Arama sonuçlarınız

1. Belentepe

Motorsiklet ayna nereden alınır İstanbul? duke 390

Selamlar, Motorumun sağ aynası yalama oldu sabit durmuyor. Giderken gaz açınca kendisini salıyor ve hemen aşağı doğru aynanın olduğu kafa eğiliyor. Aynanın olduğu yerde bir tane vida/somun var, onun yuvası yalama olmuş (motorun ilk sahibi ne halt yediyse artık) hafta sonu tamirciye gittim...
  2. Belentepe

Motorla uzun yol için dikkat edilmesi gerekenler, hazırlık nasıl olmalı

Arkadaşlar selamlar :) Hafta sonu için istanbul - assos uzun yol yapmayı planlıyorum. Arkadaşlar arabalarla perşembeden kampa gidecekler, ben iş yerinden izin alamayacağım için cuma öğleden sonra 16:00 veya cumartesi sabah 05:00 gibi yola çıkıp gitmeyi düşünüyorum. Rotayı şu şekilde...
  3. Belentepe

Periyodik bakım zamanı sürüşe etkisi - güç azalması olur mu?

Selamlar, Motorumun periyodik bakım zamanı geldi ağustos ayında yaptırmam için yol bilgisayarında bildirim çıkıyor. 8 temmuzda satın aldım ve ilk motorum olduğundan bu tarz konularda hiç deneyimim yok. Ancak motorda yazan "service" bilgilendirmesi olduğundan beri sanki gidişinde değişiklik...
  4. Belentepe

Kask & Vizör & Ekipman Standı Rafı fikirleri

Selamlar, Kask için şöyle bir stand aldım altında kancası var motor anahtarı, montu falan koyulabiliyor. Ama vizörler, eldiven, balaklava için gardrobun içine sıkış tepiş yer ayarladım. Evinde ofisinde ekipmanları için kendine yer yapmış arkadaşların önerileri, fikirleri nelerdir merak...
  5. Belentepe

2024 model KTM Duke 390 Aksesuar bulmak çok zor. Önerileriniz var mı?

Selamlar, Geçen hafta ARN motor'dan 2024 model duke 390 satın aldım. Motora artçı tutacağı ve siyah kısa ön cam arıyorum fakat hiç bir yerde bulamıyorum. GP kompozit'e hafta sonu uğradığımda ellerinde ön cam yoktu. Artçı tutacağı ise gittiğim veya aradığım hiç bir aksesuarcıda bulunmuyor...

Yeni mesajlar