Abi öğrenemek için soruyorum benim scooterin siperliginin kendine faydası bile yok tam koruma ekipman giysemde o gün iş içinde hiç enerji harcamasamda dayak yemiş gibi bir yorgunluk oluyor günde 1 saat rüzgara maruz kalmak bunu etkiler mi.Bu tip motorlar uzun yolda çok yorar, rüzgardan dayak delisi olursunuz. İlla uzun yol yapılacaksa ve illa Cf Moto alacaksanız 650 Mt uzun yol için size daha iyi bir rüzgar koruması sağlar.
Her insanın bünyesi ve dayanıklılığı farklıdır. Sorunun cevabı olarak kişiye göre değişir demek daha doğru. Scooter daha düşük hız yaptığı için rüzgardan daha az etkilenirsiniz ama naked bir makinede sürekli belli bir hızın üstünde yol aldığınızda rüzgarın etkisi çok rahatsız edici oluyor.Abi öğrenemek için soruyorum benim scooterin siperliginin kendine faydası bile yok tam koruma ekipman giysemde o gün iş içinde hiç enerji harcamasamda dayak yemiş gibi bir yorgunluk oluyor günde 1 saat rüzgara maruz kalmak bunu etkiler mi.
Siperliği değiştirebilirsinAbi öğrenemek için soruyorum benim scooterin siperliginin kendine faydası bile yok tam koruma ekipman giysemde o gün iş içinde hiç enerji harcamasamda dayak yemiş gibi bir yorgunluk oluyor günde 1 saat rüzgara maruz kalmak bunu etkiler mi.
tecrübelerinizden faydalanarak değistirmeyi düsünmek istedim cünki yüksek cc hiç kullanmadım ,alsam işe yaramasa boşa masraf iade işlemleriyle uğraşacaktım çünkiSiperliği değiştirebilirsin
Benim bildiğim scootera sonradan takılan daha yüksek rüzgar siperlikleri işe yarıyor. Zaten İşe yaramasa sonradan insanlar alıp takmazdı.tecrübelerinizden faydalanarak değistirmeyi düsünmek istedim cünki yüksek cc hiç kullanmadım ,alsam işe yaramasa boşa masraf iade işlemleriyle uğraşacaktım çünki