Sonunda yeni motorumu aldım, alırım bir hayırlı olsun

Motosikleti
Yamaha Xmax-400 2018
Evet arkadaşlar aylardır her gün ilanlara bakmaktan, gidip motorları görmekten gına gelmişti. Burada sürekli konu açıyordum, hatta az kalsın V storm alacaktım :D ama merak etmeyin seneye kesin alacağım :) Sonunda motorumu aldım, xmax400 2018 model 43.000kmde. Motoru 160.000e aldım ama bakımları değişenleri derken 180 185 civarı geldi. Haftasonu darlık tarafına gittim genel olarak performansı beğendim. Jupiter 125ten sonra çok iyi geldi artık kamyonlardan tırlardan korkmuyorum.

ARTIK BENİMDE GÜÇLÜ MOTORUM VAR KÖFTEYE YEMEĞE GELEBİLECEĞİM SONUNDAAAA :D

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Hayırlı olsun. Bol köfteli gezileriniz olsun.
Darlık taraflarında gözlemeciler var daha çok, Çatalca'dan başlayan Trakya tarafındaki yolları tavsiye ederim, her köyde çok iyi köfteci bulmanız mümkün.

Motosikleti
yok:(
Hayırlı olsun, darlığada gitmeyin çok garip tipler var canınızdan olursunuz.

Motosikleti
Yamaha Xmax-400 2018
Hayırlı olsun, darlığada gitmeyin çok garip tipler var canınızdan olursunuz.
Haklsınız herkes deli gibi basıyordu, ben sadece motoru denemek için gittim. Birde başka rotada bilmediğim için pek orası mantıklı geldi. Ama rotalar buldukça farklı yetlere gideceğim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler arkadaşlar, ee ne zaman köfteye yemeğe gidiyoruz :D

Motosikleti
Triumph Trident 660
Hayırlı olsun güzel yakışıklı duruyor 😁

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Evet arkadaşlar aylardır her gün ilanlara bakmaktan, gidip motorları görmekten gına gelmişti. Burada sürekli konu açıyordum, hatta az kalsın V storm alacaktım :D ama merak etmeyin seneye kesin alacağım :) Sonunda motorumu aldım, xmax400 2018 model 43.000kmde. Motoru 160.000e aldım ama bakımları değişenleri derken 180 185 civarı geldi. Haftasonu darlık tarafına gittim genel olarak performansı beğendim. Jupiter 125ten sonra çok iyi geldi artık kamyonlardan tırlardan korkmuyorum.

Hayirli olsun.

Ülen Tommykel , milletin kanina girdin . Köfteciye gitmek icin motor büyütüyor gencler.

Motorculuk bitmis azizim :cool:

Hayırlı olsun , Teke Darlık arası rally vardı bu hafta tam nerede sürdün yahu girmediğim yol kalmadı bir tane bile motor görmedim 😬

Ha fotoyu şimdi gördüm rengi çok güzelmiş kazasız belasız..

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx

Hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kullanın. İkismeks 400 güzel giden bir skuter. Köfteden sonra tatlı yemeye Yunanistan'a bile gider😊

Motosikleti
Yamaha Xmax-400 2018
Hayırlı olsun , Teke Darlık arası rally vardı bu hafta tam nerede sürdün yahu girmediğim yol kalmadı bir tane bile motor görmedim 😬

Ha fotoyu şimdi gördüm rengi çok güzelmiş kazasız belasız..
Evet hocam ya ralli varmış ben araçları gördümde yarışo göremedim. Ben gittiğimde kupa töreni yapıyorlardı. Yeşilvadi, Ulupelit Darlık yaptım ben. Pek motor yoktu ben sürdüğümde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kullanın. İkismeks 400 güzel giden bir skuter. Köfteden sonra tatlı yemeye Yunanistan'a bile gider😊
Ah ah vizemiz olsa kapıyı çalacağızda, vize olmadığı için kapının önüne bile gelemiyoruz :(
Yoksa Varna'ya giden yollar güzeldi zamanında otobüsle gittiğimde keşke motorum olsada motorla gitsem demiştim

Motosikleti
Husqvarna Svartpilen 250
Hayırlı olsun, kazasız belasız, güle güle kullanın :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar