İntercom önerileri alınır

Scorpion exo 391 kaskım var intercomları araştırıyorum ancak çok model ve çok yorum olunca kafam epey bi karıştı. Bir iki sena önerisi gördüm. Sena 5s hakkında bilgisi olan var mı ? Başka önerilere de açığız tabi.

Cardo ve sena'ların bazı modelleri birbiriyle eşleşmiyor ay da eşleştirmek için 40 takla atıyosun
Knmaster alma diyen olmuş ama bence alınır. tam f/p ürünü
Garanti durumları marka ne olursa olsun sorun yani. Burası Türkiye :)
Adam 0 araba alıyo onu bile bayi değişmiyor ya da sorununu git mahkemede hallet diyo ;)

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Forumun kadrolu Sena tavsiye edicisi olarak Senadan memnun kalacağınızı düşünüyorum.

Bir de interkom alırken 3-5 yıl sonra da ihtiyaçlarınızın değişebileceğini öngörüp mesh teknolojili bir model alınması gerektiğini söylemişimdir hep.

ileride kaskı değiştirip başka kaska geçseniz bile interkomunuzu yeni kaskınıza aktarabilirsiniz.

ikinci el bir Sena 50s 10 bin TL civarlarına bulunabilir.

Bir kez alın ama düzgün bir cihaz alın derim.

Kolay gelsin. 🙂

şimdi mailleri kurcalarken verdiğim siparişi buldum, 2017 aralık ayında 26$'a gearbest üzerinden almışım bu interkomu, bendekinin markası vnetphone v6. markaları farklı olsa da şekli şemali aynı. hala kullanıyorum bu interkomu, her marka model cihaz ile de bağlantı kurabiliyorum. tam bir fiyat/performans canavarı. tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar