Mont önerisi

Uzun yol yapmayı düşünüyorum yazlık işimi görecek şekilde önerebileceginiz 5k civarı ucuz yollu bir mont varmıdır acaba?

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660

farklı renkleri de var ama sanırım sırt koruyucusu yok kalan parayla da onu alabilirsin

pek stokları yok gümrükteymiş bayramdan sonra gelecek dediler ben de bekliyorum
Keşke xl olsaydi

bende bunu almayı düşünüyorum aklınızda bulunsun diye atmak istedim. Bütçenizi aşıyor ama sırt koruması dahili olduğu için aşağı yukarı dengelemiş oluyor sizin fiyatı.

bende bunu almayı düşünüyorum aklınızda bulunsun diye atmak istedim. Bütçenizi aşıyor ama sırt koruması dahili olduğu için aşağı yukarı dengelemiş oluyor sizin fiyatı.

Bunuda not aldım dıştan bakınca gömleğe benziyo hoşuma gitti 😀

Motosikleti
Forza 250
Hevik’de bu bütçeyle bulabilirsiniz fena değildir fiyat performans

Bu montu bir arkadaşım kullanıyordu geçen yaz, söylediğine göre daha çok bahara uygun. Özellikle güneş altında sürüşlerde fena terliyordu, havalandırması çok yetersiz kalıyordu.

bu hava-mava almaz, yazın geberirsin sıcaktan, terlemekten.

sırt koruması da bulaşık süngerinden hallice bi şey olur zaten. yaz mevsiminde giyeceksen açık renk file monttan şaşma.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar