Arama sonuçlarınız

1. dequ

Kaza yaptım. Bu durumda ne yapmalıyım?

Merhaba, Bugün sabah sağ şeritte ilerlerken sol şeritteki taksinin sinyal vermeden şerit değiştirerek sol şeritten önüme yola atlaması sonucunda bir kaza geçirdim. Kaza tutanağı bu şekilde polis çizimde adamın sol şeritten sağ şeride geçtini benim de şeritte olduğumu çizmiş fakat adam...
  2. dequ

Gözlük sorunu

Merhaba, Arkadaşlar abiler malum havalar soğudu kaskı takıp gözlüğü taktığım zaman vizör pinlocktan dolayı buğulanmıyor ama gözlük buğulandığı için vizörün buğulanıp buğulanmamasının bir önemi kalmıyor bir süre sonra önümü göremiyorum. Gözlük kullanıp bu soruna bir çözüm bulan var mı?
  3. dequ

Motosiklette Eldiven Takma Zorunluluğu Getirildi

Karayolları Trafik Yönetmeliği’nde değişiklik yapıldı ve yeni düzenleme bugün yürürlüğe girdi. Yönetmeliğe eklenen yeni maddelere göre, bisiklet, motosiklet, traktör, elektrikli bisiklet kullanıcılarına eldiven ve gözlük gibi koruyucu ekipman zorunluluğu geldi. Traktör kullananlar artık gözlük...
  4. dequ

İlk kazam ve aklıma takılanlar.

Merhaba arkadaşlar, Bugün sabah tam Zafer Akçay videolarında rastlayacağınız bir kaza yaptım, özetle anlatmam gerekirse; Çift şeritli bölünmüş yolda sağ şeritten ilerlerken karşı yoldan gelen araba ara sokağa girmek bizim şerite atlıyor ben solumdaki dolmuştan dolayı arabanın yola atladığını...
  5. dequ

Fren Lambası Sorunu

Merhaba, Motorumu 2 gün önce rodaj bakımına götürdüğümde arka fren müşürünün takılı olmadığı/gevşek olduğunu söyleyip düzeltmişlerdi. Evet şu an arka frene bastığımda lamba yanıyor fakat basmasam da yanıyor. Aşırı hassas frene basıp çektikten sonra ayağımı çekip pege koyduktan sonra da...
  6. dequ

N250 Rodaj Bakımı ve Bayinin İşgüzarlığı

Merhaba, Bugün N250 motorumu 683 Km'de rodaj bakımı için Ankara Favori Moto Garaj'a götürdüm. Öncelikle değişenlerden daha sonra motoru aldığım bayinin yaptığı işgüzarlıktan bahsedeceğim. Putoline 15/50 Yağ Yağ Filtresi Putoline marka yağ ile zincir yağlandı. Şimdi gelelim işin sinir bozucu...
  7. dequ

Bu Göçük Düzeltilir Mi? - Anlam Verilemeyecek Hareketler.

Merhaba, Konu açmak belki de gereksiz ama çok canımı sıktığı için sizinle paylaşmak istedim Dün akşam arkadaşımın motorunu bayiden çıkarıp bir cafeye geçtik. Motorları yan yana park edip bıraktık (kaldırım gibi gözükebilir fakat herkesin araba, motor çektiği cafelerin önündeki bir yol.) 1-2...
  8. dequ

Sıfırdan Bir Motor Almanın Masrafları - Rehber

Merhaba Arkadaşlar, Ocak ayında motor almak için fiyat araştırması yapmaya başladım fakat derdim sadece bir motor edinmek değil aynı zamanda ehliyet vs. de almak olduğu için sıfırdan motora başlayacak bir kişinin aşağı yukarı her masrafının ne kadar olacağını gösteren bir rehber bulamadım. Ben...

Yeni mesajlar