Arama sonuçlarınız

1. Gezdolastv

Eski model Kawasaki Versys 650 alınır mı ?

Merhabalar, çok teknolojisi olmayan ve bloğu sağlam olan ve bütçeyide yormayacak motor arıyordum. Günlük 60 70km otoyolda yol yapıyorum haftasonuda bazen 400 500km yol yapıyorum o yüzden scooterdan ziyade biraz yüksek cc arıyorum. Bütçemde kısıtlı olduğu için Versys 650 araştırıyorum. Eski model...
  2. Gezdolastv

Bu motora bu kadar bakım masrafı değer mi ?

Merhabalar, geçen sene ekim ayında xmax 400 2018 model motor aldım 42.500kmde ve şuan 53.000km civarında. En son ağır bakımı aldığımda yapmıştım. Şimdi bakım mı yaptırsam satsam mı bilemedim. O yüzden fikirlerinizi sormak istiyorum ? Sizce bu kadar masrafa girsem mi yoksa satsam mı ? Bir aya...
  3. Gezdolastv

Motorsiklet anahtarın devresi çalışmıyor

Merhabalar, xmax 400 2018 model motorum var. Anahtarı cebimde unuttuğum için çamaşır makinesi yıkanmış. İlk çıkardığımda kırmızı ışık yanıyordu ve motor çalışıyordu bende bir anlık saflıkla bir şey olmaz diye düşündüm. Sabah kumanda tamamen gitmişti. Pili değiştirmeme rağmen ışık yanmıyor ve...
  4. Gezdolastv

İzmir Civarı 3gün 3 Geceli Gezi Önerir Misiniz ?

Merhabalar, 2 Ocak Cuma günü sabah xmax400 motorla İstanbuldan İzmire doğru yola çıkacağım. Öncelikle İstanbuld(Beyoğlu) - İzmir hangi yolu kullanmalıyım ? Hangi feribotu kulanmamı tavsiye edersiniz ? İzmirde bir arkadaşımı alıp yola çıkacağım. 2kişi olacağız ve Toplamda 3 gün 3 gecelik bir...
  5. Gezdolastv

Sonunda yeni motorumu aldım, alırım bir hayırlı olsun

Evet arkadaşlar aylardır her gün ilanlara bakmaktan, gidip motorları görmekten gına gelmişti. Burada sürekli konu açıyordum, hatta az kalsın V storm alacaktım :D ama merak etmeyin seneye kesin alacağım :) Sonunda motorumu aldım, xmax400 2018 model 43.000kmde. Motoru 160.000e aldım ama bakımları...
  6. Gezdolastv

Abi lütfen dövmeyin

Lütfen öcelikle başlık için küfür etmeyin. Sürekli bu şu alınır mı diye başlık açıyorum bu son. Eğer alınır derseniz notere gideceğim direkt. 2018 model xmax400 abs 43.000km ne kadar eder sizce ? Satıcı 160.000tl ye satıyor nakit. Almayı düşünüyorum motorcuya götürdüm, debiryaj kısmında bir...
  7. Gezdolastv

xmax 400 ABSsiz model alınır mı ?

Merhablar neredeyse her hafta motor alıcam diye konu açıyorum :D Bu sefer güzel birşey bulmuş gibiyim. 2014 model xmax 400 buldum ama abssiz model. Adam kendi kullancak diye 58.000kmde yaklaşık 80 90.000tlik masraf yapmış ve şuan 69.000km. Hepsinin faturası var. Sizce bu motor alınır ? Fiyatıda...
  8. Gezdolastv

Kymco Xciting S 400 Alınır mı ?

Merhabalar, bu aralar 250 400cc civarında motor bakıyorum. Bir ilanda Kymco Xciting S 400 2022 model 12.000kmde motor gördüm. Üstelik Top case ve yan çantaları ile birlikte veriyor. Fiyatı 230k civarında. 160.000tlsi kredi kartı geri kalanı nakit olacak şekilde kabul etti. Sizce bu motor alınır...
  9. Gezdolastv

Sizce yaşlı kurt alınır mı ?

