Arama sonuçlarınız

1. M

Motovlog hesaplarımızı paylaşıyoruz !!!

Benim gibi amatörce video falan çekmeye çalışan arkadaşlarımız vardır. Hesaplarımızı burada paylaşarak bir dayanışma oluşturalım isterim. Belki yüksek takipçili gardaşlarımız da destek atar. Birbirimiz takip eder dostluğumuzu pekiştiririz. İnsta : kask6sohbet Beklerim efenim
  2. M

Koruma demiri çantası önerileriniz ?

Selam dostlar motoruma koruma demiri için çanta alacağım ancak biraz kafam karışık. İnstada dostrider diye bir çanta yapan abimiz var ama abinin siparişler dolu. Çok kaliteli ve şık yapıyor ancak hem taksit imkanı yok hem de sıra çok. Thoska ve rhinowalk da güzel ancak biraz tuzlu. Forte gt...
  3. M

En iyi termal içlik ?

Malum havalar yavaştan motor havasına kaymaya başladı. Sezonu erken açmak için şöyle güzel bir içliğe ihtiyacım var . Merino sentetik karışımı olanlar çok iyi diyorlar ancak kafam karıştı ne almalıyız şimdi biz ? Ben de şuan decathlonun basit seviye içliği mevcut.
  4. M

Transalp750 mi? Tenere 700 mü? Taureg 660 mı ?

Merhabalar. Bu motorlar hakkında bilgisi olan arkadaşlardan görüşlerini bekliyorum.
  5. M

İntercom önerileri alınır

Scorpion exo 391 kaskım var intercomları araştırıyorum ancak çok model ve çok yorum olunca kafam epey bi karıştı. Bir iki sena önerisi gördüm. Sena 5s hakkında bilgisi olan var mı ? Başka önerilere de açığız tabi.
  6. M

Motora aksesuar önerisi

Motorum özel ve elegant gözüksün istiyorum. Abartılı keko işi aksesuarları sevmiyorum . Dominarcıların veya diğer kullanıcıların önereceği özel veya universal aksesuarlar (aklınıza ne geliyorsa) varsa önerilerinize açığım.
  7. M

Motor zinciri hakkında

Arkadaşlar 1 haftadır zincir ve dişli seti almak için piyasa araştırması yapıyorum. Bilindiği üzere piyasanın önde gelenleri did ve rk. Ancak piyasa da bu ürünlerin orijinallerini bulmak bir hayli zor. Bir satıcıyı arıyorum did var ama orijinal değil diyor. Piyasada artık sahte ürünler o kadar...
  8. M

Dominar 400 motorum için lastik önerisi

Selam forum. Dominar 400 üm için michelin pilot power 2 gt düşünüyorum. Deneyen kullanan varsa görüşlerini merak ediyorum. Başka önerilere de açığım.

Yeni mesajlar