum marşa bastığımda tek bir marş sesi geliyor sonra ekran saliselik gidip geliyor bir kaç kere basınca marşı alıyor ya da kontağı kapatıp açıp tekrar marşa basmam gerekiyor bunu neden yapar çoğunluk akü dedi ama statör ve marş motoru diyende oldu, videoda arkada...
  5. S

zincirde jt mi daha iyidir cz mi

zincir hakkında çok konu açtım kusura bakmayın ama sektörde çok yeniyim. Choho zincir almıştım ama kalitesinden pek emin olamadığım için iade edicem. Şimdi ya karaköy dinamik zincirden cz alıcam ya da jt marka x-ring zincir alıcam linkteki ürünün mağazasına gidip almayı düşünüyorum fikirlerinizi...
  6. S

Motospartan'daki uygun fiyatlı dişli

Bu dişlinin fiyatı neden bu kadar ucuz MONERO marka yazıyor marka hakkında bilgisi olan var mı piyasada arka dişlilerin fiyatı yüksek ve benim bütçem düşük seviyede fiyat performans olarak choho 520-108 zincir aldım şimdi dişli seti bakıyorum ön 14t arka 40t olmak üzere alıcam bu dişli alınır mı...
  7. S

Bajaj ns200 zincir ve debriyaj değişimi

2023 ns200 için zincir dişli setini değiştirmem lazım şuan üstünde orijinal zinciri var, orijinali bana pahalı kaçıyor malum öğrenciyim bu yüzden beni üzmeyecek kopmayacak bir zincir dişli seti arıyorum çok bi bilgim yok. Dişlilerin orijinal olması önemli mi motorun orijinal dişlilerinin...

Yeni mesajlar