2024 model KTM Duke 390 Aksesuar bulmak çok zor. Önerileriniz var mı?

Motosikleti
2024 Duke390
Selamlar,

Geçen hafta ARN motor'dan 2024 model duke 390 satın aldım.

Motora artçı tutacağı ve siyah kısa ön cam arıyorum fakat hiç bir yerde bulamıyorum. GP kompozit'e hafta sonu uğradığımda ellerinde ön cam yoktu. Artçı tutacağı ise gittiğim veya aradığım hiç bir aksesuarcıda bulunmuyor. Spormoto'ya da gittim onlarda da olmadığını söylediler.

Aranızda 2024 model kullanan varsa aksesuarlarını nereden temin ediyor paylaşabilir mi?
PPF kaplama da yapmak istiyorum güvenilir bir yer var mı daha önce deneyimlediğiniz?

Motordan çok memnunum ama aldıktan sonra yaşayarak öğrendiğim çalıştırırken stop etmesini 5-6 defa yaşadım. Anladığım kadar buna çözüm yok motorun kronik problemi.

Motosikleti
D400
GP kompozit'e baktın mı duke 250'ye koruma demiri ararken bi sürü 390 görmüştüm aksesuar

Motosikleti
2024 Duke390
Evet umraniye yetkili bayisine gittim 250 icin var ancak 390 icin yokmus. Sitelerinde de 390 icin filtre yapinca cikmiyor.

Tankpad, elcik koruma oradan aldim

Motosikleti
DUKE 250
zeytinburnu veliefendi hipodromunda on off moto diye bir dükkan vardı,
1,5 sene önce gittiğimde evai çeşit duke aksesuarı vardı,
bende duke 250 için manet koruma, kaz ayağı filan almıştım.
oraya bir bakın istersen. ama o kadar yolu gelmeden önce telefonla irtibata geç derim.

Motosikleti
2024 Duke390
Teşekkürler bir bakayım oraya da. Bugün Maslak oto sanayide KTM servisi ve yedek parçacısı bir mağazaya uğradım sanırım 250 ile aynı aşçı tutacağı uyumlu, göz kararı bir baktık hem ölçmedik ama olabilir gibi duruyordu

Motosikleti
ADV 350 (mefta)
Motordan çok memnunum ama aldıktan sonra yaşayarak öğrendiğim çalıştırırken stop etmesini 5-6 defa yaşadım. Anladığım kadar buna çözüm yok motorun kronik problemi.
Aynı durumdan bende şikayetciydim.
Sonrasında araştırma yaptıktan ve serviste sorup öğrendikten sonra bir daha yaşamadım.
Basitçe sorunu şu şekilde anlattıyım easy start olduğu için basıyordum ya çalışıyormuş gibi yapıp stop ediyordu yada hiç çalışmadan direkt kesiyordu.
1 - Kontağı açtıktan sonra çıkan elektirik sesinin kesilmesini bekle.
2 - Sonrasında Çalıştırma tuşuna basılı tut.
Servis te durumu şu şekilde anlattılar easy start olduğu için genelde kullanıcılar 1 kere basıyor ve bırakıyor tuşa basıp çekmen 1 saniye bilemedin daha kısa sürüyor.
Beyin motora haritalandırmasını aktaramıyor motor rölanti devrinde kalamadığı için stop ediyor.

Sonrasındada gerçekten dediklerini harfi harfiyen yapıp bir sorun yaşamadım.
Soğuk havalarda veya uzun süre çalıştırmadığım zaman yine yapıyordu ama.

Motosikleti
2024 Duke390
aa inanılmaz basit çözümmüş çok teşekkürler.

Motoru çalıştırırken elektrik sesinin ve motoru durdururken fanın durmasını bekliyorum. Ama easy start olduğu için bas çek yapıyordum bundan sonra basılı tutayım marşa.
Hala devam ederse zaten motorun bakım zamanı geldi ağustos'ta Arn motor'a gittiğimde konuşurum daha önce sorduğumda motor soğuk olduğu için yapıyor olabilir falan dediler ama sıcak motorda daha çok yaşadım bunu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar