CF MOTO 700CL-XSport

Arkadaşlar uzun yol yapacağım 2.el CF MOTO 700CL-XSport Almayı düşünüyorum 250 300 bandında kullanan memnun olan olmayan var mı? varsa kroniklerini veya iyi yönlerini belirterek yorum yapabilir mi lütfen?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bu tip motorlar uzun yolda çok yorar, rüzgardan dayak delisi olursunuz. İlla uzun yol yapılacaksa ve illa Cf Moto alacaksanız 650 Mt uzun yol için size daha iyi bir rüzgar koruması sağlar.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Bu tip motorlar uzun yolda çok yorar, rüzgardan dayak delisi olursunuz. İlla uzun yol yapılacaksa ve illa Cf Moto alacaksanız 650 Mt uzun yol için size daha iyi bir rüzgar koruması sağlar.
Abi öğrenemek için soruyorum benim scooterin siperliginin kendine faydası bile yok tam koruma ekipman giysemde o gün iş içinde hiç enerji harcamasamda dayak yemiş gibi bir yorgunluk oluyor günde 1 saat rüzgara maruz kalmak bunu etkiler mi.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Abi öğrenemek için soruyorum benim scooterin siperliginin kendine faydası bile yok tam koruma ekipman giysemde o gün iş içinde hiç enerji harcamasamda dayak yemiş gibi bir yorgunluk oluyor günde 1 saat rüzgara maruz kalmak bunu etkiler mi.
Her insanın bünyesi ve dayanıklılığı farklıdır. Sorunun cevabı olarak kişiye göre değişir demek daha doğru. Scooter daha düşük hız yaptığı için rüzgardan daha az etkilenirsiniz ama naked bir makinede sürekli belli bir hızın üstünde yol aldığınızda rüzgarın etkisi çok rahatsız edici oluyor.

Siperliği değiştirebilirsin

tecrübelerinizden faydalanarak değistirmeyi düsünmek istedim cünki yüksek cc hiç kullanmadım ,alsam işe yaramasa boşa masraf iade işlemleriyle uğraşacaktım çünki
Benim bildiğim scootera sonradan takılan daha yüksek rüzgar siperlikleri işe yarıyor. Zaten İşe yaramasa sonradan insanlar alıp takmazdı.

Motosikleti
CB650R
290a sıfırını veriyorlar 300e 2.ci el almak mantıklı değil derim

Onun haricinde yüksek hızlarda bir çok naked'a göre rüzgarı iyi absorbe ediyor, bu durumun özellikle EU incelemelerinde yorum olarak görebilirsin

Kronik olarak 700 CL-X serisinde benzin şamandırası ve vites müşürü arızaları var, gidişe engel değil. Islık sesi, egzoz manifolddan kaçak sorunları da oluyor bazı motorların, egzoz pastası ve yeni egzoz contası ile çözülüyor

Uzun yol konusunda zayıf bir motosiklet hem çanta montaj yeri olmaması hem mono kapakla gelmesi, illa ki uzun yol için700clx serisini tercih edecekseniz Heritage yada advanture modeline bakın derim

Heritage modeli yuksek duz gidon ve touring yapili,sport modeli alcak gidon ve spor oturus.
Tavsiyem heritage modeli,2 yildir surucu kursunda kullaniyoruz,uzun yol icin ideal

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar