kask önerisi

Arkadaşlar çok bütçem yok , ucuz yollu fiyatına göre iyi bi kask önerir misiniz?
Motoru yeni aldım yaşadığım yer 4000 nüfuslu küçük bir ilçe ve rodajda olduğu için de yavaş sürüyorum zaten.

ACT

Bu işin yavaşı hızlısı az nüfuslu çok nüfuslusu olmuyor açıkçası. Issız bir yerde bakışı kaçırıp kendi başınıza bir yerdende uçabilirsiniz. Kanunlar her ne kadar sadece kask takmamızı söylesede, tam koruma giymek olmasa da olur bir durum değil. Geçen gün başka birine daha önermiştim. DRD bir kaç kaskta kampanya yapmış HJC marka C70N ve C10 olması lazım modelleri. Yurtdışından daha ucuza satıyorlar. Alabileceğiniz uygun fiyata rağmen 22.06 sertifikalı en iyi kask bunlar olabilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

C70 daha ucuzdu, sanırım eldeki ucuz stoğu bitirdiler.

Bizim önereceğimiz kask kafa yapına uymaz ise ne olacak?
Yakınındaki şehir merkezine giderek mağazada deneyerek alman daha iyi olur. Almasan da hangi markalar kafana uyuyor öğrenmiş olursun. Deneyip kafana uyan kasklar arasından şeçim konusunda fikir veririz illa ki.

ACT

Yakınında motosiklet mağazası yoksa 15 gün içinde iade edebilirsin. İhtiyacın olan tek şey bir mezura. Ancak Beto'nun dediği gibi her kask herkese uymaz. Anatomik farklılıklar olabilir. Yanak kısmı her türlü sıkar. Zamanla oturur o kısım, kafanın üstünden bahsediyorum.

kask_bedeni.png

Kaskın kafaya tam iyi oturması da çok önemli, yukarıda yazmışlar ama tekrar edeyim, kafaya deneyerek alın.
Kask deneme amaçlı gideceğiniz zaman yanınızda bir buff bulunsun, onu kafaya geçirip kaskı denersiniz, kafanıza tam uyanı alırsınız.
Kaskın fiyatı belli bir seviyeden sonra büyük oranda konforunu etkiliyor ama mutlaka uluslararası koruma sertifikaları olsun, son güncel sertifika ece 22.06 diye kalmış aklımda, ece 22.05 de korur ama almışken yeni mal alın. Bir de üretim tarihi bir yıldan eski olmasın, surduğu yerde bile ömrü olan şeyler bunlar. Bu yüzden sürümü yüksek bir mağazadan almak mantıklı.

Arkadaşlar çok bütçem yok , ucuz yollu fiyatına göre iyi bi kask önerir misiniz?
Motoru yeni aldım yaşadığım yer 4000 nüfuslu küçük bir ilçe ve rodajda olduğu için de yavaş sürüyorum zaten.
Burada verilen önerilenleri tek tek bir mağazada deneyip alın herkesin kafasını şekli farklı bu yüzden deneyerek alması sizin için en rahatı olur. HJC C10, C70 veya Scorpion Exo serisine bakmakta fayda var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar