Arama sonuçlarınız

1. N

Rs 200 çıkma parçası olan baksın

Bana rs200 sol artçı braketi ve ayaklığı lazım elinde olan varsa Bursa içinden alabilirim biliyorum düşük ihtimal ama yazmak istedim hayırlı akşamlar bir tık aciliyeti var
  2. N

Kamera önerisi

Güvenlik için kamera bakıyorum etrafta olan biteni net kaydetsin plakaları net çeksin yeterli çok da kalitesiz olmasın tabii ara sıra anı olsun diye kaydetmeyi düşündüklerim var geriye dönüp izleyince keşke biraz daha net olsaymış demeyeceğim türde bir şey kafi önerilerinizi bekliyorum şimdiden...
  3. N

450 sr alınır mı

2025 450 sr almayı düşünüyorum kullanıcı arkadaşlar iyi kötü deneyimleriniz neler Yeni alacak birine kullanıcı olarak söylemek istediğiniz bir şey var mı Ve bakım masrafları ne kadar çıkar yürütmesi pahalı bir motor mudur Muadillerini tavsiye edebilirsiniz bu klasmanda bu fiyatlarda...
  4. N

Enjektör benzin temizleyici önerisi

Arkadaşlar günaydın 15 bin km oldu motor önemliyse rs200 hiç kullanmadım enjektör benzin temizleyicisini marka önerir misiniz ne sıklıkla kullanmak lazım bunu
  5. N

Ustam haklı mı ne yapmalıyım

Selamlar rs200 ağır bakımı yaptırdım ama antifrizi yenilememişler 2 yıldan uzun süre oldu antifrizi değişmeyeli ben fark ettikten sonra gidip sordum değiştirir misiniz diye ekleyelim dedi üstüne ben radyatördekini suzmesini istedim komple değişsin temizlensin istedim ağır bakım için para verdim...
  6. N

Ekipman önerir misiniz

Arkadaşlar çok bütçem yok kaliteli ekipman bakıyorum şöyle bir avantajım var almanyada yaşayan bir arkadaşım var yazın türkiye ye gelecek ordan getirtebilirim onunla öyle yapsak daha mı mantıklı 130 euroya alpinestarsın vücut koruması armoru var türkiyede bi 4 bin lira falan daha pahalı...
  7. N

RS 200 ağır bakım

ağır bakıma 7200 lira dedi bayi öncelikle fiyat normal mi bir kaç yere daha sordum aşağı yukarı bu fiyatları veriyorlar bir de sizce hangi yağı koydurtmalıyım motora ilk defa bakıma sokuyorum aldığımdan beri 10w50 mi 10w40 mı pek bilgim yok önümüz yaz olduğu için 10w50 koymak daha mantıklı dedi...
  8. N

Zorunlu trafik sigortam ne kadar çıkar ?

2023 model pulsarım var ilk aracım 15 bin küsür lira geçen yıl zorunlu trafik sigortası yapmıştım bu sene ne kadar çıkar sizce ve motor yükseltmeyi düşünüyorum mesela sigortayı yaptırdım ve 2 ay sonra sattım sigortaya ödediğim para ne oluyor yeni motoruma tekrardan mı sigorta parası ödüyorum
  9. N

Rs200 e ne zincir alınır

Arkadaşlar zincirimin ömrü bitti bayi değiştirme zamanı gelmiş dedi 5 10 bin lirayı bulur dedi ne zincir önerirsiniz cidden bu kadar pahalı mı rs200 zinciri 15 bin km bakımı ile 15 bin lirayı bulur dendi
  10. N

Rs 200 e lastik önerir misiniz

4 mevsim bir lastik arıyorum yağmurda falan kullanıyorum lastikler hakkında bilgim yok kötü iyi deneyimlerinizi de yazarsanız sevinirim hangi markalardan memnunsunuz ve anlas yağmurda kışta güven veren bir marka mı cevaplarınız için teşekkürler
  11. N

Motul c2 mi c4 zincir yağı mı

arkadaşlar bende rs 200 var c1 c4 zincir seti aldım c1 c2 yolladılar iade etmeli miyim
  12. N

Aprilia RS660 alınır mı

Aprilia RS660 nasıl bir motor sizce alınır mı ne düşünüyorsunuz
  13. N

Gps takip cihazı önerir misiniz

mümkünse kendi kullandığınız memnun olduğunuz bir gps cihazı önerir misiniz ucuz olması önemli ama işe yaramasını istiyorum sırf ucuz olsun diye işlevsiz bir şey almak istemiyorum
  14. N

oriontuning.com güvenilir mi

arkadaşlar selam bu siteden alışveriş yapan var mı yada bilgisi olsan güvenilir bir site mi kask almayı düşünüyorum buradan
  15. N

Gps önerir misiniz

selamlar motorumu yeni aldım çok fazla çalıntı haberi görüyorum gerildim gps alacağım bana gps önerir misiniz pek sabit kabul görmüş bir ürün bulamadım piyasada onun dışında güvenliği için öneriniz varsa açığım şimdiden teşekkür ederim