Rs 200 e lastik önerir misiniz

4 mevsim bir lastik arıyorum yağmurda falan kullanıyorum lastikler hakkında bilgim yok kötü iyi deneyimlerinizi de yazarsanız sevinirim hangi markalardan memnunsunuz ve anlas yağmurda kışta güven veren bir marka mı cevaplarınız için teşekkürler

Motosikleti
Bajaj rs 200
Anlas winter grip kullaniyorum 2 aydir. Normal zeminde gayet iyi ama malesef henuz islak zeminde deneme sansim cok olmadi. Arkadasimcok onermisti yillardir bu lastigi kullaniyor yaz kis demeden. Iyidir diye dusunuyorum

Anlas winter grip kullaniyorum 2 aydir. Normal zeminde gayet iyi ama malesef henuz islak zeminde deneme sansim cok olmadi. Arkadasimcok onermisti yillardir bu lastigi kullaniyor yaz kis demeden. Iyidir diye dusunuyorum
ben michelin pilot street almayı düşünüyordum da fiyatı yüksek anlasın fiyatları çok uygun o yüzden acaba kalitesiz mi dedim ama yerli üretici fiyat ondan da uygun olabilir performansına laf etmiyorum yani bilgim yok

Motosikleti
Bajaj Dominar D250
hocam o lastiğin olayı ıslak zemin ve soğuk mevsim. test videosu vardı çok fark ediyor ıslak zeminde frenlemede kullandığınız lastik.

Anlas soğuk ve ıslakta çok iyi herkes hemfikir. Daha sıcakta ve kuruda pilot street ile kıyaslaması önemli. Pilot street in altında kalmıyorsa direk tercih sebebidir. Ben de cevabı bulamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar