Kymco Xciting S 400 Alınır mı ?

Motosikleti
Yamaha Xmax-400 2018
Merhabalar, bu aralar 250 400cc civarında motor bakıyorum. Bir ilanda Kymco Xciting S 400 2022 model 12.000kmde motor gördüm. Üstelik Top case ve yan çantaları ile birlikte veriyor. Fiyatı 230k civarında. 160.000tlsi kredi kartı geri kalanı nakit olacak şekilde kabul etti. Sizce bu motor alınır mı ? Yedek parça bulmakta zorlanır mıyım ? Tavsiye edeceğiniz başka model var mı ? Bütçem 170 civarı ama kredi kartı ile 230k civarı olabilir. Genel olarak otoyolda işe gidip gelcem. Haftasonuda gezmeye gideceğim

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Servisi, anlayan hakiki ustası, yedek parçaları bulursan alınır bence. Sosyal medya'da benzer durumu yaşayanları görüyorum. Almış kullanıyor. Kronik arızası var mı diye soruyor almadan önce sorsana be adam. :)

Düzeltme : Ben sym kullandığım için genelde kymco konusunda bilgim yok malesef. Sosyal medya da kendi grupları vardır. Orada sor öğren güzel makinadır.

Son düzenleme:
Motosikleti
Yamaha Xmax-400 2018
İşte bu gibi durumlara düşmemek için almadan önce buraya danışmak istedim belki deneyimli biri vardır diye

Motosikleti
Forza 250
Bir ara Krv 200 için kadıköy servisin yolunu tuttum , Motoru yanaştırırken bir tantana bağırış çağırış, İçerden kel bir adam geldi abi hayırdır ne oldu derken servis bakımlı S 400 ile yolda kaldım dedi , servise biraktım kontrol için biri yola çıkmış oda yolda kalmış, sonra yapıp vermişler adam yine yolda kalmış :) öyle bir hikaye duydum tam detayı bilmıyorum 6-7 ay geçmiştir , Velhasıl abi sinirliydi nerden aldık bulaştık fln dedi motor 5-8 bin arasında olması lazımdı. S400 Tip ve gücü vs olarak füze gibi duruyor ama ne zaman o motoru incelesem o muhabbet aklıma gelir, belki sadece o motorda basit bir kronik vardı hakkını yemeyelim ama yinede bilginiz olsun.

Motosikleti
Yamaha Xmax-400 2018
Bir ara Krv 200 için kadıköy servisin yolunu tuttum , Motoru yanaştırırken bir tantana bağırış çağırış, İçerden kel bir adam geldi abi hayırdır ne oldu derken servis bakımlı S 400 ile yolda kaldım dedi , servise biraktım kontrol için biri yola çıkmış oda yolda kalmış, sonra yapıp vermişler adam yine yolda kalmış :) öyle bir hikaye duydum tam detayı bilmıyorum 6-7 ay geçmiştir , Velhasıl abi sinirliydi nerden aldık bulaştık fln dedi motor 5-8 bin arasında olması lazımdı. S400 Tip ve gücü vs olarak füze gibi duruyor ama ne zaman o motoru incelesem o muhabbet aklıma gelir, belki sadece o motorda basit bir kronik vardı hakkını yemeyelim ama yinede bilginiz olsun.
Teşekkür ederim bilgi için

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
alma s400ü türkiye aldı bak f35 alamıyo şimdi yükselteyim dersin yükseltemezsin motoru..

Krank kırma ve yatak sarma problemi çıkardığını duymuştum. İsterseniz derince araştırın. Krank sıkıntı olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar