Motorsiklet ayna nereden alınır İstanbul? duke 390

Motosikleti
2024 Duke390
Selamlar,

Motorumun sağ aynası yalama oldu sabit durmuyor. Giderken gaz açınca kendisini salıyor ve hemen aşağı doğru aynanın olduğu kafa eğiliyor.
Aynanın olduğu yerde bir tane vida/somun var, onun yuvası yalama olmuş (motorun ilk sahibi ne halt yediyse artık) hafta sonu tamirciye gittim sıkıştırmak için beceremediler. Yeni ayna ile değiştirmen lazım diyorlar.

2024 Duke 390 kullanıyorum. google arama yapınca pek bişi çıkmadı gidip alınabilen mağaza var mı bildiğiniz İstanbul için? Yetkili servise gidip alsam güzel öperler o yüzden çok sıcak bakmıyorum.

i2DHbMZaw_.jpeg

2sUFiY.jpeg

pZUuhzIads.jpeg

Motosikleti
TVS Raider 125
Yeni yuva açsalar olmaz mı hell-coil dedikleri bir alet vardı. Bu işe yarıyordu galiba.

Motosikleti
2024 Duke390
Yarın ofise gidince maslak oto sanayide şansımı denicem. Gidince dediğiniz aleti söyliyim onlara yapabilirlerse çok iyi olur.

Hafta sonu tamircideki usta japon yapıştırıcısı sürdü şimdilik bu senin işini görür diye ama karaköyden daha tophaneye varmadan ayna tekrar gevşedi.

En son çare olarak aynayı değiştirmeden ben kendim yapıştırıcam çok güçlü şeffaf bir yapıştırıcım var plaka düştüğünde yenisini onunla ölümüne yapıştırdım bir daha düşmemesi için :D

KTM spare parts finder'dan şase numarasıyla(VIN) aratarak uygun parçaları bularak Spormoto üzerinden kargolatabilirsiniz. Sizin adınıza baktım. Sağ ayna parça kodu 96312041000 görünüyor. Fiyat 2.126 TL.

Spormoto'da parça koduyla arama sonucu:

Ellerinde varsa bir hafta içinde gelir ama ben hemen alıp takmak istiyorum derseniz, Birkan'ın elinde varsa Polat Performance diye haritalarda aratarak kendisine sorabilirsiniz.

Motosikleti
2024 Duke390
Ktm sitesinden arattığımda bir çok "mirror right" ürünü çıkıyor 3 farklı motorsiklet markası için emin olamadım. O yüzden gidip konuşmak lazım. Yarın ofis çıkışı maslaktaki servise bir bakıcam eğer orada çözemezlerse hemen Polat Performance ile iletişime geçeyim. Çok teşekkürler

Motosikleti
Ns200 15"
Yeni aynaya gerek yok bir tane oto tornacı bulup oraya yeni diş açabilirlermi diye sorun (her türlü yaparlarda işte müsaitliğini ölçmek için :)), tornacı için 5-10 dakikalık iş.

Motosikleti
2024 Duke390
bi bakacaz artık kim ne yapabilecek :D

Bazen kaskı çıkarttığım zaman sağ aynaya koyuyorum motora binmeden inerken hazırlanma bekleme zaman geçirme için. O yapmış olabilir mi diye düşünüyorum şu an ama 1.6kg kaskın bu kadar kolay hasar verebilecek olması da akıl işi değil

Motosikleti
Ns200 15"

Bazen kaskı çıkarttığım zaman sağ aynaya koyuyorum motora binmeden inerken hazırlanma bekleme zaman geçirme için. O yapmış olabilir mi diye düşünüyorum şu an ama 1.6kg kaskın bu kadar kolay hasar verebilecek olması da akıl işi değil
Problemin kaynağı yüksek ihtimalle o aynayı takan elemanda, matkap ile takmış olup dişlere zarar vermiş olabilir.

Motosikleti
GSX8S
Bende de aynı motor var ve yine sağ aynası rüzgara dayanamayıp (benimki dipten) gevşiyor. Tesadüf müdür bilmem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ktm sitesinden arattığımda bir çok "mirror right" ürünü çıkıyor 3 farklı motorsiklet markası için emin olamadım. O yüzden gidip konuşmak lazım. Yarın ofis çıkışı maslaktaki servise bir bakıcam eğer orada çözemezlerse hemen Polat Performance ile iletişime geçeyim. Çok teşekkürler

Senin aradığın 96312041000 kodlu ürün yani

Ktm spare parts finder sitesinden teyit edebilirsin.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250

kaskı çıkarınca aynaya koymayın. Özellikle yazın sürüşlerde aynanın dış tarafına sinekler yapışıyor çok kirli oluyor onlar sonra kaskı aynaya geçirince o iğrenç kirler kaskın içine geçiyor. Bu pratik gibi gelse de iyi değil.

Motosikleti
2024 Duke390
Ellerinde varsa bir hafta içinde gelir ama ben hemen alıp takmak istiyorum derseniz, Birkan'ın elinde varsa Polat Performance diye haritalarda aratarak kendisine sorabilirsiniz.
Geçen hafta bi konuştuk ama hastalandığım için gidememiştim dün akşam çat kapı gittim, sağolsun ilgilendi hemen halletti. açılamayan vidayı bi şekilde oradan çıkarttı ve elinde olan kazalı motorların birinden parçasını halletti :)
Motorun yağı da azalmış onu görüp yağ ekledi. Ücret bile almadı valla şu dakikadan sonra KTM'ye laf edeni Birkan'ın hatırına silkelerim dahgdajd

Tek teker eğitimi veriyormuş eskiden hala devam etseydi bu hizmete kursuna yazılacaktım :D

Birkan'a fiyat bilerek gitmekte fayda var :) İlgi, alakasını ve işçiliğini beğensem de fiyat bilmeyeni iyi öper, öpüyor. Fiyatı 5.800 olan koruma takozunu başka müşterisine 6.400'e işçilik hariç satacaktı. Ben de Spormoto'dan aldığım aynı takozu taktırmaya gitmiştim. 5.800'e aldım diyince fiyat indirdi arkadaşa mecbur:D

Motosikleti
2024 Duke390
valla artçı tutacağı istiyordum elinde varmış 6k fiyat verince ürküttü tam olarak bahsettiğini hissettim akşam ayazında :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar