- Motosikleti
- Yamaha Xmax-400 2018
- Konu Yazar
Merhabalar kendi motoru satıp üzerinede bir miktar kredi çekip 450 500k civarı africa almayı düşünüyorum. Afrika almak istememin en başında DCT olması geliyor. Hem şehir içi günde 50 60 km otoyolda hemde haftasonu 500 600km kullanacağım için ve hayalim olduğu için Afrika almak istiyorum. Alırken dikkat etmem gereken şeyler neler ? Yüksek mesela +70k km motor almak mantıklı mı ? Ağır hasarlı uyguna olanlar var şase hasarı olmayan mantıklı mı ? Ömürlük olacak en az 3 4 sene kullacağım kafa ağrıtmacak bir motor arıyorum?
DCT istememin sebebi manuel tecrübem yok ve şehir içinde daha kolay olması. Hali hazıra maxiscooter var ama arazi girmek istediğim için uzun yol istediğim için afrika mantıklı geliyor fakat önerdiğiniz başka motorlar olursada açığım. Şimdiden herkese teşekkür ederim.
DCT istememin sebebi manuel tecrübem yok ve şehir içinde daha kolay olması. Hali hazıra maxiscooter var ama arazi girmek istediğim için uzun yol istediğim için afrika mantıklı geliyor fakat önerdiğiniz başka motorlar olursada açığım. Şimdiden herkese teşekkür ederim.