Driftl benzin fazla yakıyor

Motosikleti
Mondial DRİFTL 125
Haftada 7 gün pazar günleri çok aktif kullanmama rağmen haftalık 200 TL benzin harcayan motorum artık pazar günü hiç binmememe rağmen günlük 50 lirayı gecik yakıyor öncekine göre az kullanmama rağmen önce 1 hafta idare eden benzin şimdi en fazla 4 gün gidiyor servis dedi trip km sini sıfırla ne kadar yaktığını bak depoyu tam bitince gülle dedi 16 litre yakıt alsam 100 km de internete göre 3 litre yakıyormuş yanı 16 litre benzinle ne kaç km giderim ( 533 km diye hesapladım doğrumu)kaç km'den az olursa servise götüreyim sıkıntı var diye

Motosikleti
Ns200 15"
Aynı konuyu 2. kez açmanıza gerek yok. Servis size gereken cevabı vermiş.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Benim motor bazen günde 3 değo benzin yakıyor, bazen de haftada 1 depo benzin yakıyor. Sence sorun nedir?

Motosikleti
Voge 250RR
Haftada 7 gün pazar günleri çok aktif kullanmama rağmen haftalık 200 TL benzin harcayan motorum artık pazar günü hiç binmememe rağmen günlük 50 lirayı gecik yakıyor öncekine göre az kullanmama rağmen önce 1 hafta idare eden benzin şimdi en fazla 4 gün gidiyor servis dedi trip km sini sıfırla ne kadar yaktığını bak depoyu tam bitince gülle dedi 16 litre yakıt alsam 100 km de internete göre 3 litre yakıyormuş yanı 16 litre benzinle ne kaç km giderim ( 533 km diye hesapladım doğrumu)kaç km'den az olursa servise götüreyim sıkıntı var diye
Kardeşim sana önceki konuda da dedim deponu fulle trip sıfırla 100km görünce tekrar fulle. 4ü gecmiyorsa ideal yakiyordur diye? Servis de aynı şeyi söylemiş sen dediğimizi yaparsın gelirsin dersinki 100km gittim 5 litre yakıt aldı biz o zaman deriz gerçekten çok yakıyor bu motor diye.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar