Keşke xl olsaydi![]()
Acerbis Ramsey Wented 2.0 Yazlik Mont Gri Kirmizi Yazlik Mont Enduro Market | Enduromarket.Com 0023744.295
Acerbis Ramsey Wented 2.0 Yazlık Mont Gri Kırmızı – Yüksek performanslı ve dayanıklı motosiklet lastiği. Uygun fiyat, hızlı kargo ve güvenilir alışveriş için hemen sipariş ver.enduromarket.com
farklı renkleri de var ama sanırım sırt koruyucusu yok kalan parayla da onu alabilirsin
pek stokları yok gümrükteymiş bayramdan sonra gelecek dediler ben de bekliyorum
bayramdan sonra stoğa girecekmişKeşke xl olsaydi
Tamamdır reis sağolasın listeme ekledimbayramdan sonra stoğa girecekmiş
Bunuda not aldım dıştan bakınca gömleğe benziyo hoşuma gittibende bunu almayı düşünüyorum aklınızda bulunsun diye atmak istedim. Bütçenizi aşıyor ama sırt koruması dahili olduğu için aşağı yukarı dengelemiş oluyor sizin fiyatı.
![]()
Shima Renegade 2.0 Korumalı Motosiklet Montu Kırmızı Fiyatı ve Özellikleri
Shima Renegade 2.0 Korumalı Motosiklet Montu Kırmızı Motomax'ta rakipsiz fiyatıyla öne çıkıyor. Hemen inceleyin. Bulunduğu kategoriler: Mevsimlik Montlarwww.motomax.com.tr
Bu montu bir arkadaşım kullanıyordu geçen yaz, söylediğine göre daha çok bahara uygun. Özellikle güneş altında sürüşlerde fena terliyordu, havalandırması çok yetersiz kalıyordu.bende bunu almayı düşünüyorum aklınızda bulunsun diye atmak istedim. Bütçenizi aşıyor ama sırt koruması dahili olduğu için aşağı yukarı dengelemiş oluyor sizin fiyatı.
![]()
Shima Renegade 2.0 Korumalı Motosiklet Montu Kırmızı Motomax'ta rakipsiz fiyatıyla öne çıkıyor. Hemen inceleyin. Bulunduğu kategoriler: Mevsimlik Montlarwww.motomax.com.tr
bu hava-mava almaz, yazın geberirsin sıcaktan, terlemekten.bende bunu almayı düşünüyorum aklınızda bulunsun diye atmak istedim. Bütçenizi aşıyor ama sırt koruması dahili olduğu için aşağı yukarı dengelemiş oluyor sizin fiyatı.
![]()