Arama sonuçlarınız

1. ahrirep

CBR 500R Sigorta

Herkese iyi günler, Motosikletim Honda CBR 500R 2016 model, şu an 45 bin kilometrede. 2 gün önce servise periyodik bakıma doğru giderken motosikletin ekranı, arka stop, korna ve sinyaller çalışmadı. Motosikletin gidişince, marş durumunda, fanında ve ön far kısmında sıkıntı yok. Düzgün marş...
  2. ahrirep

CBR500R ile Balıkesir-Safranbolu Hafta Sonu Gezisi

Herkese selamlar, uzun zamandır planladığım uzun yol gezisini geçtiğimiz hafta sonu tamamladım. Amacım motosiklet ile sadece uzun yola çıkmaktı. Bu bahaneyle Safranbolu'ya kız arkadaşımı ziyarete gittim. Motosikletim CBR500R 2016 37 bin kilometrede. Toplamda gidiş-geliş ve şehir içi turlar...
  3. ahrirep

Motosiklet Ön Camı Temizleme ve Parlatma

Herkese iyi akşamlar, motosikletimin orijinal camındaki siyah filmi söküp yapışkan lekeleri deterjan ve süngerle temizledikten sonra bir buğulanma, matlaşma oldu. Yıkayınca net ve parlak duruyor fakat kuruyunca tekrardan buğulaşıyor. Balıkesir’de oto pasta cila yapan yerlere sorduğumda da biz...
  4. ahrirep

Boşa geçme sorunu

Herkese iyi günler, geçenlerde CBR500R aldım gayet memnunum fakat motosiklet durduğu yerde boşa geçmiyor. İleri itiyorum geri çekiyorum yine de geçiremiyorum, direkt ikiye geçiyor ama 10-15 km/h gibi süratlerde durmaya yakın birden boşa ya da ikiden boşa alabiliyorum. 10 km/h'dan daha düşük...
  5. ahrirep

250 bin lira bandında alınabilecek motosikletler

Herkese merhaba arkadaşlar, 250 bin lira bütçeyle alınabilecek en mantıklı motosiklet nedir? Fiyat aşağı yukarı oynayabilir. 1 yıldır motosiklet sürüyorum, 5-6 yıldır da arabayla trafiğin içindeyim. A2 ehliyete sahibim. Genellikle şehir içinde ama arada da uzun yola çıkabilecek bir motosiklet...
  6. ahrirep

165 bin kilometrede motosiklet alınır mı?

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar, Konuya gelirsek başlıktan da anlayacağınız gibi bu civarda motosiklet alınır mı? Cevaplarınızı az çok tahmin edebiliyorum. Marka modele göre değişir ya da alınmaz saatli bomba gibi söylemleriniz olabilir. Baktığım model Honda Shadow 750 ACE Amerikan modeli olan...
  7. ahrirep

4050 KM Kuba Superlight

Herkese iyi forumlar. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kuba-ekstrali-dusuk-km-1225382695/detay Fiyat konusunda her türlü anlaşırız.

Yeni mesajlar