Arama sonuçlarınız

1. J

CF MOTO 700CL-XSport

Arkadaşlar uzun yol yapacağım 2.el CF MOTO 700CL-XSport Almayı düşünüyorum 250 300 bandında kullanan memnun olan olmayan var mı? varsa kroniklerini veya iyi yönlerini belirterek yorum yapabilir mi lütfen?
  2. J

Ucuz Yazlık Mont

5K bandında yazlık mont arıyorum biraz göbekliyim XSpeedin montunu almıştım XL karın kısmı dar geldiği için iade ettim alıpta önermek isteyen varsa lütfen.
  3. J

ilk rodaj

öncelikle tvs rtr 200 kullanıyorum ilk bakımını yaklaşık bir kaç hafta önce yaptırdım , serviste yağ filtresi yokmuş 2000kmye kadar idare eder bişey olmaz dedi bir ton montaj hatası var serviste yaptırırım diyodum adamın umrumda bile olmadı bilseydim hiç götürmezdim ama yağı çoktan boşalttığı...
  4. J

uzun yolculuk için motor önerisi bütçe 200k

arkadaşlar 200k bütçem var belki bi tık üstünü zorlayabilirim , uzun yolculuk yapmayı düşünüyorum bana önerebileceğiniz bütçeme uygun bir motor var mı?
  5. J

Mont önerisi

Uzun yol yapmayı düşünüyorum yazlık işimi görecek şekilde önerebileceginiz 5k civarı ucuz yollu bir mont varmıdır acaba?
  6. J

kask önerisi

Arkadaşlar çok bütçem yok , ucuz yollu fiyatına göre iyi bi kask önerir misiniz? Motoru yeni aldım yaşadığım yer 4000 nüfuslu küçük bir ilçe ve rodajda olduğu için de yavaş sürüyorum zaten.
  7. J

Motor 3 4 denemeden sonra çalışıyor

Motorumu yeni aldım rtr 200 sabahları işe gideceğim zaman çalışmıyor 3-4 tekrardan sonra çalışıyor sebebi nedir bilen varsa yardımcı olabilir mi hava soğuk olduğundan mı bilmiyorum?

Yeni mesajlar