165 bin kilometrede motosiklet alınır mı?

Motosikleti
Honda CBR500R
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar,

Konuya gelirsek başlıktan da anlayacağınız gibi bu civarda motosiklet alınır mı? Cevaplarınızı az çok tahmin edebiliyorum. Marka modele göre değişir ya da alınmaz saatli bomba gibi söylemleriniz olabilir. Baktığım model Honda Shadow 750 ACE Amerikan modeli olan zincirli versiyonu. 2003 model 165 binde, motosikletin kozmetik kusurları var, kazası belası yok üzerindeki her şey orijinal duruyor. Son sahibi 6 ay önce bir iş karşılığı aldığını söyledi, ondan önceki sahibi de yaşlı bir adam pek kullanmamış o yüzden ufak tefek paslanmaları mevcut tabii bu söylenen ne kadar doğru bilemiyorum. Fiyat konusuna gelirsek böyle bir motosiklet 220-230 bin lira civarına alınır mı? Bütçem yaklaşık 300 bin lira civarında kalan parayı da biraz kozmetiğine ve yedek parçasına ayırmak istiyorum. Aslına bakarsanız tam bir sürpriz yumurta gibi bir durum.

Sizin değerli fikirlerinizi almak istiyorum.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
istediği kadar iyi bakılsın istediği kadar kusursuz orijinal olsun 165bin kmde bi motor almam ama bu sizin için tutku projesi olacaksa ancak alınır ama o projeyede 70 80bin tlnin kat kat fazlası gerekir sınırsız paran dahi olsa yeterince çevren orada burada tanıdığın yoksa bu işi yapamayacaksın kısaca bu soruyu buraya soruyorsan o kişi sen değilsin vazgeç bu işten

Motosikleti
Honda CBR500R
istediği kadar iyi bakılsın istediği kadar kusursuz orijinal olsun 165bin kmde bi motor almam ama bu sizin için tutku projesi olacaksa ancak alınır ama o projeyede 70 80bin tlnin kat kat fazlası gerekir sınırsız paran dahi olsa yeterince çevren orada burada tanıdığın yoksa bu işi yapamayacaksın kısaca bu soruyu buraya soruyorsan o kişi sen değilsin vazgeç bu işten
Tam proje değil de en kötü rektifiye yapıp değişmesi gerekenleri değiştirip boya atar cilalar kullanırım diye düşünmüştüm.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
Tam proje değil de en kötü rektifiye yapıp değişmesi gerekenleri değiştirip boya atar cilalar kullanırım diye düşünmüştüm.
çok iyi niyetlisiniz. :) emin olun öngördüğünüz problemlerin en az 2 katı ile karşılacaksınız ve masraf edeceksiniz.

eğer illaki ben alıp yapacağım bu işi diyorsanız 220 bin liraya değilde 110 bin liraya almanız lazım ki uğraşıp adam edip yerin dibine girmeden binebilesiniz. yazdıklarınıza bakılırsa çok fazla bakımsız kalmış bir motorla karşı karşıyayız, freninden elektrik tesisatına,motorundan yürüyenine her yeri masraf buradan gözüküyor zaten.

almayın.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Son 2-3 sahibi belli ki patates ama ilk sahipleri güzel gezmiş, muhtemelen geçmişte kulüp motoruymuş.

Motosikleti
Honda CBR500R
Cevaplarınız teşekkürler, öncelikle bu duruma kesinlikle kesin gözüyle bakmıyorum. Sadece adam edebilir miyim diye düşünmüştüm. Anladığım kadarıyla bu sandığımdan daha masraflı ve yorucu olacak. Eğer alsaydım kulüp motoru olarak kullanacaktım. Yürüyeninde sıkıntı olmadığını söyledi hatta bir ara tur atalım demişti. Dediğiniz fiyatları teklif edeceğim duruma göre de konu altına zaten dönüş yaparım.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Zaten hep şek bnmemiştir eski sahibi..
Ondan önceki yanına gitmemiştir..
Alan adam da iş karşılığı almıştır..