Merhabalar bu aralar cc yükseltmek için motor bakıyorum ve biraz kafam allak bulak oldu. Sizce eski model japon mu daha mantıklı yoksa yeni model dominar mı ? Mesela 2015 model nc750 dct var. Aslında tam istediğim gibi ama hem ağır hasarlı hemde 72.000km...
  10. Gezdolastv

CC yükseltmek için motor önerisi

Merhabalar, şuan tvs Jüpiter 125 var elimde ve artik kesmiyor. O yüzden cc yükseltmek istiyorum ama nasıl motor alsam bilemedim. Ama şunu söylemek istiyorum 3. Motorum Adventure tarzı birşey olacak. Alacağım motorda geçiş motoru olacak gibi bişey. Bütçem biraz karışık aslında. 100.000tl kadar...
  11. Gezdolastv

Satılık TVS Jupiter 125 2024 model

https://www.sahibinden.com/listing/vasita-motosiklet-tvs-tvs-jupiter-125-2024-model-bakimlari-yeni-takas-olur-1269650459/detail TVS Jupiter 125 – 2024 Model Şu an 18.*** km’de, aktif olarak kullanıldığı için km değişebilir. 3. sahibiyim, 12.500 km’de aldım. Benden önceki sahibi 3.000 km kuryede...
  12. Gezdolastv

Sizce Jupiter takaslı bu motor alınır mı ?

Merhabalar sizce bu motor nasıl ? CC yükseltmek istiyorum ama pek uygun motor bulamadım. Şuan bende tvs jupiter 125 var ve bu ilanda ki arkadaşta jupiter ile takas edeceğiniz yazmış. Jupiteri 40tan sayıyor ve üstüne 105 istiyor. Sizce alınır mı ...
  13. Gezdolastv

125cc motorun performansı atırılabilir mi ?

Herkese merhabalar, TVS Jupiter 125 2024 model 18.000km motorum var. Genel olarak evden işe işten eve kullanıyorum ve haftasonlarıda gezmeye gidiyorum. Fakat hızı bana yetmiyor. Ev iş mesafesi 20 25km ve otoyoldan gidiyorum. Motor ise 90km de kesiciye girdiği için daha fazla gitmiyor. Bu hızda...
  14. Gezdolastv

TVS Jupiter 125 için lastik önerisi ?

Merhabalar, TVS Jupiter 125 2024 model kullanıyorum, kendi lastikleri var ama inanılmaz kötü. O yüzden de değiştirmek istiyorum. Düşüncem Micheling citt 2 almak ama 90 90 12 bulamadım. Anlas lastik var ama ne kadar güvenilir bilemedim. Özellikle yağmurda aşırı kaymayacak birşey arıyorum. Bütçem...
  15. Gezdolastv

Son hızda gitmek motora zarar verir mi ?

Merhabalar motorum TVS Jupiter 125cc 2024 model. 90 görünce hız kesiciye giriyor ve motor sanki son gücünde çalışıyormuş gibi bir hissayat veriyor. Sürekli bu hızda gitsem yani 90la gitsem motora zarar verir mi ? İşe gidiş gelişi hep otoyoldan yapıyorum. O yüzden de düşük hızda gidince sorun...
  16. Gezdolastv

Yazlık mont, eldiven ve dizlik önerisi

Merhabalar, başlıktada belirtiğim gibi yazlık ekipman arıyorum. Tvs jupiter 125 scooterum var işe gidip gelmek için arada da dışarı çıkmak için kullanıyorum. O yüzden markalı birşey aramıyorum f/p tarzında, çok dandikte olmayan önerilerinizi bekliyorum. Bütçem toplam 8k. Ama daha uygun olursa...
  17. Gezdolastv

Bu motor alınır mı ?

Merhabalar aşağıdaki motoru almayı düşünüyorum. Motoru dün gittim gördüm bir sıkıntısı gözükmüyordu. Akşamda ustaya göstereceğim sizce bu motor alınır mı bu fiyata ? https://www.sahibinden.com/listing/vasita-motosiklet-tvs-nakit-ihtiyacindan-dolayi-satilik-jupiter-1238769101/detail
  18. Gezdolastv

Max 70 80k Japon Dışında Scooter Önerisi

Merhabalar, ilk motorum olacak daha önce scooter tecrübem var o yüzden scooter almak istiyorum. 70 80k civarında bir motor almak istiyorum. 2. el 0 fark etmez. Özellikle kredi kartı ile alabilrsem daha iyi olacak. Önerdiğiniz motor var mı ? İşten eve evden işe, haftasonuda belki şehir dışına...
  19. Gezdolastv

RKS Freccia 150 yoksa Eski Model Honda mı ?

Sizce eski model Honda, Yamaha, Suzuki alınır mı ? Yoksa RKS Freccia 150 almak daha mantıklı ? 2. elleri 70 80k arası değişiyor Freccia 150ların. Bütçem 90k civarı ama kredi kartı olursa biraz daha artabilir. Genel olarak evden işe işten eve kullanacağım. Hafta sonları da kampa falan...

Yeni mesajlar