Arama sonuçlarınız

1. F

Egsozdaki lekeler

Arkadaşlar yeni kasa cb250r var bende. En son bakımda 70gr fazla yağ koyulmuştu. Arkadaşlara sorduğumda bir şey olmaz falan demişti. Ellemedim bende. Egsozda siyah lekeler var. Silmiştim tekrar gelmiş. Fazla yağı egsozdan atıyor da onun lekesi mi? Yağ yakma durumu mu ondan sormak istedim...
  2. F

Absli arka fren kaydırıyor

Arkadaşlar cb250r 2022 model motorum var. Motorda ön frenle ilgili hiç bir sıkıntım yok çok güzel tutuyor. Abs yi videolarda olduğu gibi tak tak tak devreye girdiğini bile görmüyorum ama arka frenden çok çekiyorum. Arka fren bir süre zaman geçtiğinde sürekli ses çıkartmaya başlıyor. Ayrıca çok...
  3. F

Cb250r 16k km bakımı parçaları

Arkadaşlar cb250r 22 model motorum var. Orijinal değişen parçaları nedir? Ve 16k bakım parçaları nelerdir? Yağ değişimi, buji kesin değişicem. Hava filtresini kendim yeni değiştim sayılır. Başka neleri değişmem gerekli.
  4. F

Yüklesiş honda arıza tespit, tamir yapabilir mi? Fiyatları nasıl olur?

Arkadaşlar cb250r 22 kasa var bende. Ufak bir kazadan sonra koruma demirlerini söktükten sonra titreme vardı. Yenisini takınca da geçmedi. Yükseliş honda da ya gitsem aynı gün içinde halledebilirler mi? Koruma demiri şasi içinden geçen civatayla bağlanıyor sıkıldı bayağı ama yani çok olay...
  5. F

Koruma demirlerini söktükten sonra titreme

Arkadaşlar ben küçük bi kaza yapmıştım. 1 ay falan geçiyor. Koruma demirlerini çıkarmıştım dün.bir taraftaki demir bayağı yamuktu çünkü zaten zar zor çıktı. Demirleri çıkardıktan sonra titreme vardı. Ben takınca düzelir diye düşünüyordum. Taktım hala devam ediyor. Gidon tarafında daha çok. Bir...
  6. F

Honda motor için genel bakım ne kadar?

Motora genel bir bakım yapmak istiyorum. Daha çok yağını falan değişmek değilde motorun da bir problem var mı gibi? Hani bir problem vardır anlamam sonradan sorunu büyütmesin diye. İlk motorum benim. Yeni aldım sayılır. Şuan gördüğüm tek sıkıntısı ufak bir kazadan sonra yüksek devirde cızırtı...
  7. F

Motordan gelen ses subap sesi mi?

Arkadaşlar motor cb250r. Videodaki ses normal mi yoksa anormal mi tam emin değilim? Yeni yeni farketmeye başladım ama motoru alırken çektiğim videolarda da varmış. İnternette bakmaya çalıştım ama subap sesi gibi geldi. Sizce nedir sebebi?
  8. F

Cb250r 2022 radyatör

Sorum başlıktaki gibi. Tam bilmiyorum ama cbr la da aynı radyatör kullanıyor olabilirler. kısa sürede temin edebileceğim bir yer var mı? Pazar günü tamir olup olamıyacağına bakılıcak eğer olmazsa hemen temin edebileceğim bir yer bulundurmak istiyorum.
  9. F

İzmir de cb250r radyatör çıkma veya sıfır nerden bulabilirim?

Sorum başlıktaki gibi. Tam bilmiyorum ama cbr la da aynı radyatör kullanıyor olabilirler. kısa sürede temin edebileceğim bir yer var mı? Pazar günü tamir olup olamıyacağına bakılıcak eğer olmazsa hemen temin edebileceğim bir yer bulundurmak istiyorum.
  10. F

İzmir içi güvenilir ekspertiz

Arkadaşlar motor alıcam bu hafta izmir içi bildiğiniz güvenilir. Ekspertiz var mı? İzmir karabağlar konak buca tarafı.
  11. F

İzmir de motor sürmeme yardımcı olucak var mı?

Arkadaşlar motor sürmeyi biliyorum ehliyetten önce motor almak istiyorum. İlk önce araba ehliyeti olduğu için 1 2 ay var kurs eğitimine izmir de olup yardımcı olabilecek var mı vitesli motor sürmeme.

Yeni mesajlar