Bu Göçük Düzeltilir Mi? - Anlam Verilemeyecek Hareketler.

Motosikleti
Bajaj Pulsar N250
Merhaba,

Konu açmak belki de gereksiz ama çok canımı sıktığı için sizinle paylaşmak istedim

Dün akşam arkadaşımın motorunu bayiden çıkarıp bir cafeye geçtik. Motorları yan yana park edip bıraktık (kaldırım gibi gözükebilir fakat herkesin araba, motor çektiği cafelerin önündeki bir yol.) 1-2 saat oturduk kafamı çevirdiğimde motorun yan sehpanın tersine arkadaşımın motorunun üstüne devrildiğini gördüm. Açıkçası gerçekten anlam veremedim kendi kendine sehpanın tersine devrilme ihtimalinin olmadığını varsayarsak yoldan geçen birisinin motoru devirdiğini düşünüyorum.

Bir insan bunu neden yapar? Olduğu yerde duran motor sana ne yaptı? Hakikaten aklım almıyor.

Benzin depom arkadaşın koruma demirine denk geldiği için hafif bir göçük var bu sizce düzeltilir mi ?

c4daza7

https://hizliresim.com/hdcc4fw

https://hizliresim.com/ktm2h1d
hdcc4fw

dıştan çeke çeke düzeltilir. onun vantuzlu ya da yapışkanlı alet edavatları var; lakin her kaportacı da olmayabilir.

Motosikleti
Bajaj Pulsar N250
dıştan çeke çeke düzeltilir. onun vantuzlu ya da yapışkanlı alet edavatları var; lakin her kaportacı da olmayabilir.
Teşekkürler bir nebze de olsa içim rahatladı.

Yarın rodaj bakımı için servise götürecektim orada da bir sorarım. Yok derlerse Ankara'da kaportacı/göçükçüleri dolanacağım artık...

Motosikleti
Bajaj Pulsar N250
Ben en ufak bir yere gitsem hemen orta sehpayı açarım. Çünkü biliyorum böyle denyolar var.

Motosikleti
Bajaj Pulsar N250
adam sola yatık ayaklıktaki motoru sağa devirmiş orta sehpadaki motorun içinden geçer hocam.
Şükür yandaki motor da benimkiyle beraber devrilmemiş.

Or.. evladı çok memlekette.

Zamanında evlilik arifesindeki abim aracı yakıt yakmasın masraf olmasın diye işe değil evin yokuşunu çıkmamak için sadece evden metroya arabasıyla gidiyordu (3 km) egzoz, ses sistemi ve insanları rahatsız edecek hiç bir şey olmamasına rağmen arabayı sol ön çamurluktan arka çamurluğa kadar çizip çarpı işareti falan atmışlardı.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Plastik ise sıcak su döküp arkadan ittir derim bir dene. Ben tampon düzelltim.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Teşekkürler abi.

Senin yorumun önemli :)
Benim motor zaman içinde Frankenstein oldu, her yeri tamirli. En son ön kafada farın bağlı olduğu plastiğin ayakları kırılmıştı da karbonat+Japon yapıştırıcısıyla eskisinden sağlam yaptım. Bulunduğun Ankara'ya hakim değilim ama İstanbul'da rahatlıkla depo+karenaj tamiri yapılıyor.

Motosikleti
Bajaj Pulsar N250
Benim motor zaman içinde Frankenstein oldu, her yeri tamirli. En son ön kafada farın bağlı olduğu plastiğin ayakları kırılmıştı da karbonat+Japon yapıştırıcısıyla eskisinden sağlam yaptım. Bulunduğun Ankara'ya hakim değilim ama İstanbul'da rahatlıkla depo+karenaj tamiri yapılıyor.
Burada da yaptıracak yer bulurum diye umuyorum abi.

Teşekkür ederim.

Motosikleti
Ns200 15"
Abi alakasız ama kompresyon testi ne oldu?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Abi alakasız ama kompresyon testi ne oldu?
Kaç haftadır farklı farklı işlerden @Memcoş48 kardeşimin yanına uğrayıp da yapamadık, uygunsa belki bu hafta sonu onun yanına uğrar da testi yaparız beraber. Bir de 1500 km turdan döndüm de zerre sorun çıkmadı, o da belki biraz kompresyon testi yapma işimi savsaklattı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar