Arama sonuçlarınız

1. Ö

125 CC motora motul 7100

Merhaba Mondial drift l 125 motora önceden 20 40 koyulmuştu falan vites geçişleri falan sertti sesli çalışıyordu geç ısınıyordu tıkanıyordu Castrol power falan koyuyordum ama hala o 20-40 ın etkisi tam geçmemişti bu sefer motul 7100 koymak istiyorum hem koruması yüksek olsun hem motoru temzlesin...
  2. Ö

Sesli çalışan motora subap ayarı

Selamlar dostlar zincir çok boldu servise ayarlatmaya götürdüm da motorda eskiye göre sesli çalışıyordu onunuda söyledim azıcık subaplarda ses var dedi onuda ayarlarız sonra dedi internette gördüm bloğu falan açtırınca sonra motor düzen tutmaz diyorlar da üst kapak sökülüp yapılıyor diye...
  3. Ö

Serviste Zincir bakımı

Motorsikletimin zincirine ne zaman yağ dokersem 1 gün sonra başlıyor bollaşmaya 4-5 gün sonra zincir boşta gibi oluyor servise götürdüm 2-3 defa ayarlatmaya normalde bi formda okumuştum dişilere göre zincir ayarı mı ne yapılması gerekiyormuş yazıyordu da servise götürdüm baktım adam yaparken...
  4. Ö

DRİFTL MUAYENE

Mondial driftl motorum var 2024 model 2024 Aralık ayında almıştım 2025 aralık ayında muayenesini yaptırmam mı gerekiyor yoksa internette bi yazı gördüm 3 yıl sıfır motorsikletse muayene gerekmez diye bilgisi olan cevaplayabilir mı lütfen
  5. Ö

Driftl performans düşüklüğü

500 de bakımını 2000 de bakımını 3000 de yağını ve 4000 de de bakımını yaptığım Mondial driftl motorsikletimin eski gücü yok performansı yok gazı birden ac direkt hızlanması gerekirken 2 saniye falan bekledikten sonra hızlanıyor geç atikleşiyor yani demek istediğim motorda öncekine göre ses...
  6. Ö

Drift L 125 yağ değişimi

Herkese selamlar motorumun yağını değiştireceğim malum havalar sıcak 10-50 veya 15-50 koyayım mı sizce kışın 10 40 koyuyordum
  7. Ö

Motor sürerken göz yaşarması

Selam dostlar motorsiklet sürerken 85-90 ı geçtiğim gibi aşırı gözlerim.sulanıyor her bindiğimde olmuyor da asıl da akşam sürdüğümde çok başıma geliyor hatta bazen yolu zor görüyorum göz bozukluğum var gözlük kullanıyorum acaba bu göz yaşarmasının göz bozukluğu ile bi alakası var mıdır herkeste...
  8. Ö

DRİFTL BAKIM

Yaşadığım yerde tek mondial servisi var 1950 km'de aradım 2000 bakımını yaptırmak için dedi 2500 da getir diye motor 2400 e geldi yarın götüreceğim sıramı aldım ama motor 110 gören motor düz yolda yine aynı hızları gördü ama tumsekte yokuşta çekişi çok düştü vites kedi değişik atmaya başladı bu...
  9. Ö

Driftl benzin fazla yakıyor

Haftada 7 gün pazar günleri çok aktif kullanmama rağmen haftalık 200 TL benzin harcayan motorum artık pazar günü hiç binmememe rağmen günlük 50 lirayı gecik yakıyor öncekine göre az kullanmama rağmen önce 1 hafta idare eden benzin şimdi en fazla 4 gün gidiyor servis dedi trip km sini sıfırla ne...
  10. Ö

DRİFTL AŞIRI ÇOK YAKMAYA BAŞLADI

1600 kmdeki mondial driftl motorum 2-3 gündür az binmeme rağmen çok yakmaya başladı 1 litre benzini (48-50 TL) bir günde yakıyor önceki zamanlarda daha sık kullanıyordum şimdi daha az kullanıyorum gezmeden evden işe git mek için sizce bi sorun var mıdır 200 TL'lik benzin önceden 1 hafta...
  11. Ö

Plakalık sız plaka takmak

Plakalık olmadan plaka takmak istiyorum motor driftl ne yapmam gerek plakanjn arkadina saç mı kaynattirayım
  12. Ö

DRİFTL YE YAZILIM

2024 model driftl motorsikletime yazılım artırmayı düşünüyorum hem Torku hem hızı artsın diye yokuşta evim motorun daha rahat çalışması amacım ecuhard ı baya kişi önerdi bi bayisi 3500 TL %10 tork ve hızında olacağını söyledi 11 500 devire kadar çeviregini söylediler ecuhard firmasına mı...
  13. Ö

Driftl depo kapağı bozuk

Driftl depo kapağı bozuldu anahtar girmiyor hiçbir türlü bı defa girdi çıkmadı zorla çıkardım şimdi hiç girmiyor motor garantili en erken salı günü götürebilirim acaba garantinin bı faydası olabilir mi garantiden depo kapağı değişir mi onu sormak istiyorum bilen varsa
  14. Ö

DRİFTL Arka Fren

Mondiali DRİFT l motorum var motorumda ABS olmadığı için ön geleni çok kullanmıyorum hep arkayı kullanıyorum motor 1200 km'de arka freni çok az tutmaya başladı servise götüreceğim de ne değişir yada kendi yapabileceğim birşey avr mı önceki motorumda mesela sfc de kendim sıkıyordum arka freni...
  15. Ö

Ehliyetsizten Hakkında soru

Yaklaşık 1 ay öncesinde ehliyetsizlikten 18 bin TL ceza yedim şimdi yeni kanunlara göre birdaha ceza yersek yine mi 18 bin TL ceza yiyoruz yoksa fazla mı internette aradım bulamadım bilgisi olan varsa sevinirim

Yeni mesajlar