Hondayı şikayet etmek lazım..Bu 160 bin km nasıl olmuş diye ?..
Km saati de hatalıdır şimdi bunun :)

F54

benzinli motor için km çok değil senede 7k 8k km yapmış çok mu yani
millet herkesi kendi gibi gezemiyor sanıyor millet cayır cayır geziyor bakın bakalım gezen nasıl geziyor adam almış 5 6 yıl olmuş 100k yol yapmış
benim arkadaşlar bi çıkıyor 30 günde 25 35k yol yapıyor benim iznim olsa bende her yıl sadece yurtdışı gezilerinde 20000 km yol yaparım kısa mesafelerde gezdiğim hariç
honda yamaha suzuki motosikletle millet 500 600 700k km yapıyor 160 ne ki

Motosikleti
Ns200 15"
benzinli motor için km çok değil senede 7k 8k km yapmış çok mu yani
millet herkesi kendi gibi gezemiyor sanıyor millet cayır cayır geziyor bakın bakalım gezen nasıl geziyor adam almış 5 6 yıl olmuş 100k yol yapmış
benim arkadaşlar bi çıkıyor 30 günde 25 35k yol yapıyor benim iznim olsa bende her yıl sadece yurtdışı gezilerinde 20000 km yol yaparım kısa mesafelerde gezdiğim hariç
honda yamaha suzuki motosikletle millet 500 600 700k km yapıyor 160 ne ki
Ben şu an bir çok motosikletin rahatlıkla uzun kilometreler yapabilir olarak görüyorum, Avrupa ve Japon fark etmeksizin bakımları tam yapılıysa arkaya bakmadan devam edilir. Spontini 25.000 kilometreye geldi sayılır fakat daha subap ayarı bile yapmadım çünkü hep töleranslar dahilinde çıktı, neredeyse hep tam gaz kullanılan ve ağır şartlar gören bir Çin malı skuter için çok iyi değerler.

• Beğen
Tepkiler: F54
Motosikleti
XV250 - FZ6
Yurt dışından yedek parça getirme sınırı 30 Euro olmasa alınır ve yavaş yavaş restore bile edilebilirdi.
Ama bu şartlar altında yedek parça bulunmaz.
Eski motorların artık pek şansı yok buralarda ne yazık ki.

Benim 1992 model bir Yamaha xv250 motorum var, son 10-15 yıldır restore ederim diye ufak tefek bir sürü parça getirttirdim.
Özellikle webike japon sitesinden ve ebay'den alıyordum. Fiyatlar epey iyiydi.
Ama artık imkansız.

Onun için, ben olsam almazdım.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Elin alet tutuyorsa, bir şekilde dışarıdan parça bulabileceksen, ölümü dirimi dinleyip anlayabilecek bilgin varsa, sende sevdiysen niye olmasın. Uzun yol yaptıysa sıkıntı olmaz genelde ama şehir içi kullanımda patates olur.

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
çin malı olsa 20 bın km bıle çok fıyatı çok uygun ıse pıyasasına gore pcx parası zaten 200 olmuş alınır japon abartılır herkez motordan anlayacak dıye kural yok okuyup geçin baktır yağ yakıyor mu dıye al cık tur at en az 15 20 km gec gel bısı olmaz gez bıraz sorun yok sa hala al geç

Motosikleti
Ns200 15"
çin malı olsa 20 bın km bıle çok fıyatı çok uygun ıse pıyasasına gore pcx parası zaten 200 olmuş alınır japon abartılır herkez motordan anlayacak dıye kural yok okuyup geçin baktır yağ yakıyor mu dıye al cık tur at en az 15 20 km gec gel bısı olmaz gez bıraz sorun yok sa hala al geç
Eski bir aracın nereden arıza açacağı asla belli olmaz, bu yüzden bu tavsiye doğru değil.

22 yaşında motosiklet alınmaz. Ne parçası bulunur ne ustası bulunur. Al diyen kişiler bugün, yarın motosiklet arıza yaparsa ve parçası ve ustası bulunmadığında ne yapacaklar. Eski motor japonsa, geçmişi belli ise(ortalık malı olmamışsa, gidişi ,duruşu düzgünse ve bakımları zamanında yapılmışsa alınır fakat 22 yaş dediğiniz askerden dönmüş adam yaşı, boru değil. ALMA-ALMA-ALMA.

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
motordan anlamayan ıcın dedığinşz daoğru anlayan bırısı ıcın yaptığım yorum zaten

Son sahibi olursun.

Binmek için bir şey arıyorsan bütçene uygun sıfır bir şey al.

Bunu ancak para problemi olmayan kişiler hobi amaçlı olan alır.

Namluda ters dönmüş mermi olmuştur hocam o motor, alınmaz. Çok masraf edersiniz tam süreceğim dersiniz bozulur yaptırırsınız ömrünüzü yer sizi hayattan soğutur yıpratır.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu arada benim motor da 2008 model ve japon..
Tüh .. Keşke almasaymışsım.. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar